אימוני BJJ

Yafit E

New member
אימוני BJJ

יש למישהו מושג אם חיים גוזלי עדיין מאמן בבת ים? תודה מראש

חיים גוזלי

מאז הפציעה לא מאמן או מתאמן.. חבל מאוד כי בארצינו הקטנטונת ניתן לספור על יד אחת את החבר`ה שמבינים קרקע ברמה גבוה!.. נקווה שיחלים מהר ויחזור לתלם..

peergo

New member
לא מסכים בכלל ../images/Emo31.gif

יש הרבה מאמנים בג'ו ג'יוטסו שיודעים קרקע מעולה. ה BJJ בא מהג'ו ג'יטסו היפני המסורתי. הוא לא חידש כלום. שילך ללמוד ג'ו ג'יטסו במכון רציני.

sgracie

New member
לצערך אין לך מושג על מה אתה מדבר...

חיים אומנם לא צריך שיהללו את שמו, אבל עד לפציעה הוא היה לוחם BJJ וMMA הטוב בארץ, והחגורה השחורה הראשונה... לצערנו כיום הוא כבר לא מתאמן או מאמן, וכל מה שקשור ל"להבין קרקע" לא היו, וכנראה עדיין אין, לו מתחרים בארץ ומה הקשר שהBJJ בא מהJJ? לא חידש כלום? כמובן, כל אימון במועדוני JJ רואים אלופי אבו-דאבי זה כמו להגיד שהטניס שולחן התפתח מהטניס, אז פדרר הוא אלוף בלתי מעורער גם בטניס שולחן

peergo

New member
מה הקשר בין הישגיו האישיים של האיש לבין

הרמה של מאמנים בארץ? ההישגים הספורטיביים שלו מורידים מרמתם של מאמנים בארץ? מאמנים אחרים לא הגיעו להישגיו כי לא החליטו שהם מגיעים. לא התאמנו כמוהו ולא עשו אותה כמות של שעות מזרון כמוהו. מי שמתאמן ברצינות והרבה נהיה טוב. ליות אלוף זה לא רק טכניקה. זה הרבה מאד כושר גופני. אתה בתור תלמיד צריך שלמאמן שלך תהיה טכניקה טובה שיוכל להדריך אותך. אתה לא צריך שהוא יהיה אלוף. לך גם אתה תתאמן בגו גיטסו יפני, תעשה הרבה קרקע(כי זה מה שמתאים ל MMA), תתאמן 6 ימים בשבוע 6 שעות ביום, אם אתה מוכשר, גם אתה יכול להיות אלוף אבו דאבי.

sgracie

New member
המממ....

אני בטוח שאתה יכולת לבנות גיטרות טובות כמו של פנדור אם רק תרצה, אבל אתה בטח לא רוצה... הרי מי רוצה תהילת עולם/מדינה בתחום עיסוקו בכלל משתמע מדבריך שאתה מומחה בכל מה שקשור לMMA, מעשית. כמה קרבות כאלו כבר יש מתחת לחגורתך?

peergo

New member
אחת התגובות היותר ילדותיות שקיבלתי.

נשמע מדיבריהם של חצי מהאנשים פה שהם מומחים ב MMA. בגלל זה הצתרפתי לפורום. רוב הגיטרות של פנדר לא מגיעות לאיכות הגיטרות שאני בונה. אתה מוזמן לבוא לנגן
אני לא יכול להסתכל על הישגים לוחמים מקצוענים כשאני מתאמן, כי אני מתאמן רק 3-5 שעות בשבוע, בעוד שהם מתאמנים 30-40 שעות בשבוע. אני יכול רק להסתכל על ההתקדמות האישית שלי. ולשאלתך, לא, לא נכנסתי לזירה מקצועית אלא רק לתחרויות ג'ו ג'יטסו מקומיות שכוללות קרב במגע מלא עם הורדה לקרקע והכנעות. אולי כשאכנס לכושר לצורך מבחן חגורה שחורה, ותינתן לי האפשרות, אני יעלה לזירה מקומית כזו או אחרת. נראה... כמה קרבות זירה יש באמתחתך אתה?

sgracie

New member
הנה אחד, אולי ראית אותו פעם:

http://www.youtube.com/watch?v=qJLHqSm7OgY מני רבים... אתה מבין, לפחות אני כותב בנושאים שאני מבין... אני לא יודע לנגן, אז אם אסתכל ואשמע גיטרה שלך ושל פנדור כנראה זה יראה לי כמו אוסף מיתרים וגוף מתכתי (?), ממש זהות, נשמע לך מוכר?

peergo

New member
אתה כפיר?

