אימא, תני לי
עם צ'יפס...

Maladict

New member
היא מחקה לכם אותו מהזיכרון!!!!

WELCOME 2 THE MATRIX אור המרשעת הזאת!!!! או אולי אני אקרא לך בשמך האמיתי agent Smith.

Death of Rats

New member
../images/Emo46.gif

מחקתי שירשור עופי לחלוטין שהיה חסר כל קשר לעצמו ולפורום. אנ לא הסוכן סמית'

ויימס

New member
זה לא שאנחנו פורום משינה

עם 300 חברים והשרשורים רצים בכזה קצב רצחני שאין זמן לדבר על שום דבר אחר...

מ א ג ר ט

New member
הודעות חדשים משודרגות!!!

כלומר הטקס קבלה בגרסא הכי חדשנית שלו בטאגליינס כבר לא מספיק ממצה. אנחנו צריכים הודעה כזו שתכיל את כל המבחנים, הסבר על לואיס וכמה אובססיות פורום נוספות (פיתות ודברים בטעם עוף), קישורים לכל מני דברים שעשינו ואחרי חודשיים החזרנו אותם בכח. בטוח יש עוד דברים. פשוט צריך לאסוף את כל החומר הנדרש ולהכין הודעת ברוכים הבאים אולטימטיבית!!!!

Maladict

New member
אני סתם חושב שצריך

מפגש פורום נוסף. ואני אזרוק את כל התולעים של גדיל למים.

מדליקט היקר

לא מאיימים על זונה ב..... ולא מאיימים על קניאלה בפיתה! עכשיו תתישב על הפיצה, כי אני מכניסה אותה לתנור!

Maladict

New member
פיצה עם מלדיקט. יאמי! יש לה טעם של

קפה.
לימילו: "סטאגדיש"

עוף!!! זאת המילה הכי טובה בעברית!!!

עוף עוף עוף עוף עוף עוף הנה קחו פתגם you can say Oof And you can Say Och (אוך) But you never say OOF!!!!! עוף ועוף ועוף ועוף! אף פעם אל תפסיק, אך תפסיק לחלום!!! לילה עוף

יו!!!! איך הלחצת אותי עכשיו!!

זה מה שעמדתי לכתוב לך: כותרת: "יו!!! ואת אומרת שאני מרגל אחרייך!!!!" תוכן: "מה את עושה כאן בכלל?!" ואז נזכרתי שרשמתי כאן כבר פעם "פועה המפלצת" והבנתי שאת לא אחותי. עמדתי לברר בדיוק מה רשמת על הראיון של מירקור ספרים. יש לי רק לאמר פוווווווו איזו הקלה. אבל את לא יכולה בכלל לאמר רק "פועה המפלצת" החלק הכי חשוב שם זה "וו וו וו וו וו וו" ואז "פועה המפלצת". זה מהשיר "יש דובים" של יהודית רביץ. פוווווווו

למעלה