in and OUT?
מי נתן לכם את הזכות להחליט מי אני או מה אני אם אני לא לובשת את הבגדים, הולכת למסעדות, שומעת את המוזיקה ורואה את הסדרות הכי פאקינג "איניות"? רק השם ואיך שהפורום מוצג, בלי קריאה מעמיקה של ההודעות נראה לי רדוד. לא חשבתם אי פעם על ליצור סטייל משלכם? להיות אינבידואלים? להיות שונים או להוביל סטייל חדש שממנו אנשים יפתחו ת'ראש ויגידו- "וואלה, זה יפה אבל יש מה לשפר" ויכינו מן "סט" של תלבושות שמייחדות אותם, שמתאימות להם לפי צבעים, גזרות וכדו' באמת ולא רק כי אלפים אחרים(אחרות בעיקר) לובשים את אותו דבר. ושאלה לאלו שבאמת הולכים לפי ה"טרנדים" האחרונים- כיף לכם ללכת ברחוב ושעוד 10 אנשים לבושים בדיוק כמוכם, באותו שילוב בגדים, אותו איפור, אותו סידור שיער, אותם פירסינגים ואותה חשיבה, רדודה? לא הייתם מעדיפים שיגידו לכם שאתם מיוחדים, לנסות ולהעיז להתלבש שונה? ולפעמים נכון, יש טרנדים נחמדים מאוד, כמו חלק מהחולצות רשת והקטע הצבאי הזה(נהיה אופנתי להיות חייל?) וכל מיני יציאות נחמדות אבל יש הקצנות מטורפות שזה נהיה מכוער בטירוף! דוגמא לדבר לא נוח, לא יפה(לדעת רבים) יקר ולא נוח- הנעלי מוקסין האלו עם השפיץ הקיצוני מקדימה. להזכירכם- הכף רגל האנושית לא נגמרת בשפיץ. אז תסבירו לי, מה העניין הגדול בלהראות כמו כולם? לקנות מכנס ב400 שקל רק כי זו אופנה חולפת ושנה הבאה זו תהיה פאדיחת עולם להסתובב איתו? שאתם חיים עפ"י "אין" ו "אאוט" אתם בני אדם חסרי חוט שדרה כי מה שאומר לכם איפה להיות, מה ללבוש ואיך לחיות אלו אותם תאגידים שאתם קונים מהם באלפי שקלים בגדים שיחזיקו לעונה אחת-שתיים במקרה הטוב בלבד. שאתם מחליטים על שילובים חדשים ומטורפים, רטרו משלכם לשנות השמונים, להיות פרחה ליום- או לחיות בסטייל משלכם, אפילו לקנות בגדים ביד שנייה(עם כל ההשלכות של הדבר) או לתפור בעצמכם? תחשבו שנייה- למה אתם לובשים את מה שכתוב שהוא "אין" ולמה אתם לא לובשים את מה ש"אאוט"? זה כבר לא יפה בעינכם? כי באמת אתם חושבים ככה? אז תחשבו שנייה שאתם קוראים. ולמנהלים- אל תמחקו כי אתם צריכים לתת לכל הדעות להופיע בפורום, שזה מקום בוא אנשים מתדיינים. בוקר טוב ושבת שלום!