אין או אוט, נכון האמנם?

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך
הומואים זה פיכס ולא מושך

אני גם לא נמשך לבנים אז זה רק יגעיל אותי. לעומת זאת 2 בנות מתחרמנות זה מחרמן רצח :) יש לי כמה ידידות לסביות שיצא לי לראותן ,מעט אבל יצא. וכמובן שכיף להתמזמז עם משהי :) אבל זה לא אומר שרק זה כיף :) יש הרבה כיף בחיים! הגמד

i l0ve u

New member
אבל למה אתם ישר מדביקים תוויות לכול

ם???????? מי אמר שאני לובשת מה שאין אין לי כוח אפילו לענות כי עניתי כל כך הרבה פעמים....... אני יגיד דבר אחד: שמה על כולםםםם זין! אני ילבש מה שאני רוצה ויעשה מה שאני רוצה אם זה אין ואם זה אאוט אוקי??? אבל פאקינג תעזבו אותי בשקט...

eviv

New member
זה לא אנחנו

אני אישית מתנגד לתוויות דעותי הן דיי דומות לשלך אבל את צריכה להבין שחלק גדול מהאנשים הרצון שלהם זה להדביק לעצמם תווית. תסכימי איתי שאם תראי פרחה אז תדעי ואם תראי ערס גם תדעי אבל שימי לב שמה שהופך אדם לפרחה או לערס זה אינו מולד כל אחד לובש מה שהוא רוצה חלק מהאנשים לובש משהו כדי להיחשב למישהו או משהו וזה מה שעצוב. בשביל להיות מאאגניב אתה לא צריך כלום פרט לכסף בשביל בגדים זה מה שכל כך עצוב בתרבות הצריכה שלנו... אנחנו לא שואלים את עצמינו למה אנחנו משלמים כמה מאות שקלים בשביל בגדים ששווים הרבה פחות... אנחנו ישר קונים כי זה איני יותר או אוטי יותר... הצתרפו אלי מרדו במורדים

i l0ve u

New member
מסכימה ב-100%

אבל זאת לא סיבה להכליל בזה את כולם אני לא בקטע של להגיד:אני פריקית אני שונה ממכם אני שמה זין על מה שאין ומה שאאוט אתם כולכם רדודים..!! ואני גם לא בקטע של כל מה שחשוב לי בחיים זה להיות אין ממש לא רגע אני צריכה לעוף תכף אני ימשיך ביי בנתיים

i l0ve u

New member
למה תה חושב שאני לא עושה מה שאני

אוהבת??? מאמי אם מישו בא לפה כדי לשאול מה אין ומה אאוט אני יענה לו לפי דעתי זה לא שאני קובעת את הנורמות של החברה או משו! ואם מישו מתנהג לא כמו עצמו אלא מנסה להיות מישו אחר בהתעסקות במה שאין ומה שאאאוט אז אותו בנאדם חסר אופי ואל תאשימו אנשים שבאים לפורום הזה לדבר על דברים שמעניינים אותם!!!!

אור P

New member
הגדרת הפורום ע"י תפוז...

שנמצאת כעת בדף הקהילות, ממש לא משקפת את הפורום. "הפורום שמכתיב את הנורמה" - בשביל זה אנחנו לא כאן, וזו טעות של אותו אדם שכתב את זה שלא משתתף בפורום ונוכח לדעת שזה לא מה שאנחנו עושים. אולי זה הדבר שמלהיט אתכם כ"כ, אבל לא זה העניין. אנחנו כאן כדי להתייעץ וכל אחד משגר את דעתו, לא מכתיב, קובע נורמה ומכריח ללכת על פיה. רק לידע כללי.

Super Icon

New member
נראה לך שבכלל לא קראתי?

בטח שקראתי פה ושם, אבל באופן מרפרף. רק את העמוד הראשון. ודיברתם איפשהו על תסרוקות ומישהו אמר שהתסרוקת מכוערת אבל אם אני לט טועה- הוא היה הולך איתה בכל מקרה. וכדאי לך בתור מנהל/מנהלת(סליחה לא הבנתי את זה את או אתה) לגרום לפורום שלך להראות ברמה, ולא שיטחי בצורה מטורפת. ושאלה לך: למה צריך להוועץ באיך נראים הבגדים אלא אם את הולכת לאירוע פורמלי בו דרוש קוד לבוש מסוים או תלבושת אחידה- למה צריך להתייעץ עם בני אדם שאתה לא מכיר, שאתה לא יודע מה הדעות האמיתיות שלהם- למה הטעם שלך האישי לא מספיק- הוא אמור להיות מספיק. אבל זה לא "אין" להיות אינבידואל.אחרי הכל- רק דגים מתים נוסעים עם הזרם....

למעלה