"אין אישה שלא נותנת....."

Berethor

New member
נכון נכון

לוקחים תפוזים, לא סקס.

סקס זה לא משהו שלוקחים. זה לא שיש בסופרמקט מדף של סקס ואתה לוקח משם בשקית כמה שבא לך.

סקס הוא בהחלט משהו "זמין" ומי שאין לו חיי מין זה חד משמעית קשור אליו ולא לזמינות כלשהי. וזה לא שהוא לא יודע לקחת.

אולי הוא לא יודע לתת?, אולי הוא לא יודע לתקשר?, אולי הוא לא יודע להביע את עצמו?, אולי הוא לא יודע איך עושים סקס?, אולי יש לו בעיות תפקודיות?, אולי הוא חרדתי?, אולי הוא אידיוט? ואולי ואולי........

"אין אישה שלא נותנת" זה משפט דוחה ומפגר

יש בהחלט נשים שלא מקיימות יחסיי מין. חלקן לא מעוניינות וחלקן לא יכולות מסיבה פיזית/רגשית/נפשית.

הביטוי "נותנת" מעלה לי באופן אישי את הקריזה. מיניות היא משהו שכדאי ויהיה הדדי ולא קח ותן.

הכרת פעם מישהו

שדגל במשפט הזה.
במקרה שלו, זה באמת עבד לו.
לטעמי, מבחינת מראה הוא היה מכוער אבל ידעתי מה הקסם שלו.
אפילו אני נשביתי אחריו למרות שהיה ברור לי למה בדיוק.
פשוט היה לו את זה, את היכולת להשיג בחורות, היתה לו לשון שידעה לסובב דברים לטובתו.

אותם הגברים שיודעים לקחת, לא צריכים ניסיון בשביל זה, הרי גם הם התחילו ממשהו.
מדובר בכריזמה או אוסף של תכונות אחרות המאפשרות לקחת.
לא כל בעלי הניסיון הם כאלה שמתהדרים ביכולת להשיג כל בחורה.
אני גם לא חושבת שזה העניין או בכלל, משהו שיותר מדי יש על מה להתפאר עליו.

אני גם די בטוחה שכמו שיש בחורות שמחכות שיגיע הגבר שיקח אותן, יש כאלה שמעדיפות מישהו חמוד וביישן למשל.
כל אחת ומה שהיא אוהבת.
לא צריך ישר לחשוב שכל חסר ניסיון יכול ללמוד איזה טריק של "לקחת" ויהיה ווינר בקרב בחורות.

זה בערך כמו "אם נותנים-תקח, אם לוקחים-תברח"

או משהו כזה

זה שמשהו זמין ונחשב "קל להשגה" זה לא אומר שזה בדיוק מה שאנחנו רוצים.
אני חושבת שאלה שעדיין לא התנסו מינית ו/או זוגית- פשוט מחפשים לעשות זאת מתוך מניע מסוים, לדוגמא-אהבה, או שלא מאמינים בללכת לזונה.

אני לא חושבת שזה גם עניין של "לא יכולים" או "לא רוצים"- זה לפעמים עניין שלא פגשו את האדם הנכון לכך שאיתו מרגישים בטוחים לעשות זאת.

אהבה או זונה?

אלו כל האפשרויות?

כבר היה כאן שרשור בנושא, ולא חסרים פורומים לדון בהם בנושא הזנות, אבל בחיי... באיזו קלות את מדברת על קניית יחסי מין מאשה, כאילו שמדובר על רכישת בייגלה בסופר

חס וחלילה-יש הרבה מעבר לאפשרויות האלה.

אני הכי נגד זנות, אז נא לא להכניס לי מילים לפה.

לא הכנסתי לך מילים לפה

אבל נשמע שבעינייך זו אפשרות מאוד סבירה. בכל אופן, אני שמחה שאנחנו מסכימות.

Light18m

New member
כן

זאת הבעיה.

חוץ מאלה שלא מעוניינים סתם לצבור ניסיון

Hawkgirl

New member
"סתם לצבור נסיון"....

אני חושבת שזו לא התגובה הראשונה פה בפורום שקצת מזעזעת אותי..
כאילו אנשים פה כל כך להוטים לשכב עם מישהו/י "רק בשביל לצבור נסיון" כאילו זה איזה משחק מחשב שאתה צובר נסיון בשביל לעלות רמות

אני יודעת שהכוונה היא כנראה אחרת, אבל עדיין קשה לי לשמוע כשאנשים אומרים את זה :\

Saladin

New member
דווקא נראה לי שזו הכוונה. למה זה מזעזע?

