אין גבול לחוצפה

רוני חץ

New member
חמודיל'ה המחקרים פורסמו בכמה מקומות

כבר ושוב אני לא רואה את הנכונות שלך להתערבות בוא אני ואתה נעשה בדיקה קטנה כמה אלימות תראה בבתי ספר ברמת גן וכמה בשכנתה בבני ברק לוקח 2-3 שעות בלבד ותוכל או אני או אתה להרוויח 300 ש"ח ההצעה בעינה זה שתחליט לי מיהו אתר שופר ומהו, תחליט בשביל עצמך אולי גם יעלה לך החוסר אימון בשופר ואולי תרוויח מהחוסר אימון שלך מאתר שופר אז בוא אתה מוזמן הייתי מציע יותר מיכך מי שמוכן לשים כסף לכל צד שהוא גם מוזמן אם אתה או את הקוראים מאמינים לויזיני שהבתי ספר החילונים שווים ברמת האלימות לבתי ספר התורניים. אז שימו כסף בהתערבות לטובתו. ומי שחושב לא כך מוזמן התערב לטובת הצד שבתי הספר התורניים הם פחות אלימים. דים לב אני מוכן להפסיד אפילו אם רמת האלימות תהיה שווה אז ניצחת. ואתה מפסיד רק אם רמת האלימות תהיה פחותה ובבקשה תענה על זה ולא על אתר שופר או עוד הצמדות לדברים צדדיים.

vizini

New member
יש לי הצעה טובה יותר.

תפקיד אצל נאמן (משרד עורכי דין מהשורה הראשונה) 1000000 ש"ח, ואז אני ואתה נלך לבני ברק ואני אתחיל לחלק שם כרוזים של "דעת אמת", ואז נראה איפה יש אלימות... לחילופין, אפשר להסתובב עם כמה בחורות "חשופות" (בסטנדרטים חרדים, כמובן) במאה שערים, ולראות איפה יש אלימות... תחזור אלי כשיהיה לך אישור הפקדה על סך 1000000 ש"ח.

רוני חץ

New member
לצערי אתה לא רציני

אני הצעתי לך על אלימות בבתי הספר ומה דעתך לחלק תעמולה נאצית, כרזות וסטיקרים בשכונות של ניצולי השואה או של ילדיהם? ולמה הצעת 10000000, לצערי אתה לא רציני. דעתך כפי שהוצגה שאתה חושב שהאלימות בבתי הספר התורניים שווה לאלימות בבתי הספר החילונים. ואתה מסיט את ההתערבות למשהו אחר בוא נתחיל עם התערבות אחת ולאחר שיהיה בידי צד כל שהוא את סכום הרווח אז נמשיך להתערבויות האחירות, נמשיך בניפוץ הסטיגמות שיש לחילונים הקיצונים על הציבור החרדי.

vizini

New member
לא לצערך, אלא למזלך.

אם אתה כל כך בטוח, למה אתה מפחד להמר על 1000000 ש"ח? קח הלוואה בבנק, ובטוח תוכל להחזיר אותה. לא?

רוני חץ

New member
תמשיך כך, אם יש כאן משהו שמוכן

ברצינות להתערבות שהוצעה שיאמר כאן ועכשיו!

masorti

New member
אולי תעשה ניסוי אחר?...

קח ארנק הכולל מסמכי זיהוי + 1000 ש"ח במזומן ותשאיר אותו באמצע הרחוב במרכז שכונה חילונית. אח"כ חזור על הניסוי במרכז שכונה חרדית. מעניין מה יהיה זמן החיים הממוצע של הכסף בתוך הארנק בשני המקרים....

vizini

New member
אתה רוצה לומר

שבשכונה החרדית הכסף ישאר יותר זמן? אתה מוכן לשים על כך את כספך?

ApA1800

New member
אתה מודע לכך

שזה תלוי במוצא, ולא בשכונה? יכול להיות ש99 מתוך 100 חרדים הם גנבים, והאחד שימצא את הארנק הוא אדם ישר, וש1 מתוך 100 חילונים הוא גנב, ודוקא אותו אחד ימצא את הארנק. המחקר הנפלא שלך לא מוכיח כלום, מלבד גיבוב שטויות שנזרקות לאויר.

TJSBZ

New member
מדוייק

יש שיטות מחקר טובות ותקפות במדעי החברה. הן כוללות הרבה יותר מאשר תצפית פשוטה על ידי מתבונן משוחד. והשיטות האלה לא עובדות במשפחות חרדיות, כי הן לא משתפות פעולה. אשר למחקר של אוניברסיטת בר-אילן: אני לומדת שם, אני יכולה לומר לך שגם שם החוקרים טוענים שקשה מאד לערוך מחקר בחברה החרדית, ולכן הם מסתפקים בחברה הסרוגה, ממנה רובם באים ולכן הם יכולים גם לחדור לתוכה. ניסוי קטן שנעשה לפני כמה שנים טובות על ידי אחד העיתונים הגדולים: שלחו שני עיתונאים לשליחות - האחד לבוש כחרדי, נשלח לשינקין, שהיה אז מעוז החילוניות, והשניה לבושה בג'ינס ובטי-שירט, נשלחה לשוטט במאה שערים. היא יצאה פצועה וחבולה, אחרי שהיכו אותה, ירקו עליה, קיללו אותה, זרקו עליה חפצי לבוש וניסו להכריח אותה להתעטף בהם. הוא דיווח על דיבור לא מנומס. מי אלים יותר? אני אשאל אחרת: יכנס נא אדם חרד לשכונה חילונית לגמרי, מה סיכוייו לצאת משם בחיים? מה סיכויי שלי לצאת בחיים ממאה שערים?

tiptip4u

New member
../images/Emo4.gif

כתלמידת בית ספר חילוני, אני יכולה להגיד שהאלימות אצלנו היא בהחלט לא מזערית. וכמו כן, האווירה הילמודית בכיתה לא תמיד קיימת. וגם, אנחנו לומדים תנ"ך בצורה בסיסית לגמרי. אבל כל אלו הם לא פחות ולא יותר מאשר דברים שליליים על מערכת החינוך החילונית, ואני יכולה למצוא גם אלף דברים שליליים על מערכת החינוך החרידית, להתחיל? לא, אני לא אתערב אם אף אחד, אין לי עודף כסף ואין לי חוסר כסף, יש לי מה שאני רוצה ואני מסתדרת בלי להתערב. בכל מקרה, שתי המערכות לא מושלמות, כמו כול העולם כנראה... ואם זוהי חוצפה או לא- בזה אדון מחר (עכשיו אני צריכה לסיים)

למעלה