אימא, תני לי
עם צ'יפס...

ויימס

New member
../images/Emo32.gif עצום בגודלו.

השמירה שלי. רביעי- חמישי- שישי בבוקר. מישהו עוד ישלם על זה. מה היה סנייפ (אזהרה: המוטיב האחרון יחזור בתדירות גבוהה לאורך ההודעה.) עושה במקומי? מרעיל את הרס"ר? והנה הצגה יפה של איך העברתי את הזמן: (סורי על המחווה האדירה של מגלומניה חשוכת ריפוי, פשוט מזמן לא הייתי כאן, אני צריכה צומי. אה, כן, וסליחה על האובססיה לסנייפ) 08:00 נטע מגיעה לבסיס. "נטע, את צריכה לשמור עכשיו! לכי מהר!" 08:30 נטע קוראת את אותו העיתון בפעם הרביעית במרוב שעמום, הפעם גם את הפרסומות. 09:00 "'שיערו שמנוני ואפו מעוקל, הו סנייפיפו, סנייפיפו, סנייפ, כה הייתי רוצה לאוכלו עם חרדל, ועם קטשופ וקצת מיונז!' אוווו, אני כישרון בהתהוות!" 09:30 נטע מעודדת את החתולים של הבסיס לעבור במצלמות כדי שיהיו לה עוד תקלות לסגור, וכך יהיה לה משהו להעסיק את עצמה איתו. 10:00 נטע עושה פוזות עם העט מול ההשתקפות שלה במחשב כאילו היא מעשנת סיגרייה. 10:30 נטע מעמידה פנים שהיא שרה עם העט בתור מיקרופון, 'קשה לי לוותר עליה, למרות שהיא ילדה רעה! היא מטריפה וגם יפה, עושה בי מה שהיא רוצה...' לעזאזל, הפכתי לערסית! 11:00 עוברת על המילים 'ספטמבר, 2004' בכל היומן מבצעים. סופרת שבאמת יש שם 25 עמודים. יש רק 24. 11:30 בואו נסגור תקלות: רכב אבטחה, מחבל חמוש ומסוכן,בעלי חיים, ענפים... 12:00 עד 18:00 יושבת במשרד וקוראת הארי פוטר ומסדר עוף החול. 18:00 עד 22:00 השמירה הזאת עברה לי מאוד מהר, כי קראתי את הספר וזה היה חלק מאוד מעניין. 22:00 (הולכת למגורים) לעזאזל! מישהו לקח לי את המזרון! מה היה סנייפ עושה במקומי? מרעיל אותו? (הולכת לישון על הספה במשרד) 22:30 עד 05:30 ישנה. "...סנייפי, הו, סנייפי, חבקני חזק, ולעולם לא ניפרד..." 06:00 אני לא קוראת. נשארו לי רק 70 עמודים ואני רוצה לשמור אותם לשמירה של הלילה. 06:30 הצילו!!! אני משתגעת פה!!! סנייפ, תציל אותי!!! 07:00 אבל למה הם לא לובשים מכנסיים מתחת לגלימות??? אם אני הייתי מכשף בטוח הייתי לובשת מכנסיים מתחת לגלימות. 07:30 מקבלת את המירס, (לקצין תורן)- תודה, סנ- (מתפדחת מאוד) אהם, כן! בדיקת קשר, בדיקת קשר! קצין תורן- הוא לא פועל. 08:00 מציירת על השולחן (מאוד בקטן) ציור לא מחמיא של הרס"ר. 08:30 פותחת מצלמות בתקווה למצוא את משפחת החתולים ולנסות לפתות אותם לפתוח תקלות. 09:00 מכבה בטעות את כל המצלמות, נבהלת מאוד ומצליחה לסדר את זה איך שהוא. 09:30 מעניין אם זה תקני שאדון האופל יצמח לך על העורף? 10:00 עד 13:00 הולכת למשרד ומנסה לעבוד למרות שבהייה במסכים של מחשב במשך שעות הפכה את המוח שלה לעיסה צמיגית. 13:00 עד 15:00 מסיימת לקרוא את הספר. אני יודעת שרציתי לשמור אותו לערב, אבל הגעתי למסקנה שאולי זה יהיה מרגש ואני ארצה לבכות או משהו כזה, אז עדיף לקרוא עכשיו. בסוף לא בכיתי. 15:00 עד 18:00 בוהה בחלל הריק. 18:00 מחייה בראשי שוב ושוב את תמונתו של סנייפ תלוי במהופך עם התחתונים המאפירים. 18:30 סוגרת תקלות מ מ ש מ מ ש לאט, כדי למרוח כמה שיותר זמן. 19:00 מדברת עם עצמי על איך שאני אוציא גימלים עד שיבינו שאי אפשר לתת לי לשמור יותר. 19:30 חושבת איזה סתומה אני שלא ביקשתי להיות בשלישות ברמת גן. 20:00 עושה פרצופים לארון זכוכית. 20:30 מה חדש? תפוח בדבש! א-הו! תפוח בדבש! איך המרגש? תפוח בדבש! בחיי! תפוח בדבש! 21:00 מה חדש? תפוח בדבש! א-הו! תפוח בדבש! איך המרגש? תפוח בדבש! בחיי! תפוח בדבש! לעזאזל! השיר הזה לא יוצר לי מהראש! מהר! תשירי משהו אחר! את נוגעת לי בנשמה, וידך לא נוגעת! את נוגעת לי בנשמה! איך שאת נוגעת! ועכשיו ביוונית- אנטי פסטי בריטני ספירס... 21:30 עוד 12 וחצי שעות אני בבית! האח הידד לשרית חדד! 22:00 עד 05:30 חולמת על איך שאוכלי המוות מגלים שסנייפ הוא מרגל והיא מצילה אותו. סנייפ- (בקול נוטף ארס) ואני מניח שעכשיו אני אמור להיות אסיר תודה על כך שהצלת את חיי! נטע- שכח מזה! אם אתה רוצה אני יכולה להשאיר אותך כאן! וולדמורט- מו הא הא הא! עבדתי בתור חשמלאי בגיל 25! נטע- הא, כן??? ומה עשית בתור (במטרה לעצבן אותו) טום רידל??? וולדמורט- הייתי אינסטלטור! 06:00 עוד שעתיים אני עפה מפה... ויש לי מלא תקלות, איזה יופי... 06:30 אממ, הנה איש. בואו נגיד שזה מאבטח. 07:00 עוד שעה אני מתחפפת! אם היו לי כוחות כמו של פייפר הייתי מפוצצת את המצלמות, זה כבר היה ממש לעניין... 07:30 עוד חצי שעה אני פורשת כנף! 08:00 הא הא הא!!! אני לא כאן יותר! אני הולכת! מו הא הא הא הא!!!

