אימרו אנשים

eladi88

New member
אז ככה

אם היית עושה חיפוש קצרצר בפורום היית מגלה את התשובה לבד.... מלבד זאת...זה מופיע גם בטאגליינס [שורה כחולה למעלה].... ובקצרה סיגפו = סיגה + פה סיגה- קיצור של סיגלית ידידה של איתי ואמיר פה- היא חזרה מהודו ולכן היא פה

חחחחחחחחחחחחח באמת??

ואני כבר חשבתי שזה מהמילה "סגף" - הכחשה.. לא הבנתי איך הידידה שלהם מתקשרת.. " סיגפו זה חם וזה פוגע, לא את הכל אתה יודע "

היא חמה ופוגעת, ולא את הכל היא..

יודעת?
לא נראה לי

שניר1984

New member
נראה לי ש...

קודם כל הוסיפו את הבית (סיגפו זה חם וזה פוגע...) הזה אחרי שכבר הוציאו את הסקיצות אז זה אומר שהשיר במקור לא היה בשביל סיגפו. אבל הוסיפו את הבית הזה דוקא לשיר הזה כי זה כנראה איזה זכרון ישן של אמיר או משהו (בטח היתה חברה שלו או משהו,לא יודע). זהו, אני חייב להפסיק לנסות לפרש את השירים שלהם

mory89

New member
אני חושבת

שהשיר מוקדש לה, אבל זה לא הבכרח שהם מתכוונים שהיא חמה ופוגעת ולא את הכל היא יודעת. אלא אולי ההמשך הזה מדבר על משהו אחר. בנתיים הם אלו שכתבו את זה, והם אלו שיודעים=]

nitzan 18

New member
טוב אז ככה...

בהופעה שהייתי במוצאי שבת שבה הם קיבלו את דיסק הזהב ניגשה אלינו מישהי ששמנו לב שיצאה מה"חדר הלבשה" וביקשה סיגריה, שאלנו אותה איך היא קשורה אליהם אז עשינו הכרות ומסתבר שזו אותה סיגל-סיגפו שהשיר ניכתב עליה. שאלנו אותה גם את השאלות שלא ממש מתקשרות לזה שהיא חזרה מהודו "היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה.. אל המעיין בא גדי קטן" היא אמרה שגם לה אין כל כך תשובה על השאלה הזאת... ואני חושבת שהדבר הכי יפה בשיר הוא שאתה לוקח אותו לעולם שלך. אחד הדברים הכי יפים בשירים. בידיוק כמו שהיא אמרה לנו...מאוד יפה בעיניי מקווה שהצלחתי לעזור(לפחות ניסיתי)
אחלה יום שיהיה

עורוס

New member
נצל"ש- היום יומולדת!!!! |בלון../images/Emo151.gif

נויה!
שיהיה לך יומולדת שמח אש, עד 149, שכל משאלותייך יתגשמו, שבית הבובות, יזהר אשדות ונימרוד שיקלר יארגנו מופע משותף רק בשבילך, שיהיה לך טרקטור [
], ובגלל שאת בת 14, אז את כבר יכולה לנסוע במושב הקדמי של האוטו, לעלות במעלית לבד ולראות "המורדים"

mory89

New member
נננווויייהה!! מזל טוב בובה!!

פול מזל טוב מתוקה!! יומולדת שמחחחחח!!=]
אוהבת המונהמוןןןן

•No¥a•

New member
../images/Emo24.gif

תודה לכולכם
ואור במיוחד לך
מרגע לרגע היומולדת הזו רק הולכת ומשתפרת

עורוס