אילת - סתם עיר?

הכוונה שלך טובה

אז אני פשוט אגיד תודה ואשתוק.

זה כמו שאומרים לדודות הקזקנות...

שכל הזמן בחתונות הן אומרות "בקרוב אצלך"... :) אני עונה: "כל דבר בעיתו" :)

ygili

New member
הכל עניין של טעם אישי !!

אני למשל חולה בטירוף על הנוף הזה! עשינו טיול אופנועים בשטח מהמרכז לאילת , והנוף היה פשוט מעורר התפעלות. טוב, כנראה מי שרואה את הנוף הזה יום יום כבר מתרגל ..

נועם m

New member
הנוף של המדבר הוא יפהפה...

העיר עצמה מגעילה. באותה מידה אתה יכול להגיד שירושלים יפה, ולשים כדוגמה תמונות של הרי יהודה

ygili

New member
דיברתי רק על הנוף

התגובה שלי היתה על התמונה המהממת -לפי דעתי-, ממנה הוא הביע סלידה ("איזה כיעור", "פשוט שממה")

ממש ביג לבובסקי אתם

חלאס להיכנס כמו ילד קטן באמצע הסרט ולהתחיל לשאול שאלות. למי שלא הבין, אני אסביר. הכותרות של ההודעות היו בציניות, כלומר, הבאת רעיון אבסורדי לנוכח התמונה היפה, כל זה בתגובה לביקורת שהוטחה לגבי יופיה וייחודה של העיר אילת. הוא זה שצילם את זה, כאילתי גאה. בסדר?

Cobe Anan

New member
לגבי החטאים..

אני כבר לא חוטא פה. אבל לפני דקלה יצא לי להפר איסור נגיעה פה ושם כשהייתי בעיר.. האווירה הזאת של ``עיר חטאים`` נובעת מהשילוב של כמה גורמים: ריכוז מקומות הבילוי (והאלכוהול),עקב עובדת היות אילת עיר תיירות; החרמנות המוגברת, שגם בלי כל התיירות חשופות החזה על החוף, מוזנת מהלבוש הדליל ש`נכפה` על בנות ישראל עקב השרב הכבד (והעובדה שאם כבר יוצאים לכמה ימי חופש, אין טעם להיסחב עם יותר מדי בגדים..); אווירת החופש ששורה פה; הידיעה שאתה יכול לעשות פה מה שאתה רוצה (או יותר נכון- את מי שאתה רוצה), ולא לקחת את זה (או- אותה) הביתה; וכן- הרבה מזה זה מה שנבנה עם השנים. פה ושם אנשים חטאו, וזה הוציא לעיר שם שכזה, שהפך את כל עניין החטאים ללגיטימי בגבולות הקמ``ר של אזור התיירות. אז לא, השער לגיהנום (או לגן עדן- תלוי איך מסתכלים על זה...) לא ממוקם במרכז התיירות פה, אבל זאת בהחלט לא סתם סטיגמה שאילת היא עיר חטאים. פשוט לא יותר מאשר אזור המועדונים בנמל ת``א.

המממ...

למרות שנמאס לי מהעיר הזאת... שהייתי נוסעת לשם לפחות 7 פעמים בשנה!! (היא קרובה אליי) אבל תמיד יש את החופש והחוויות כל פעם מחדש ... אמממ פעם לפני אחרונה נראה לי שהייתי שם עם כל הקורס שלי שזה בערך 50 (!!!) בנות... היה מאוד כיף... למרות שזה רק בנות... ולא היינו בזמן תיירותי במיוחד... אבל היו יומיים שאני לא אשכח!!!! :) אווירת חטאים יש בקיץ אין מקום לנשום מרוב אנשים מכל הארץ... ויש את הכי צחוקים...
כמובן שיש אווירת חטאים... כל אחד להתפרק לנקות את הראש... ומכירים הרבהההה אנשים!!!!!

pain is MY love

New member
תלוי באיזה גיל..

אני אישית חולה על אילת! אני משתדלת לנסוע לפחות פעם-פעמיים בשנה ולמצות אותה עד תום... אז בגיל 17 הייתי נוסעת עם חברה שלי ולא היינו ישנות אפילו דקה היינו רק מנסות למתוח את הגבולות עד כמה שאפשר תוך כדי ניצול ההזדמנות שההורים שלי לא בסביבה ככה שאלכוהול, מסיבות, בנים ואפילו סמים כאלה ואחרים התקבלו בברכה בחדר שלנו. בגיל 18 לפני הגיוס כבר היינו יותר עסוקות בלהנות מהחופש הגדול ולהתשחרר מכל הלחצים ועכשיו במהלך השירות הצבאי שלי יצא לי לנסוע אולי 3-4 פעמים וסך הכל לא הרגשתי שום דבר מיוחד באף אחת מהמסיבות. כמו בהרצליה רק עם יותר ערבים (משום מה הם חולים על בלונדיניות!) אז נכון, אנחנו מרשות לעצמנו הרבה יותר כשאין אף עין בוחנת או הורה מלווה בסביבה אבל אחרי הכל ככל שמתבגרים מרגישים פחות צורך לנסות את כל השטויות שכבר ניסינו בערב ואז אילת הופכת פשוט לעיר של שמש וחופש..

יש בזה משהו

עכשיו אני רק צריך לנסוע להרצליה, לחמצן את השיער ולבדוק את המצב שם...

למעלה