אימוץ וחקיקה ב-
אנשים

M a a y a n K

New member
היי גם אני!!!

עברתי טסט שני, כן? זה אמנם היה לפני שנה וחצי, אבל בכל זאת... בכל אופן, מה שרציתי לכתוב זה...
מזל טוב!!! זה היה לפני שנה וחצי אבל אני עדיין זוכרת איך הרגשתי בטסטים!!!! אז כל הכבוד ומזל טוב!!!!

Pure M

New member
334# או: קנאו אנשים!!

ווהו, יש לי מצלמה חדשה סוף כל סוף:] והיא ממש ממש טובה! Fuji S5700. יש לה זום מטוררףףף!
יה, אני שמח. הגיע הזמן שאחזור לצלם.

תתחדש! ../images/Emo9.gif

זום מטורף זה טוב, ככה תוכל להתמקם על בניין גבוה פה בארץ, ופשוט לראות את ההופעה של קין ביום חמישי בעצמך
ונראה לי שהפכת את השרשור הזה לשרשור "תקנאו"- אז אני הולכת עכשיו לראות HEROES עונה 2 פרק 6, ואחר כך אני אעשה לי מרתון ורוניקה מארס (מהדיוידי המהמם שקניתי ב90 ש"ח באמאזון)...........
לא מספיק שווה כמו רשיון ומצלמה, אבל מה לעשות- זה היה או זה או פסיכומטרי

justin9

New member
גיבורים ו-ורוניקה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גמאנחנו נראה היום, אבל לא אותם פרקים
וואי כמה סדרות ראיתי בימים האחרונים
וקבלו
GOSSIP GIRL
שחקנים חמודים מאוד, פסקול כיפי וגם בקרוב קירסטן בל בתפקיד אורח

ג'ניפר ../images/Emo99.gif

טוב שחזרת!!!!
וGOSSIP GIRL אכן נחמד ביותר, והכי נחמד שקריסטן בל עושה את הוויס אובר............

justin9

New member
שרי ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

קירסטן עושה מה?
אם זה
נא לא להרחיב בנושא כי עוד לא הגענו לפרק המדובר (אנחנו רק בפרק הרביעי...)

justin9

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוי
הבנתי לבד....
לסלי אם את קוראת שורות אלו תפסיקי עכשיו כי את תגלי משו שאת לא רוצה ואח"כ תבואי להרביץ לי
בעעעעעעע שרי זה לא נחמד... אוקיי זה נחמד כי זאת קירסטן.... אבל זה לא נחמד כי היא מ-ע-צ-ב-נ-ת
איףףף זה תפקיד קצת מעפן עכשיו כשאני חושבת על זה
טוב בעצם אני לא אחליט עד שאראה אותה בפעולה דרך אגב, נכון שהשחקן שמשחק את צ'אק באס נראה כמו הכלאה של ג'ימי פאלון וג'וש הארטנט?
קריפי

אבל זה הקול של קריסטן ../images/Emo99.gif

ואני שונאת את צ'אק, הוא מדבר בצורה מעצבנת
ולמה סימנת ספוילר?!
והאמת שהסדרה הזאת די מטומטמת....אבל... בהחלט גילטי פלז'ר
ומה יש לאביב להגיד על כל זה????

justin9

New member
אוי יוי יוי ../images/Emo2.gif

חחחחחחח נתפלל שלסלי לא תקרא את ההודעות האלו אחרת חבל... החיים האלה היו קצרים מדי..
שמתי ספוילר כדי למנוע מלסלי התקרבות לשטח האש, או במילים אחרות היא מתעצבנת נוראאאא אם היא מגלה פרטים על סדרות דרך פורומים. חחחחח צ'אק באמת דורש כאפה

זה עלה 22 דולר לפני חודש...

האמת שהם הורידו את המחירים של כמעט כל הסדרות ל20 דולר, אבל ברגע שיצאו העונות החדשות בDVD (מה שקרה בשבועות האחרונים)- הם העלו בחזרה את המחירים
אז עכשיו העונה הראשונה של ורוניקה עולה שם 42 דולר, והשניה עולה 35$ (והשלישית בכלל....) http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/102-7257571-3815341?initialSearch=1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=veronica+mars אבל אם תחפש מן הסתם תמצא מחירים יותר זולים באתרים יותר קטנים....

Pure M

New member
907, ופחחחחחחח

זובי אי-ביי, אני רוצה חדשה עם אחריות!

למעלה