אין ביקורים עד שגלעד חוזר!הפגנה מול כלא השרון

אבל הם ניצחו. כך הם אמרו לפני שעזבו לבתיהם

הם ניצחו, משום שהתקבלה דעתם שיש "מחיר" שאסור לממשלת-ישראל לאשר, אפילו - כדברי בוגי יעלון - אם זה יעלה באובדנו של חייל !

יונה1

New member
אנשים בד"כ מנצחים

כאשר הם יודעים לנהל מחאה מוצלחת ואפקטיבית. שלושת האבות השכולים הללו לא פנו למשרד פרסום, לא ערכו תערוכות ולמרבה הפלא, אפילו לא פתחו דוכן בכיכר רבין. הם פשוט נעמדו בדיוק ברגע הנכון, ובעיקר במיקום הכי מוצלח במדינה. אני מודה שלא יכולתי להסתיר את הערכתי הרבה להבנתם במחאה, וניגשתי להגיד להם את זה. למותר לציין שעמידתם השקטה במקום, היתה הרבה הרבה יותר "רועמת" מהקרקס ההזוי שהתחולל במדרכה שמולם.

קמנצינד

New member
העובדה שהם אמרו שהם 'ניצחו', ומיד אח"כ הלכו

לבתיהם, רק מוכיחה שכל מה שחשוב להם, זה שלא ישחררו אסירים, ולא איכפת להם מגילעד. כשנראה שאולי יש עסקה, אז נגד שחרור אסירים הם כן מפגינים, אבל במשך שלוש שנים הם לא ראו לנכון להפגין נגד הממשלה שלא עשתה די על מנת לשחרר את גלעד (ב'דרכים אחרות'). אגב, אני לא אמרתי ששחרור אסירים זו הדרך היחידה לשחרר את גילעד. בבקשה אל תכניס לי מילים לפה.

יונה1

New member
קמנצינד, אני ממש לא מסכימה איתך

שלושת האבות השכולים הם לא סוכני משנה של משפחת שליט. הם עשו כמיטב יכולתם על מנת שרוצחי ילדיהם לא ישוחררו וזו היתה מטרתם. הם השיגו את מטרתם, ופרשו לבתיהם. אני הרבה יותר מכבדת אנשים הגונים כמוהם, מאשר למשל חלאות אדם שמתנחלים כאן בפורום, כאילו שחרור שליט הוא בראש מעייניהם.

קמנצינד

New member
אני מסכים כמעט עם כל מה שאמרת

רק שלא הייתי קורא להם אנשים הגונים. מבחינתי הם אמרו : "עדיף שגלעד יישאר בעזה מאשר לשחרר רוצחים". לא קונה את זה שאיכפת להם מגלעד. לפי דעתי איכפת להם רק מרגש הנקמה האישי שלהם, גם במחיר הפקרת חייל בשבי.

יונה1

New member
ולפיכך טענתי שהם הגונים

אכן הם מונעים אך ורק מרגש נקם והם לא הסתירו את זה. הם פועלים למען זכר ילדיהם, כפי שמשפחת שליט פועלת למען הצלת בנה. זכותנו כאזרחים להצטרף לאלה, או לאלה. אבל כאשר מישהו שמייצג אותם מתנחל פה בפורום הזה, הרי שמעל הכל זה מעיד על נפש מעורערת ונסיון מופרע וחולני למשוך תשומת לב.

קמנצינד

New member
עם זה אני מסכים במאה אחוז

הפורום הזה מלא לאחרונה בתגובות של כל מיני פלצנים, שלא איכפת להם מגלעד שליט, אלא רק רוצים תשומת לב.

דרור 2909

New member
מכיוון שאתה בטוח שהרעת תנאי הכליאה לא תעזור,

ולפי דעתך זה גם מוסרי לתת לרוצחים הנתעבים את תנאי המלון *5,ללא קשר לשיחרור גלעד, הרי שאתה יכול להמשיך ולהטיף לכניעה מוחלטת לסחטנות של החמאס,כדרך היחידה ליחרורו של גלעד.

דרור 2909

New member
התיקשורת העלימה כמעט לחלוטין את מאהל המתנגדים

וניפחה את המאהל של התומכים,והפכה את נועם שליט לכוכב תקשורת. הגדילה אתמול,או שילשום, כתבת הערוץ הראשון, ששיקרה במצח נחושה ודיווחה על מאות משתתפים, כאשר מהצילומים ברור שהיו עשרות בודדות.

skeptic

New member
כמי שהיה שם

ולא מסתמך על צילומים, היו שם מאות אנשים. הויכוח מיותר.

כדאי לדייק, אפילו כאשר כל מה שרוצים זה לנגח

ערוץ 1 הציב בארוע העזיבה של משפחת שליט כתב ולא כתבת. הכתבת היתה מטעם ערוץ 2. לא היו שם עשרות בודדות בלבד, אלא כ-600-700 איש, על פי ספירה(!) של מי שהיו במקום, (לא מהסתכלות בצילומים שבהכרח מציגים רק חלק מתמונת המציאות הכוללת). הניגוח יראה יותר אמין אם לפחות בעובדות המנגח ידייק. על הפירושים והמסקנות האחריות היא כמובן רק של המנגח.

יונה1

New member
סקפטיק ודן, אתם ממש משחקים לידי

הטרול האובססיבי. האם הויכוח על 80 או 800 איש שכן או לא היו שם במקום באמת משנה הרבה את מצבו של גלעד?

אוהל המחאה בירושלים צריך לעמוד עד שגלעד יחזור

בידיכם ירושלמים לאפשר שאוהל-המחאה, אותו עזבה שלשום משפחת שליט מתוסכלת,מאוכזבת ותשושה, ימשיך לעמוד במקומו ! בני-הנוער ששהו עם המשפחה בשבועיים שנסתיימו שלשום, החליטו להשאר במקום, וקראו לבני-נוער נוספים לתגבר אותם, ולמורי בתי"ס לבוא עם תלמידיהם לקיים שם שעורי-אזרחות. קבוצת תלמידי-ישיבה בקשו לקיים שם שעור יומי. משעה 07:00 עד 22:00 בכל יום ימשיך לעמוד בפתח-הכניסה למתחם ביתו של ראש-הממשלה שולחן החתמה על העצומה לשחרורו המיידי של גלעד, עם כ-500 מתנדבים מסורים הקשורים לכתובת הדוא"ל [email protected] (דרושים מתנדבים נוספים לתגבור המשמרות !). בכל יום שישי שני לסירוגין (שבוע כן ושבוע לא), מ-10:00 עד 11:30 מתייצבת כבר יותר משנה משמרת-ערנות ומחאה למען חזרתו של גלעד שליט הביתה מול הכניסה לבית ראש-הממשלה. הנה כמה מן הפעילויות שירושלמים יכולים ומתבקשים להצטרף אליהן. ופרטים נוספים מתפרסמים מפעם לפעם באתר האינטרנט www.gilad.org

למעלה