נו, סחתיין עליך. כל הכבוד. בקרוב אצלי. עדיין, אם למדת רק אצל מאמנים של BJJ זה לא נותן לא לך ולא לאף אחד לגיטימציה להשמיץ את רוב המאמנים בארץ. אתה יכול לעשות קרב קרקע עם המאמן שלי והוא יכניע אותך תוך שניות.

sgracie

New member
תראה לי משפט שבו השמצתי את רוב המאמנים בארץ

ואני אראה לך כמה גרועה הבנת הנקרא שלך. כאשר מישהו כותב משהו מאוד מחמיא על אדם אחד, ולא מכליל בכך אנשים אחרים הוא לא משמיץ אותם, הוא בסך הכל לא מחמיא להם לגבי מה שכתבת בנוגע למאמן שלך: אני מתאר לעצמי שכתבת את זה על דעת עצמך ולא בשמו, אתה מבזה את עצמך ואותו ותבדוק הודעות פרטיות

peergo

New member
לא אתה.

קולורבי אמר משפט שלא היה הכי נעים לקרוא. ונכון, לא היתה לי זכות להגיד דבר כזה. נתתי דרור למחשבות שלי. סליחה.

סליחה? מה אמרתי בדיוק?!....

PEERGO, דבר ראשון טוב שהתנצלת בפני כפיר ואתה גם צריך להתנצל בפני המאמן שלך! אתה לא פרומוטר, אתה לא איזה אמרגן וזה רק מוריד מהכבוד שלך ושל המאמן שלך שאתה מתבטא ככה וחבל, אני בטוח שהמאמן שלך היה מאוד לא מרוצה אם הוא היה רואה את התגובה הזאת שלך בפורום וחבל.. אני לא צריך להלל את כפיר, בשביל זה יש תחרויות ואותו שהולך להתחרות.. לא לעיניין לדבר ככה בשמו של מישהו אחר, אם אתה רוצה אתה מוזמן להתחרות גם כן ואולי אפילו בכפיר!... בהצלחה! עכשיו, איזה משפט אמרתי שלא היה לך "הכי נעים לקרוא"?!

favor

New member
אני לא מסכים פאר

כתבתי כבר הודעה אבל משום מה לא נשלחה ודיי הרחבתי ואני ממש שונא שזה קורה. חיים גוזלי הוא פורץ דרך בתחום ה-BJJ בארץ, יש לו חגורה שחורה תחת סזאר גרייסי (אם אני לא טועה) ואם היה בריא היה אחד הלוחמים והמאמנים הטובים ביותר בארץ. אגב, העובדה שה-BJJ נוצר מתוך הג'יו ג'יטסו המסורתי לא אומרת שהוא נחות ממנו, ההיפך, משפחת גרייסי רק שידרגה את האומנות ועל ההצלחה אין צורך להרחיב. לוחמים שנכנסים לסצנת ה-MMA לא תראה שילכו להתאמן בג'יו ג'יטסו מסורתי, אלא ל-BJJ המפורסם.

peergo

New member
מפורסם. אתה אמרת.

זאת היתה המטרה שלהם, לפרסם. כל לוחמי ה MMA מתאמנים בטכניקות של ג'ו ג'יטסו קרקע. אתה והעולם כולו בוחרים לקרוא לזה איך שבא לכם.

למה אתה סתם כותב כשאתה לא מבין?!

בקשר לספורט mma תכתוב מה שאתה רוצה אבל כשזה נוגע לנושאים שאתה כאוהד לא מבין בהם אז חבל שאתה עונה בכזה ביטחון כי בפורום קשה להבדיל בין דעה לתגובה מקצועית וזה יכול להטעות.. אני מניח שמעולם לא היית באימון bjj או ג`יו-ג`יטסו מסורתי, שזה בסדר! רק דע שאינך יודע..

favor

New member
הוא דוקא כן מתאמן

אבל כנראה הוא לא שמע על גוזלי.

peergo

New member
לשמוע לא יעזור לי כלום. אני צריך לבוא לאימון

הוא פצוע זמן רב..

איזה אספסוף דקר אותו ביד וקרע לו שם גידים ועשה הרבה נזק.. אתה מוזמן להתאמן אצל פרינטה בהדר יוסף, אני בטוח שתהנה.. זה אחד מהמכונים בארץ שאני סופר על אותה יד שדיברתי עליה..

למעלה