אים אפשר להתקין אקרובט על פאלם M51

ronencohen34

New member
אים אפשר להתקין אקרובט על פאלם M51

האים משהו יודע האים אפשר להתקין אקרובט על פאלם M515 ואים ניתן לקרוא קובצי PDF בפאלם תודה

kanabis34

New member
נצל"ש

שלום לכולם, האם יש תוכנה לפאלם שניתן להפעיל דרכה קבצי CHM ? יש לי כמה EBOOKS בפורמט הזה, והייתי שמח לקרוא אותם דרך הפאלם. הרצתי כמה חיפושים על הנושא וכל מה שמצאתי זה שיטות להמיר את הקבצים האלה לקבצי HTML , אז השאלה היא אם יש דרך אחרת לעשות זאת עם תוכנה אחת וזהו בלי כל מיני המרות? בתודה מראש the_k

alonhzn

New member
כנראה שתצטרך להמיר בכל מקרה..

אני מאוד ממליץ על שילוב של QED עם QEX מהאתר הזה: http://www.qland.de/qed/ זה חינם וזה פשוט עובד... אצלי כל הספרים בפאלם בפורמט הזה משום שהוא עובד טוב עם המילון שלי - רק לוחצים על מילה ומקבלים את התרגום שלה.

yoovee

New member
באיזה מילון אתה משתמש?

ה-QED אכן היה פתרון מצויין בימי ה-OS4 והמילון של PalmPoint, אבל הייתי תחת הרושם ש-OS5 קברה את היתרון הזה. (אגב, העדפתי לימים את ה-Plucker שתמך בפונטים מודגשים ונוטים, ועדיין איפשר תרגום כמעט בלחיצה). כרגע ב-OS5 אני משתמש ב-SlovoEd שהיה נראה לי בתחילה מספיק טוב כדי לרכוש אותו, אבל שני דברים מציקים לי: אוצר מילים דל ביותר (30 אלף לעומת 500 בימי ה-OS4...ידעתי על המגבלה, אבל אין אלטרנטיבות) והעובדה המרגיזה שהוא נוטה "לשכוח" את שיטות ההפעלה שלו ברקע - לחיצה על ה-Find פשוט לא עובדת מעבר לכמה פעמים ספורות, והאייקון ב-Command Bar, שהיה יציב עד כה, נעלם לי היום לראשונה ללא כל סיבה לאחר שבוע+ שהוא עבד נהדר. כשחוזרים למסך ההגדרות זה עובד עד לפעם הבאה...מה הסיפור?!? כמובן ששלחתי לפאראגון שאילתא על זה, אבל כמובן שהם לא ענו לי

alonhzn

New member
אני משתמש באותו מילון

האמת שלא ידעתי שהורידו את אוצר המילים.... ולגבי זה שהוא שוכח את פונקציית ההפעלה ברקע, עם זה אני מסכים... זה מאוד מוזר... אני הייתי בטוח שזה נובע מזה שאני עושה המון שטויות עם הפאלם, אני מתקין מליון תוכנות שונות ולעיתים קרובות נדרש לעשות RESET ואפילו קשיח לפעמים... אז חשבתי שזה בגלל כל האיתחולים שלי.. בכל מקרה, פשוט תשתמש בmacroplay ותעשה לך מאקרו שיזכיר לפאלם מה הוא צריך לעשות מתי שאתה רוצה... בלי הרבה התעסקויות.

AYELET1

New member
נדמה לי שטופ טוענים לכמה

מאות אלפי מילים ממה שזכור לי (אבדוק מחר) השאללה רק איך מחשבים את אוצר המילים - הטיות זו אותה מילה או לא?... בנוסף בדוק גם את מילון פאראגון. הוא לא רע בכלל (לפחות בגרסה אותה אני בדקתי, זו שבאה עם ה-TT3 או ה-515 מהראל)

yoovee

New member
פאראגון זה בדיוק מה שאני משתמש...

SlovoEd זה שלהם...לטופ אאל"ט אין אפשרות תרגום ברקע וזה יחסר לי.

kanabis34

New member
תודה..

אז אני מבין שאין מצב שיש תוכנה אחת שתפעיל את זה ואני רק יצטרך להעביר את הקובץ של הספר לכרטיס זיכרון?? the_k

alonhzn

New member
בערך...

בעזרת QEX2 תמיר את הקובץ שלך לפורמט מתאים ובעזרת QED תקרא אותו וכן, את הקובץ של הספר ניתן לשים בכרטיס זיכרון

kanabis34

New member
תודה אלון,

חפרתי קצת באינטרנט על הנושא, אז לטובת הכלל ישנה התוכנה בקישור הנ"ל: http://tamspalm.tamoggemon.com/2006/04/12/a-true-chm-viewer-for-the-palm-os/ שזה בטא לתוכנה שהתחילו לכתוב. ויש עוד תוכנה שנקראת chm2web , התוכנה ממירה את קבצי ה- CHM לקבצי HTML ואז פשוט אמורים להעביר את הקובץ HTML לכרטיס ואפשר לקרוא את זה דרך כל אחת מתוכנות הקריאה המוכרות.(עוד לא ניסיתי את התוכנה אז אני לא יכול להגיד אם זה עובד פרפקט) http://chm2web.aklabs.com/ לילה טוב לכולם, the_k

alonhzn

New member
נחמד מאוד!

בקצב הזה אולי גם יהיה קורא DjVu לפאלם.... אני מחזיק אצבעות.

yoovee

New member
../images/Emo207.gif איפה יש משחקים ל-ScummVM../images/Emo35.gif

היי אלון, קראתי באתר שלך שהזכויות על חלק מהמשחקים פגו, ובאמת מצאתי אתרי Abandonware שמזכירים את המשחקים האלו, אבל הכל רק כתבות - איפה אפשר ממש להוריד אותם באיזה ZIP או משהו שניתן לפתוח לכרטיס?!?

alonhzn

New member
צריך לחפש טוב...

אולי בחודש הבא (כשלא יהיו לי מבחנים) אני אבנה מאגר של כל התוכנות האלה.

kanabis34

New member
המשך חפירה..

אז המשך נסיונותיי בקיצור ולעניין מצאתי את השיטה הכי טובה שבנתיים יש אני המרתי את הקובץ CHM שלי עם התוכנה CHM2WEB מה שיצר לי תיקייה עם הרבה קבצי HTML וקובץ אינדקס שמכיל קישורים להכל ומסודר מאוד. לאחר מכן השתמשתי בשתי תוכנות שאני דיי בטוח שמוכרות פה לכל המשתמשים האחת היא iSiloX שזאת תוכנה שפשוט הופכת למשל את הקובץ HTML לקובץ PDB שניתן להפעילו דרך הפאלם, והתוכנה הנוספת שאיתה אני קורא בפאלם היא iSilo שילוב של שלושת התוכנות נותן תוצאה מעולה. (החברות נותנות 30/ 15 יום שימוש בתוכנות למי שמתעניין) המשך יום טוב the_k

למעלה