אימוץ וחקיקה ב-
אנשים

YaEl 15

New member
*תימטום = טימטום ? או אולי תמטום? לא יודעת..

משהו ששכחתי להגיד : ההומור בישראל מאוד גלוי. הוא לא עשוי בצורה מתוחכמת בכלל. מה שאתה רואה - זה מה שאתה מקבל. מה שאתה שומע - זה כל הרובד של הבדיחה. לצחוק יש משמעות אחת - לצחוק בגסות. בתוכניות כדוגמת "המשרד" הצחוק חבוי בפנים. הכתיבה משובחת, כי היא מחקה, בדיוק את התגובות של טיפוסים מסויימים, באופן כ"כ אמין, שזה באמת ניראה לפעמים כמו ריאלטי. כנ"ל לגביי המשחק.

YaEl 15

New member
אז זהו,

שלא
פשוט לא. אבל כן, צודקת בדבר אחד - זה עניין של טעם. וכרגיל, בוויכוחינו על הטלוויזיה, נסכים שאנחנו לא מסכימות..

../images/Emo45.gifאני מאוד מסכימה

כל פרק מצליח להפיל אותי מצחוק,וזה לא כמו הסדרות האלה שדוחפים צחוקים ברקע,אלא ממש נהנים מההומור ומבינים את הבדיחות החבויות וזה אכן זכה בהרבה אמי
והשחקנים נהדרים אף יותר

coralline

New member
לא יודעת שתי הגירסאות לדעתי באותה מידה...

התסריט גאוני, הבדיחות פשוט מעולות וכמובן השחקנים.. אבל גם בארץ יש דברים משעשעים, ולעומת זאת גם באמריקה וברטיניה יש דברים ממש מפגרים לפעמים :-\

dan the man

New member
סדרה מעולה!

אני ראיתי את כל העונות ועכשיו אני רואה בקצב של ארצות הברית..(פרק 6 עונה 4) ואני כל הזמן רואה את השידורים החוזרים בהוט 3 ... אחת מסדרות הקומדיה הטובות ביותר בשנים האחרונות... חבל שאין לה פורום..

sivlz

New member
היפים והאמיצים

הי..ידוע מתי אופרת הסבון "היפים והאמיצים" תשודר בתרגום לעברית בהוט3 או בערוץ אחר בכבלים ? והאם ישודרו בכבלים בתרגום לעברית(אם ישודרו) כל הפרקים של "היפים והאמיצים" ששודרו ומשודרים בלווין ? תודה

sivlz

New member
הקפצה...

אשמח מאוד לתשובותיכם על כל השאלות ששאלתי.. תודה לכם...

sivlz

New member
הקפצה...

אשמח מאוד לתשובותיכם על כל השאלות ששאלתי... תודה לכם...

sivlz

New member
עוד הקפצה

אפשר בבקשה תשובות לשאלות ששאלתי על "היפים והאמיצים" ? תודה

למעלה