אין ביקורים עד שגלעד חוזר!הפגנה מול כלא השרון

דרור 2909

New member
אין ביקורים עד שגלעד חוזר!הפגנה מול כלא השרון

ביום שני הקרוב, ה-23 למרץ בשעה 8:30, נתייצב מול כלא השרון ונתבע לעצור את ביקורי משפחות המחבלים עד לשחרור החייל החטוף גלעד שליט. כולכם מוזמנים.

קמנצינד

New member
למה מול הכלא ?

גם מנהל הכלא לא יכול להחליט על דבר כזה על דעת עצמו. זו החלטה מדינית, ועל כן מן הראוי שהפגנה כזאת תהיה מול הממשלה.

דרור 2909

New member
מה הבעיה? להמשיך באוהל המחאה,עם שלטים לביטול

הביקורים ושאר תנאי ה 5 כוכבים. ככה יהיו שני מוקדי מחאה, ואולי עוד יצטרפו.

קמנצינד

New member
הבעיה היא שבאוהל המחאה לא כולם מסכימים לכך

באוהל המחאה אפילו לא אמרו מה לדעתם צריך לעשות. יש שם גם אנשים שמתנגדים לשחרור רוצחים עם דם על הידיים.

דרור 2909

New member
אלה שלא מסכימים לזה,סימן שהחזרתו של גלעד

לא מספיק חשובה להם, וכשהם דורשים "לעשות הכל" הם לא ממש מתכוונים לכך, אלא מתכוונים שצריך להכנע לכל תנאי של החמאס. מי שמתנגד להרעת תנאי הכליאה של הרוצחים, אבל תומך בשיחרורם מהכלא, הוא שמאלן שמעוניין יותר בשיחרור המחבלים, מאשר בשיחרור גלעד.

קמנצינד

New member
זה לא הוגן מצידך להגיד כך

משום שיש כאלה שחושבים שהדרך הזאת לא יעילה. מה עם הפגנה ל'מבצע חיסולים של ראשי החמאס' ? כל שעה מחוסל מישהו אחר מראשי החמאס, עד שגלעד חוזר הביתה.

דרור 2909

New member
אם היא יעילה או לא,יודעים רק(!!) לאחר שמנסים.

ככל הידוע לי,אלו שמתנגדים, אירגוני "זכויות אדם" שמאלנים, מתנגדים מההבט "המוסרי". כל בעל מחשבה תקינה, מבין שלחץ כזה יכול להיות מאד(!!) יעיל. ומי שדורש "לעשות הכל",ומתכוון לכך באמת, לא יכול להתנגד לצעד המוצע. זה מאד הוגן שאני אומר את מה שאני חושב. חיסול ראשי החמאס הוא צעד אמורפי,ואי אפשר לבצע אותו מהיום למחר. הרעת תנאים למחבלים הוא צעד ברור וניתן לביצוע מיידי.והוא בעל השפעה מיידית.

קמנצינד

New member
הבנתי

לטענתך ישנן שתי דרכים לשחרר את גלעד. האחת היא כניעה לטרור. והשניה יעילה, וגם מי שלא חושב שהיא יעילה, צריך לתמוך בה, כי אין מה להפסיד מלנסות. אגב, עם אכן ננסה, ויתברר שהשיטה הזאת לא יעילה, על מה היית ממליץ להפגין במקרה כזה ?

דרור 2909

New member
בא ננסה קודם ואח"כ נבחן את האפשרויות.

צעדים נוספים יכולים להיות לחץ כלכלי ברמות שונות ובתחומים. אני מקווה שהשב"כ קיבל הוראה לגייס כל מידע לגבי אפשרות של חילוץ בכח. חילוץ בכח היה האפשרות המועדפת של ממשלות ישראל בשנים קודמות, לפני שהציבור הישראלי והמנהיגות שלו, הפכו לרכיכות. בכל מקרה, אני תמיד אהייה נגד כניעה לטרור.

קמנצינד

New member
אני כבר הולך להכין שלט !

רציתי להכין שלט ולכתוב בו משהו כמו : "לא מפקירים חייל בשבי", ולתת לראש הממשלה לעשות את מה שנחוץ על מנת לשחרר את גלעד, בין אם זה פעולת חילוץ, סיכול ממוקד, או שחרור אסירים. היית ממליץ לי להכין שלט שכתוב בו : "להפסיק את תנאי מלון 5 כוכבים לאסירים הפלשתינאים, למרות שאני לא חושב שזה יעזור, אבל לא יודעים עד שלא מנסים !" אני לא רוצה שבגלל שאני אעמוד עם השלט המקורי שרציתי להכין, ולא השלט שאתה תגיד לי להכין, עוד מישהו יחשוב שאני שמאלני קיצוני. אגב, לפי דעתך, לא בוצע עד היום שום "חילוץ בכח" (הכוונה לפעולת חילוץ, כן?), בגלל שהשב"כ לא קיבל שום הוראה לגייס מידע לשם כך, או בגלל ש"הציבור הישראלי והמנהיגות שלו, הפכו לרכיכות" ? או אולי בגלל שתי הסיבות גם יחד ?

