"אימא חורגת" - יש לכם הצעה לתחליף

אמת ויציב ניסחת את מה שלא הצלחתי

לנסח ימים רבים כל כך. אני מפליגה איתך הלאה. אם נניח לענין הרגשי ונתמקד בפונקציונאלי, הרי ההגדרה שלא נס ליחה עד עצם כתיבת דברים אלה, יוצרת אפשרות של איסור השינה בבית. במקרים קיצוניים, ובהחלט לעיתים נדירות. אותה אישה מתפקדת כמו האם החורגת מהאגדות. היא יודעת כמו כולם, שמערכת הציפיות ממנה היא מוגבלת לרס"ר, או לסוהר בכלא, ויש לה לגיטמציה מלאה להתנהג על פי הדפוסים המוכרים. לעומת זאת, אם נשנה את התואר, נשנה את הציפיות מנושא התפקיד. יכול להיות שאני מעט נאיבית, אבל לא מכבר ראיתי ספר שיצא בארצות הברית "אמהות חורגות חמות ומופלאות" המציג 25 פרופילים של אמהות חורגות של אחמים עם תרומתם האדירה להתפתחותם, לרבות הנסיון של כל אחד מהם לשנות את הסטיגמה בינהם אליזבת הראשונה מלכת אנגליה, אברהם לינקולן, ג'ורג וושינגטון, קלארק גייבל, ואופרה ווינפרי (יש עוד אני פשוט לא זוכרת ) ממש כשם שהנשיא המנוח ריגן, עשה אאוטינד למחלה נוראה שטוטאה מתחת לשטיח, ונתן לגיטמציה לאלפים שחלו במחלה, גם את אימת האיידס עקרו סלבריטאים כמו הנסיכה המנוחה דיאנה, אליבת טיילור ואחרים, שינוי טרמינלוגי, + הצגת תרומתה של האם השניה העבריה להתפתחות הילדים החורגים, ישנו את הטייס האוטומטי שיצרה הסטיגמה. מהקשר הרגשי אני מעדיפה להתעלם. אתה יודע nobless oblige עם תואר אמא שניה או אמא----את נטענת ברגשות שונים לגמרי אפריורי בהשוואה לאם חורגת או אשתו של

קא זו או

New member
לפני הכל - באמת תודה על השיתוף

יש לי עכשיו תחושה שפלשתי אולי לתחום אינטימי מדי, ואולי הגזמתי, ואם כן, אני מתנצל. ========= עכשיו אני צריך לחשוב שוב . תודה לך, ושוב אני מתנצל אם פלשתי, פגעתי או הגזמתי.

מי שצריך להודות זו אני

לשם ההבהרה, כתבתי מדריך "להיות אימא חורגת", אגב איך כותבים אימא, אמא, דהיינו עם י או בלעדיה, שהוא מדריך די מצחיק, והוא עומד לראות את אויר העולם עוד מעט קט. מאחר וכתבתי רשימה בה אני מציעה לעקור את החורגת מסד השנים רוויות המיתוסים, והצגתי את הפתרון שלי בפני פורום משפחות מורכבות כדי לשמוע חוות דעת אישיות לחלוטין, ולא קבלתי תשובה הולמת את השאלה התפתח שם שירשור ענקי שכלל כ- 150 תגובות, הציע מנהל אותו פורום, שאפנה דווקא לפורום שלכם, שהוא תחליף לאקדמיה המכובדת, שמא יעלה במוחכם הגדרה פורצת דרך, ראויה ונאותה יותר. מה שאכן עשיתי. ובהחלט אני מודה מקרב לב על ההשקעה, ומוכנה לתרום לזה שלכם משהו משל עצמי ואני לא בטוחה שיש לי מה לחדש. מכל מקום אני מבטיחה להוסיף ולקרוא את השאלות, ולאמץ את שארית תאי האפורים (ממש לא נשארו הרבה ) ולהשתתף באשר אליך (בדקתי אתה בן
אכן חידדת מאד את הסוגיה ובהחלט יש להניח לרגע את הרגשות בצד, ולשאול האם באופן מעשי לגמרי, החלפת החורגת יעשה משהו, ואם כן, מה תהיה אותה מילה גואלת. כאמור, מתוך הבנתי ונסיון חיי ( לא שווה יותר מ-5 ש"ח
) אמא שניה היא ההגדרה המתרגמת stepmother לחוויה העדכנית. מי שחושב אחרת, ברוך הבא,ובלבד ...ואגב, אותו פורום אותו הזכרתי לעיל, בחר לקרוא לעצמו משפחה מורכבת במקום חורגת ובאנגלית אתה יכול למצוא הגדרות כמו: משפחה חדשה, משפחה מעורבלת ( blended( וכמובן משפחה חורגת

מוּסקט

New member
חלופימה

אלטרנטימה, במקומימה... אבל הכי מצחיקותי אמא תותבת. שיחתותה תרנגולת!

מוסקט אתה ענק !!!!!

אותי מאד הלהיבה, אלטרנטימה, במקומימה לא מחזיק מים לכל אדם יש תחליף חוץ מלאמא, זה ידוע תודה

אם הבנתי שמדובר במחמאה אני

כמובן מודה לך ביותך צימעס. אם הבנתי לא נכון אשמח לעמוד על טעותי. תודה חמה

קא זו או

New member
צימעס היא גברת ולא אדון ../images/Emo6.gif

והיא רק תקנה לך את הפניה, כי כתבת: אתה, אבל היא "את".

מוּסקט

New member
גם צימעס וגם מוסקט

שדרך אגב 'הולכים' ביחד ממש טוב - שתיהן בנות, או גברות (תלוי באיזה יום שואלים).

אני מוחה, מוחה, מוחה

יש כאן אבחנה בהשפעת מתוסים קדמוניים בלים מזוקן
יכול להיות כשאמא כזאת נופלת עליך, אתה נהיה מבסוט לגמרי

מוּסקט

New member
אוּם-איתי, צ'מעי משו

אתמול בסרט אהבה קולומביאנית נאמר המשפט הבא: "את יודעת מה זה אבא? זה בדיוק כמו אמא רק עם כבוד"

קא זו או

New member
חחח

ענק. סוד: מאבינו פחדנו את אמנו כיבדנו. תוצאות נישואין מעורבים לפני למעלה מ- 50 שנים.

למעלה