אים אפשר להתקין אקרובט על פאלם M51

yoovee

New member
../images/Emo91.gifTL-PDB יחד עם PalmFiction

TL-PDB יכולה ללכוד מידע ישירות מ-CHM לפורמט DOC סטנדרטי של פאלם (ר' תמונת מסך) TL-PDB היא בכלל תוכנה מדהימה להמרות לפאלם - יש לה מיליארד וחצי אפשרויות מטורפות, והכל ב-EXE אחד שלא מצריך אפילו התקנה - תוכנה כלבבי (אגב, למרות שאין התקנה, היא יודעת יפה מאוד להתלבש ולשתול עצמה ב-IE, ב-FF ובעוד כמה תוכנות, ואפשר להוריד את זה כמובן בלי בעיה). חינמית לחלוטין! PalmFiction היא הקורא האולטימטיבי לפאלם, ראה "סקירה" שלי כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=92&msgid=49346133 (קח בחשבון שהרבה דברים השתפרו מאז! [כולל המכשיר האישי שלי
])

ronencohen34

New member
תודה המשך הבעיה

אחרי שהתכנתי את התוכנה בפאלם איך אני מעביר קובץ PDF מהמחשב לפאלם אני לא מצליח אודה על העזרה שוב

alonhzn

New member
זה החלק הקל...

פשוט כנס לתוכנה שהתקנת, לחץ על "add" ואז בחר קובץ PDF כאוות נפשך (רק לא גדול מידי!) בסיום פעולת ההמרה של המחשב פשוט בצע HOTSYNC

AYELET1

New member
רק הייה מודע שתוכנה זו איננה תומכת

בקבצי PDF בעברית

alonhzn

New member
ובנימה זו אני גם רוצה להוסיף

שבכלל לא כדאי לעבוד עם PDF על פאלם... זה איטי להחריד! עדיף בהרבה repligo (אני חושב שיש גירסה שתומכת במכשיר שלך) אומנם זה מעיק כי תצטרך לעשות כל פעם ZOOM על החלק שמעניין אותך בדף... אבל זה הרבה יותר מהיר!! ויש לrepligo פונקציה מדהימה שבגללה אני אישית מחשיב אותה כתוכנה מספר 1 לפאלם! אתה יכול להעביר כל דבר מהמחשב לrepligo בפאלם, ללא שום תלות בפורמט של הקובץ או התמונה... כל דבר שניתן להדפיס מהמחשב למדפסת, אפשר להדפיס גם למדפסת מדומה שיוצרת תוכנת repligo וזה פשוט עובר לפאלם! עם עברית ועם הכל!

alonhzn

New member
אין שום בעית שבירה של שום שורה

תמיד "מרגיז" אותי שמזכירים את "הבעיה" הזאת כביכול... אין שום תוכנה בעולם שיכולה לקחת קובץ טקסט עם תמונות וטבלאות ולהמיר אותו לקובץ שמתאים לרוחב של פאלם בלי לדפוק לחלוטין את כל הצורה של המסמך למעשה, דבר כזה ידרוש בינה מלאכותית עילאית כך שרק בנאדם יכול לסדר מסמך כמו שצריך באמת! לכן זו לא "בעיה"! אופציית השרשור של repligo זה בסך-הכל פיצ'ר שאפשר לנסות להשתמש בו ולפעמים הוא ייתן תוצאות טובות... לרוב לא. אם משתמשים בתוכנה לקריאת מסמכים בלי אופציית שרשור, היא למעשה מהווה התוכנה היחידה שאני מכיר (לעומת word או acrobat ובעצם כל השאר) שבאמת מראה לך את המסך בדיוק מוחלט ב100% כמו שהוא נראה על המחשב! אני מדגיש, התוכנה היחידה!