דרור 2909

New member
אתה בהחלט יכול לבוא עם השלט "לא מפקירים חייל"

להפגנה הקוראת לבטל את תנאי החמשה כוכבים של הרוצחים הפלשתינאים. השלט הזה יהייה מאד אפקטיבי. יש הבדל מהותי בין מי שחושב שהאמצעי הזה הוא לא אפקטיבי, לבין מי שמתנגד(!) להפעיל אותו. אני בטוח שאתה מבין את ההבדל. לדעתי,עד היום לא בוצע חילוץ בכח, בעיקר,בגלל ש"הציבור הישראלי והמנהיגות שלו, הפכו לרכיכות". כמובן שאין לי מושג איזה מידע יש לשב"כ,ויתכן שהמידע אומר שאין מצב לשיחרור בכח. אבל באופן עקרוני ברור לי שהמנהיגות שלנו לא תהייה מוכנה לקחת את הסיכונים שנלקחו בפעולות החילוץ הקודמות, המוצלחות והפחות מוצלחות. הסיבה לחוסר הנכונות לקחת סיכונים היא שאם המבצע ייכשל ויהיו אבידות,אם חיילים ואם גלעד,התיקשורת (השמאלנית) תעשה קציצות מאולמרט ושותפיו,וכך גם יעשה החלק התמים של הציבור, שלא לדבר על החלק השמאלני,זה שמתנגד לכל צעד שאיננו שיחרור הרוצחים. ועוד משהו, שים לב לכיסוי התקשורתי שיהייה,או לא, להפגנה מול הכלא. אני מסתכן בהערכה שהכסוי יהייה מינימלי.

דרור 2909

New member
ההתיחסות שלי הייתה לדבריך בהודעה הקודמת שלך,

שבה לא כתבת על מגבלת המגורים בירושלים, אלא התייחסת לתוכן האפשרי של שלט הקורא לממשלה לא להפקיר את שליט. ציפיתי לתגובה עניינית למה שכתבתי,אבל באופן לא מפתיע תגובתך לקונית ולא מתייחסת לתוכן ולמהות.

קמנצינד

New member
לא ענית לי על השאלה

אמרת שאני יכול להביא שלט הקורא לא להפקיר את גלעד, להפגנה נגד תנאי המלון חמישה כוכבים של האסירים הפלשתינאים, אך אני לא יכול להגיע להפגנה כזאת. מצד שני אמרת שמי שגר בירושלים יכול להצטרף לאוהל המחאה, ולהביא שלט. מה היית ממליץ לי לכתוב על השלט (בהתחשב בעובדה שאני חושב שהרעת התנאים של האסירים הפלשתינאים לא תעזור) ?

דרור 2909

New member
נדמה לי שאתה נכנס לווכחנות לשמה. קרא בעיון את

כל מה שכתבתי, ותמצא שם את כל התשובות.

דרור 2909

New member
בתגובתך מ- 21/03/09 10:32,כתבת כי אתה הולך

|להכין שלט, ולא התיחסת לכך שאתה ירושלמי ולא יכול להגיע לכלא השרון, לכן בתגובתי מ- 21/03/09 11:48 לא התייחסתי להיותך ירושלמי. בתגובה זו כתבתי, כבר תחילתה, כי: "אתה בהחלט יכול לבוא עם השלט "לא מפקירים חייל"‬ להפגנה הקוראת לבטל את תנאי החמשה כוכבים של הרוצחים הפלשתינאים. השלט הזה יהייה מאד אפקטיבי. יש הבדל מהותי בין מי שחושב שהאמצעי הזה הוא לא אפקטיבי, לבין מי שמתנגד(!) להפעיל אותו. אני בטוח שאתה מבין את ההבדל". מכיוון שבאוהל "שלכם" תומכים בכניעה מוחלטת לסחטנות של החמאס, אין לי שום הצעה לשלט המתנגד לכניעה לחמאס. ומכיוון שהתיקשורת מעלימה את אוהל המשפחות השכולות המתנגדות לשיחרור הרוצחים, אבל תומכות בתביעה להחזרת גלעד,אינני יודע אם הוא עדיין קיים. אם הוא קיים, אני מציע לך לבוא עם השלט "לא מפקירים חייל" לאוהל הזה.

קמנצינד

New member
אוהל המתנגדים כבר לא קיים

והתקשורת נתנה לו הרבה יותר מדי כיסוי תקשורתי, בהתחשב בעובדה, שלא היו שם יותר משני אנשים.

למעלה