אימרו אנשים

talba3

New member
מה סמויים???

הסמים לא שלי ובכלל לא קוראים לי טל בן-ארי, זה מישהו אחר שאני רק שמעתי את שמו, לא יודע איך הוא נראה!!! אמממ מוריה את כנראה לא מעודכנת במצב המשפחתי!

leppard

New member
כמה שאלות שאני מחפש מענה עליהן

טוב, לאחר הרבה זמן, שלא כתבתי כאן, בשל חוסר בזמן, עלו לי כמה שאלות שאינ מקווה לקבל עליו תשובות כאן: 1. האם יש אתר רשמי לבית הבובות, או שיש תהליכים להקמה של אתר כזה? 2. האם בהופעה מחר בזאפה, גם תהיה אפשרות לקנות את מדפים? 3. למרות שבטח שאלו כבר את זה כאן, מה הפירוש של סיגפו??? תודה מראש אייל

leppard

New member
לגבי השאלה השלישית

כבר מצאתי מענה

mory89

New member
אני יכולה לנסות לענות..

1- בעיקרון, החלטנו אני ועוד כמה חברים להקים אתר רשמי לבית הבובות בנתיים הוא עדיין לא קיים, אבל בתיאוריה הוא אמור לעלות לרשת בחודש הקרוב. כמובן שנשמח מאד אם תעזרו לנו. (מי מיכול לעזור שידבר איתי) 2- יש סיכוי שימכרו את הדיסק מדפים. אבל אני ממש לא סגורה על זה. וגם אם כן, אז כדאי לנסות לבוא מוקדם.. אחרת בטוח שלא ישאר. וחוצמזה, אתה יכול לנסות לברר את זה בטלפון: 03-6499550 3- אני שמחה מאד שכבר מצאת את התשובה, כי היא מופיעה פה הרבה פעמים. אגב, אם יש לך עוד שאלות שאתה חושב שכבר שאלו, אתה יכול להשתמש בשורה למעלה, שמתחתה כתוב:"חפש/י חיפוש מתקדם". בכל אופן, יש פה כבר המון שירשורים שאתה יכולת לעשות אליהם נצל"ש, לא על כל דבר צריך לפתוח שרשור חדש. מצטערת על הקדיחה.. שיהיה לך יומעולה!
מוריה

eladi88

New member
אז ככה

1. כן...האתר הוא www.barby.co.il 2. סביר להניח שכן....ואם לא בהתחלה אז בסוף ההופעה 3. יופי

mory89

New member
הלהקה מוציאה DVD-

בעצם זה מתעד את הכל, וגם את הקהל וכל זה.. שירים והופעות שלהם.. אוי, אני כ"כ הולכת לקנות אותו!!

eladi88

New member
וגם את המסע להופעה בהודו

וכנראה שגם להופעה באמסטרדם..

../images/Emo53.gifשאלה ממש חשובה!!!

מישהו יודע אולי על מקום מסויים שאני יכולה לכתוב בו משהו לאמיר אטיאס??

למעלה