דרך אגב, לצבור ניסיון אפשר גם רק עם אישה אחת למשך כל החיים. לי באופן אישי וגם לאנשים רבים אחרים, אני מאמין, בהחלט יש שאיפה להחכים בחיים ו"לעלות רמות" (להתקדםםם) בכל התחומים. למה? כי נראה לי שזה יעזור לי בחיים. ובהקשר לתחום הזוגי/מיני השאיפה הזו נובעת גם מסקרנות, רצון למימוש עצמי, יש שיאמרו דחפים ביולוגיים (וקצת קשה להתנגד לטיעון הזה
) וגם קורטוב של "לחץ חברתי", מאוד ייתכן. בכל מקרה השאיפה "לעלות רמות" נראית לי מאוד לגיטימית ואמיתית ומשחקי המחשב הם שמחקים את המציאות בעניין הזה ולא להיפך. לא חושב שלרצות להיות סטטיסט ובמצב סטאטי זו בחירה חכמה ואני מניח שעם זה תסכימי
.

Hawkgirl

New member
לאור העובדה...

שהשירשור הזה מדבר על להשיג יחסי מין מכל בחור/ה מזדמן/ת, סטוצים, יזיזים וכו'...
הדוגמא של לצבור נסיון עם אישה אחת למשך כל החיים קצת לא רלוונטית(כי עם זה אני בהחלט מסכימה! {: )

אז בעניין ה"לצבור נסיון" בהקשר לדיון בשירשור אני לא מסכימה ^^"
הבחור איתו יצאתי די פגע בי לקראת סיום הקשר, לא בגלל עניין מיני כלשהו, אבל כן הרגשתי שהוא משחק עם הרגשות שלי. ולצערי לא אוכל להסכים שעם רגשות אפשר לשחק ^^"

Saladin

New member
בשרשור אמרו כל מיני דברים.

ואני לא בטוח שקראתי את כולם
כפי שכתבתי בתגובה אחרת, הניסוח של פותח השרשור היה פרובוקטיבי (במכוון, לא נראה לי שהוא משקף את איך שהוא רואה את הדברים) אבל מייצג משהו אמיתי. הפרובוקטיביות של הניסוח היא באימוץ כביכול של גישה שמעודדת ניצול והסתכלות על בן/בת הזוג כאובייקט וזה כולל לשחק עם רגשות. החלק האמיתי שבדברים שנאמרו בשרשור הוא שכולנו, גם גברים וגם נשים, לוקחים חלק בקשרים כי אנחנו רוצים להשיג מהם משהו. וסליחה שאני אומר משהו סופר-טריוויאלי שכזה

לא חושב שהכותבים פה מתכוונים לשחק עם רגשות, הם בחורים טובים
אבל אני לא ממש יודע באיזה אופן פגע בך הבחור שאיתו יצאת אז אני קצת מוגבל ביכולת שלי להגיב לך באופן קונקרטי.

silverlet31

New member
שקר וכזב

אם המשפט אומר "אין אישה שלא נותנת לגבר כלשהו, יש גבר כלשהו שלא יודע לקחת"
זה הוא משפט שקר. שקר!!!!! מכיוון ש99% מהנשים לא רצו אפילו לענות לי, שלא לדבר על "לתת" לי. ואם הייתי יודע שהיא רוצה לתת, אז הייתי לוקח.
כן, זה עוד משפט "זהב". ובדרך כלל מי שאומר את המשפטים האלה הוא פוליטיקלי קורקט עד כאב.
עוד אנשים שיגידו לך משפטים דומים כשהם בכלל לא מתכוונים אליך במשמעות ודווקא יסננו אותך וימצאו תירוצים רבים למה לא להתייחס אליך :
"אין אישה שלא משיבה, יש גבר שלא יודע להתחיל"
"אין אישה שלא רוצה לרקוד, יש גבר שלא יודע להזמין לריקוד"
"אין אישה שמתחמקת, יש גבר שלא יודע לכוון"
"אם אנשים רוצים לדבר איתי, אז אני עונה"
"אם אנשים מזמינים אותי, אז אני מגיע/ה"
"אין פעם שלא אתן עזרה, יש אנשים שלא יודעים לבקש"
"אין גבר שאני לא אסכים לתת לו צ'אנס, יש גבר שלא יודע לחזר"
שמענו עליכם, שמענו עליכן. כן בטח..

GalaxyVoice

New member
אבבל זה נכון ...

לא רק למראה שלך נשים נמשכות ...
הן נמשכות בעיקר לבטחון העצמי שלך ואם אין לך אחד כזה אז גם אם תראה כמו בראד פיט בצעירותו יהיה לך קשה להשיג נשים, או לפחות להישאר במערכת יחסים ארוכה ...
נשים רוצות גברים בעלי בטחון עצמי . זאת גם הסיבה למה יש לך דושבאגס מכוערים רצח שמחליפים חברות כמו גרביים. הם בטוחים בעצמם ונשים נמשכות לזה (לא תמיד, אבל זה המצב ברוב המקרים).
אם אתה לא בעל בטחון או יודע לזייף אחד אז אל תתפלא ואל תבכה.
גם גברים יותר שטחיים...

למעלה