אימון למציאת זוגיות

• פותח הנושא wafl
  • פורסם בתאריך
הי walf

לא כתבת לנו כמה מפגשים קיימת עם המתאמנת עד כה. סיפרת שהמתאמנת שלך אומרת, שהקשר הנוכחי נועד ללמוד על עצמה אך נראה שאינך "קונה את הדברים. מה גורם לך לחוש שהמתאמנת אינה אותנטית או שאינה מחוברת לעצמה.? האם עלו במפגשים הקודמים דברים נוספים שגרמו לך לחוש כך? כסופרויזרית, אחד הדברים שאני דואגת לעבוד עם מאמנים זה לבדוק את המפה שלהם- האם מדובר בעובדות, בפרשנות, על מה מבוססת הפרשנות, איפה אותה נקודת פוגשת את עולמם הפנימי שלהם. זו הזדמנות לעשות בדק בית ולבחון מה גורם להם לחוש את מה שהם חשים. חשוב כמובן להבין את הדברים כדי לא למהר ולהגיע למסקנות לגבי המתאמנים . במידה ואת מרגישה שיש חוסר אותנטיות ושבן הזוג הנוכחי משמש כ"תירוץ" לאי מציאת זוגיות, הייתי בודקת בעדינות עם המתאמנת את הרווחים שיש לה מהמצב הנוכחי, כמו כן, הייתי בודקת מה הקשר הנוכחי נותן לה, מה היא למדה ולומדת על עצמה עד כה, האם היא חשה פתוחה רגשית ליצור זוגיות עם גבר חדש ועוד.. אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

wafl

New member
אני קוראת שוב את כל התגובות

אז קודם כל תודה על העניין שזה עורר. אני יכולה לנסות ליישר קו ומכאן להמשיך: 1. המתאמנת נמצאת בזוגיות שהיא מקבלת ממנה 30% ממה שהיתה רוצה (לדבריה) 2. מבחינתה היא מרגישה שזה אדם שיכלו להיות לה חיים נפלאים איתו אם הוא לא היה נשוי 3. היא לא נחה בחיפוש אחר קשרים חדשים 4. החזון שבנתה נראה שהיא מחוברת אליו. אולם הוא מונח על הנחת יסוד שהיא יודעת שהיא לא תקבל כמו שהיא מעניקה. היא מעידה על עצמה שהיא אסרטיבית עקשנית ונלחמת כמו לביאה אך כשזה מגיע לזוגיות משהו בה מתכווץ ומבקש אישור מהצד השני. 5. באופן כללי יש שמהו באנרגיה שהיא משדרת כשהיא מדברת על זוגיות של פשרה, ויתור וכדומה. זה נכון שאין זוגיות ללא פשרות אך אני תוהה עד כמה היא מתפשרת. 6. עבדנו על חזון, ערכים, ייעוד וביהינג. השלב הבא הוא לבדוק את מטרותיה לטווח הארוך אשמח אם יש לכם מה להוסיף שנה טובה מלאה בהומור וקלילות

למעלה