איזה טיפשה אני..!
L Lilo093 New member 30/10/07 #31 ../images/Emo36.gifאוףף איך הצלחת להחליף כינוי?!?!../images/Emo26.gif ניסית מלאאא פעמים וזה לא החליף לייי הכינוי החדש שלך חמוד!!! ננסה להתרגל אליו......... חחחחחחחחחחח
../images/Emo36.gifאוףף איך הצלחת להחליף כינוי?!?!../images/Emo26.gif ניסית מלאאא פעמים וזה לא החליף לייי הכינוי החדש שלך חמוד!!! ננסה להתרגל אליו......... חחחחחחחחחחח
I Ich liebe T H New member 30/10/07 #14 ../images/Emo203.gifאני חוזה עתידות!!!../images/Emo69.gif בסיכום שבועי כולם יכתבו בשיר השבוע של ט"ה/בכללי 1000meere
../images/Emo203.gifאני חוזה עתידות!!!../images/Emo69.gif בסיכום שבועי כולם יכתבו בשיר השבוע של ט"ה/בכללי 1000meere
א אגנסקעXD New member 30/10/07 #19 צודקת..! מיכלי יש לך את המילים לשיר 1000 ימים ! בגרמנית ...? בקשה תעזרי..!
ס סיוניביל New member 30/10/07 #29 יש בבלוג של אן ולרה אבל רק בגרמנית, למישו את את הרגום של השיר המלא? (
I Ich liebe T H New member 30/10/07 #57 ../images/Emo203.gifאני יכולה לשלוח לך אם באלך! כל מי שרוצה אני יכולה לשלוח לה כי הורדתי אותו נבנב
A arbel94 New member 30/10/07 #15 תודה רבה על התשובות. מי בא למפגש מעריצות?D: אממ תודה רבה לכוולםם על התשובות, אני נראלי יוותר על הרעיון לקנות כובע דומה לשל טוםXD ואממ מי באה למפגש מעריצות?D: אני יבוא! ואחרי שבועים בדיוק יהיה לי יומולדת ^_________^ ארבל3> אשמח להכיר אנשים דרך אגבP:
תודה רבה על התשובות. מי בא למפגש מעריצות?D: אממ תודה רבה לכוולםם על התשובות, אני נראלי יוותר על הרעיון לקנות כובע דומה לשל טוםXD ואממ מי באה למפגש מעריצות?D: אני יבוא! ואחרי שבועים בדיוק יהיה לי יומולדת ^_________^ ארבל3> אשמח להכיר אנשים דרך אגבP:
S SpongBobit New member 30/10/07 #16 ראיתי כובע בול כמו של טום !../images/Emo9.gif וואי הוא היה כ"כ מדהים, כמעט קניתי לאחותי !P: של הסוקס.
ראיתי כובע בול כמו של טום !../images/Emo9.gif וואי הוא היה כ"כ מדהים, כמעט קניתי לאחותי !P: של הסוקס.