אין גבול לאטימות הממסד?

zs1957

New member
יהודה פוליר הגדול מכולם

אני מחכה להופעה הבאה שלו.לא טיעת הפכנו את הפורום למוסיקה יוונית. קצת טעם טוב ושמחה לא יזיקו. יאסו, יאסו יהודה!!!!! נלך יחד להופעה שלו. א באה? זהבה שחם

ענתי44

New member
בכיף

דווקא עכשיו שעומד לצאת דיסק חדש יהיו הופעות. אני חולמת על הופעה שלו שכל הכנסותיה קודש לאלצהיימר

אירילה

New member
שלום לכן צוות הסברה פוליקר ../images/Emo8.gif

אמשיך בקו ההומריסטי שהתחלתן איתו (חבל לקלקל...). החומר לגיבוש נייר העבודה יישלח אליכם במהלך שישי השבת , צר לי על העיכוב אך הייתי יומיים בהדרכת טיול בי"ס בארץ וואני צריך לפחות 24 שעות ע"מ להתאושש מה"טרואמה"(איך אומרים הצעירים שלנו ,שחבל על הזמן.) אחרי שהגעתי הביתה מצאתי דבר אחד חיובי באלצהיימר שהיה יכול להועיל לי אחרי הטיול הזה - לשכוח אותו!!!!!! אז שיהיה לכן סוף שבוע נעים עם פוליקר ושלום חנוך ועם מי שתרצו גרשון

zs1957

New member
מה עושים עם זוג דמנטים חשוכי ילדים?

היי גרשון, אני מקווה שהתאוששת מהטראומה של הטיול עם תלמידי ביה"ס,שזו חוויה קשה בפני עצמהוכשם שציינת האלצהיימר וא טב שניתן למחוק דברים שליליים ,חוויות לא נעימות מהוח. החלטתי לפנות אליך בשאלה שנקרת בליבי זמן רב, לבעלי דודה עם דמנציה ווסקולרי קלה, בעלה חולה אלצהיימר,הזוג חשוכי ילדים. המשפחה הקטנה מעטה מאד וכלאחד טרוד בעניניו.האשה מכחישה את מחלתו של הבעל וטוענת שהוא בסדר. היא בשלב ההכחשה.הבעיה שאין עליהם אפטרופסים והיא נפלה בפח שטכנאי מזגנים טמן לה הלותה לו סכום כסף גבוה ,חלפו חודשים רבים היא בקשה מנו שישיב לה את הכסף ,אך הוא נפנף אותה בתירוצים שונים ומשונים, לבסוף הודה בפניה שאינו יכול לפרוע את חובו כי אין לו מאין. לזוג הייתה מכונית הם נתנו אותה למטפל שמסיע אותם לכל יני סידורים ,הוא חבר שלהם כך היא טוענתאבל לדעתי הוא גם רוצה לרמות אותם. שאלתי אותה מדוע שלא תמכרי את הרכב ויהי לך כסף ,ןתסעי במוניות. היא מאד מבולבלתיש פגיעה בזיכרון לטווח קצר.החשש שלי שנוכלים יסחטו אותה והיא מכור להם את הבית מבלי להיות מודעת למעשיה. מה עושים כיצד עוזרים לאנשים הללו? הםניה מופנת גם לחברי הפורום שירצו להגיב. אשמח לשמוע את תגובתך. כל טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
../images/Emo46.gif ושוב הממסד מתנער

ואותם ברקודות-אדם אורבות לאנשים חולים וחומסים את רכושם. הייתי מתייעצת עם נציג האפוטרופסות הכללית. מה עושים במקרה כזה?. הרי ברור שחייבים למנות להם אפוטרופס ולהביא דחוף עובד זר.אסור להשאיר אותם לבד.כי באמת יום אחד הם, חלילה וחס, ימצאו את עצמם ברחוב, לאחר שחתמו על מכירה הדירה תמורת נזיד עדשים.

zs1957

New member
קו לחולה גוף פרטי הנאבק למען זכויות

החולה, בריאות החולה,מגן על החולה מפני חברות כח אדם,ביטוח לאומי, ועובדים זרים,הפוגעים,מזניחים את בריאות החולה, מתעללים בחולה,פוגעים ברכוש,גניבות,ועוד.נכון להיום אין לעמותת אלצהיימר כל פיתרון להתמודד עם הבעיות הללו.הם מפנים לעו"ד פרטי. אנשים שידם אינה משגת להעזר בעו"ד מוותרים על זכיותיהם.כמה חבל ועצוב. זהבה שחם

ענתי44

New member
../images/Emo45.gif

על זה בדיוק אני מדברת זהבה משום מה התפקשש לנו ונוצר הרושם של קו חם למענה לשאלות אבל הייתי בוחרת בשם אחר שונה מהשם של "קו לעובד" משהו כמו, ואני זורקת סתם , כבוד השומר אבי אנוכי או חסד נחשוב כבר על שם מה שצריך זה להבין איך מקימים גוף כזה

למעלה