פנחסון

New member
פיכסה על הארי פוטר

די כבר להזכיר אותו בכל מיני שרשורים, הוא לא ראוי להיות מוזכר בפורום של טרי פראצ'ט.

Springy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo23.gifחורף חם?!...../images/Emo23.gif

החורף עומד להגיע אבל לא לכולם יהיה חורף חם... לא לכולם יש שמיכה להתכסות בלילות החורף הקרים לא לכולם יש מעיל להתעטף בו בימים הגשומים של החורף בואו נפתח את הלב נעשה מעט סדר בארון ונראה אולי מתחבא מעיל ישן וטוב שאפשר לתת או אולי תנור ישן שהוחלף בחדש דברים שיכולים לעשות לעוד ילד לעוד משפחה חורף חם וגם בלב... מבצע חורף חם יוצא לדרך כל מי שיכול לעזור ולתת אפילו משהו קטן זה יהיה הרבה לפרטים ניתן לפנות לפורום "למען הקהילה" (954)לקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=39579102 נא לפרסם בהודעה מה יש לכם לתרום והיכן אתם ממוקמים בארץ שנה טובה וחורף חם לכולם! ----------------------------------------- ההודעה הושארה באישור מנהל הפורום

ויימס

New member
ניצלוש: דברים שהלכו פה כשלא הייתי

לשפדי וכו' טוען שכתב מלוכסן זה מישהו לא רציני. הוא ייענש. פנחסון שונא את צבע הכשף. הוא ייהרג. תודה.

ויימס

New member
לא לדבר ככה!

אני אעשה 'התקרצף' על הפה שלך כמו שסיריוס וג'יימס עשו לסנייפ ואתלה אותך הפוך באוויר! אבל, טוב, בסדר, אני אנסה לרסן את עצמי... קצת. אגב, אתם יודעים שאני בעצם וולדמורט, אז זה קצת בעייתי בשבילי להימנע מלדבר על הארי פוטר.

Maladict

New member
וולדי !!!! אחותי האבודה!!!!!

שנים חיפשתי אותך בכל רחבי העולם!!!

פנחסון

New member
פנחסון = אזרח

וכידוע אזרח זו הדרגה הגבוהה ביותר בצבא! הזהרי לנפשך!!!

Maladict

New member
אזרח זאת הדרגה הכי גבוה בצה"ל

וחוץ מזה אם את רוצה להרוג את פנחסון רק תודיעי לי ואני כבר אטפל ביצורון הקטן. יש לי וידוי..... אני הוא סנייפ....

מלדיקט...

אתה לא סנייפ. סנייפ לא אכל אנשים בפיתה. הבוטאן הזה עולה לך לראש. ארצה! מלדיקט רע! מי רוצה אצבע?

Maladict

New member
HOW DARE YOU?!

YOU SIMPLE MORTAL! I SHALL TURN YOU INTO A FROG! אין יותר שוקולד מריר בשבילך קרניאלה!!!! רק שוקו קרלו שוקולד לבן!!!!!!!!!!

Maladict

New member
לא חבל עליך?

שאני לא אזרוק אותך בטעות לאיזה גורס נייר

ophler

New member
אולי מיותר לספר,

שהיה לי חבר בצבא שקראנו לו "אצבעות עוף". (אפשר לנחש למה. ואפשר גם לא). אני חושב שזה שילוב מנצח (בפיתה). חוצמזה זה היה בעדך ולא נגדך. ומאיפה הגיע הגורס נייר הזה עכשיו??? אופלר

../images/Emo118.gif: הגעתי למסקנה חשובה!

כולם פה מצרים. את זה ידענו. חוץ מאלה שבריטים. גם את זה ידענו. מלדיקט אוסטרי. (פאנצ' ליין)

למעלה