AYELET1

New member
אני אצטרף למרגיזך../images/Emo3.gif

מי שבוחר ברפליגו, כדאי שיהיה מודע לבעיית שבירת השורות בעברית. היא קיימת. האלטרנטיבה: לא לשבור שורות, אבל אז יש צורך להזיז את המסמך ימינה ושמאלה עם כל שורה, על מנת לקרא אותו. אאל"ט ב-Pixel הבעיה הזו איננה מופיעה. ישנה תוכנה נוספת חינתית לקריאת PDF. לא יודעת באשר לשבירת השורות בה. ואני לא סובלת בכלל PDF על שום פלטפורמה כולל ה-PC...

alonhzn

New member
זו פשוט טעות נפוצה של אנשים....

repligo היא ייחודית בכך שהיא מעבירה כל פורמט אפשרי בעולם לפאלם בלי בעיה. זו אינה תוכנה לקריאת ספרים. נקודה. בשביל זה יש תוכנות יותר טובות. האם pixel יכולה לקחת מסמך pdf עם תמונות, טקסט וטבלאות, ולהמיר אותו לרוחב של מסך פאלם? ברור שלא! זה פשוט בלתי אפשרי... צריך להבין שלא כל פיצ'ר מסכן בכל תוכנה מהווה את העיקר שלה... למשל, יומן פגישות יכול לשמש כשעון מעורר! zlauncher יכול לשמש כתוכנה להצגת jpg tcpmp יכולה לשמש גם היא כתוכנה להצגת תמונות וגם שמיעת mp3 תוכנת screenShot יכולה לשמש לגיבוי של מסמך אבל זה יהיה לא כדאי, ולפעמים דבילי להשתמש בתוכנות האלה שיעודן שונה לחלוטין למטרות אחרות. repligo מיועדת וטובה להעביר בקלות מסמכים לפאלם, אני משתמש בה: 1. כאשר אני מבצע הזמנה באינטנט, אני "מדפיס" את הקבלה לפאלם 2. כאשר אני רוצה להעביר כל מסמך pdf שהוא לפאלם 3. כאשר אני רוצה להעביר מסמכי post script או DjVu לפאלם 4. כאשר אני מקבל סיסמא במייל לתוכנה שקניתי, אני פשוט לוחץ על הדפסה ומגבה את זה לפאלם בשנייה. 5. אם שולחים לי תמונה במייל שאני רוצה על הפאלם, אין ספק, הכי מהיר להדפיס אותה ל repligo ועוד ועוד... מה אני לא עושה עם repligo 1. אני לא קורא איתו ספרים 2. אני לא מנסה לאנוס אותו לבצע פעולות שהוא לא מיועד להן.

טוב, בסדר

אני מסכים איתך שזה לא ממש כיף לקרוא מסמכי PDF על הפאלם. אני, לתומי, חשבתי שאנחנו מדברים רק על שבירת השורות ברפליגו.

אני מסכים עם אלון

אין שום תוכנה שמראה PDF בצורה מכווצת. כל תוכנה שמראה PDF (פיקסל, PalmPDF, D2G וכו') מראה את הקבצים בצורתם הטבעית ככה שצריך לעשות זום וscroll כדי לקרוא את הטקסט. לרפליגו יש פיצ'ר מיוחד שמאפשר מצב flowed. אין את הפיצ'ר הזה לאף תוכנה אחרת. הפיצ'ר הזה לא עובד טוב בעברית. אם לא היה את הפיצ'ר, לא הינו בכלל מתייחסים ל"בעיה" של שבירת השורות. החסרון היחיד שיש לרפליגו הוא שבשביל לעשות המרה של קבצים לפורמט שלו, יש צורך בתוכנה שאינה חינמית.

AYELET1

New member
בסדר גמור. כדאי לידע את מי שהולך

להאבק עם ה-PDF שזה המצב! אני לא מכירה את כל הפיצ'רים כי PDF אני לא קוראת לא על פאלם ולא על פוקט. זה פשוט בלתי נסבל

וליודעי ההסטוריה הרומית העתיקה:

קאטו הזקן היה מוסיף: וחוץ מזה את שבירת השורות (קרתגו) יש להשמיד...

למעלה