"אין אישה שלא נותנת....."

iba90

New member
"אין אישה שלא נותנת....."

"יש גבר שלא יודע לקחת!" וההיפך. אתמול הייתי בדייט (לא משנה איך הוא נגמר) וזאת שישבה מולי סיפרה לי שהיא שומעת מלא מידידות שלה וידידים שלה...שזה כל כך קל וזמין למצוא סטוצים ו"יזיזות" שהיא לא מבינה את זה. ואז חשבתי
על זה....אם זה כל כך זמין וכל כך "שם" האם אנחנו בתור חסרי ניסיון...פשוט לא יודעים לקחת?

Reyn

New member
אני לא מבין בשום פנים ואופן את הנחת היסוד

שעולה בפורום מפעם לפעם, לפיה חסרי נסיון אמורים אוטומטית להיות מעוניינים בכל הצעה זוגית או מינית שזורקים לעברם.

Berethor

New member

במיוחד שלא מעט מחסרי הניסיון כאן הם כאלה בין היתר משום שהם גם בררנים, ולא כי הם לא מסוגלים למצוא כלום.

iba90

New member
לא אמרתי שאוטומטית....

מין הסתם אני חושב שאנשים פה כן היו רוצים לצבור ניסיון והם כן נמשכים למין ורוצים לחוות את זהאולי יש כאלה בנינו שלא יודעים "לקחת" את זה צעד אחד הלאה.

אני מסכים איתך שאולי בגלל בעיות הביטחון העצמי השונות שיש לרובנו כאן...נעדיף בן\בת זוג שתומכים ומבינים אבל גם סטוצים או יזיזות יכולה לתרום המון לביטחון העצמי

לאו דווקא

"אבל גם סטוצים או יזיזות יכולה לתרום המון לביטחון העצמי"

זה גם יכול לעשות בדיוק ההפך. החסר ניסיון יכול לקבל את הרושם שהוא טוב רק בשביל משהו אחד, וזה גורם להרגשה זולה. אלא אם כן אתה מחפש רק סקס ולא זוגיות.

ilmed23

New member
קשור בעיקר לסוגי הבילוי שאנשים מעדיפים

קראתי כאן הרבה בפורום על זה שאנשים פה, ואני גם כן ביניהם, פחות מתחברים לכל הסצנה של המסיבות ודומיהן. ומה לעשות, אלו המקומות למצוא סטוצים. יש גם אתרים מיחדים לעניין באינטרנט אבל גם כאן, אני לא בטוח אם יש מישהו מהפורום הזה שרשום אליהם. כי זה לא מה שאנחנו מחפשים (רובנו לפחות, ממה שיצא לי לקרוא).

iba90

New member
מצטער על הניסוח...

לא הייתה לי דרך אחרת להעביר את הנושא

iba90

New member
טוב אז אם ככה עצוב לדעת ש...

יש עוד אנשים שמשתמשים בו (כמו זאת מהדייט שלי...)

Saladin

New member
הניסוח פרובוקטיבי ושקרי אבל הבעיה אמיתית.

במקרים רבים יש חפיפה בין חוסר ניסיון לבין מופנמות או אופי שקט. מה לעשות שמי שהוא יותר out going, יותר "דגים" נופלים ברשתו (וזה נכון לשני המינים).

טום גיא

New member
איזה משפט מפגר

האם יש משהו שגברים צריכים לקבל מנשים? האם הן עושות לנו טובה? האם אתה באמת חושב שהן סובלות בשביל שאתה תהנה ואתה רק צריך לשכנע אותן ששווה להן לסבול בשבילך?

iba90

New member
לא אני לא חושב שהן סובלות או עושות טובה...

אני מדבר על מצב שבו מישהי מראה שהיא מעוניינת (אותו דבר גם לגבי גברים) ואם יושב מולה מישהו שהוא "חסר ניסיון" עם כל מה ש"נלווה" לזה....האם אנחנו מסוגלים להבחין בזה שמישהי\ו רוצים אותנו? האם תהיה לנו האינטואציה הזאת לדעת שרוצים אותנו? האם החוסר ניסיון יעצור אותנו גם אם נבחין בזה? זה מה שהתכוונתי...

המשפט עצמו די מפגר....לא אני המצאתי....

כולם היו פעם חסרי נסיון

אני לא חושבת שחוסר נסיון גורם צריך לגרום לחוסר אינטואציה מהסוג המדובר, אבל אולי ההיפך נכון במידה מסויימת - אנשים חסרי אינטואציה יתקשו ביצירת נסיון.

iba90

New member
או קיי...

זאת הייתה הכוונה שלי.... אנשים חסרי אינטואציה יתקשו ביצירת נסיון...איך בכל זאת "הופכים את הקערה על פיה"?

נשמה,
:-\

נשמה
א. ברור שאנחנו לא יודעים לקחת

ב. הרבה מאיתנו וכולל אני-לא רוצים ולא מסכימים לסטוצים בשום אופן!!!

נכון ברי?

למעלה