"אין דבר כזה אמא כוסית"

mummy

New member
אכן כינוי מזעזע ויש להשמיד אותו

בתום השימוש (ואולי אפילו לפני). לא הרבה יותר מהמונח הנייטרלי לכאורה נקבה. על שום הנקב שיש בה. רוצה לומר שזה כל מה שאנחנו - החור. לעומת הזכר כמובן. שהוא נושא את הזכרון. אותו זוכרים. או כל וריאציה אחרת... ועד כאן שיעור ספרות. ולעניין השאלה שלך - לא שיש לי תשובה. במקרה הספציפי שאת מתארת נשמע לי שזה גבר שכבר מזמן שכח מהות נישואין מהי, אולי אפילו החליט שזה לא מתאים לו (אחרי הכל הוא גרוש), ועם שתי ילדות בגיל העשרה, אין ספק שהוא שכח מזמן מה זה אומר לידה ואמהות כמו שאנחנו מבינות אותה וחוות אותה היום - בשנים שאחרי אני חושבת שהמימד הפיזי ולכן המקום של הגוף, הרבה יותר דומיננטי. לא רק הנקה וכל זה, אלא עצם העובדה שמדובר בתינוקות שתלויים בך פיזית לגמרי. ללכת, לזוז, לתקשר. הכל. יש גברים כאלה שרוצים אישה שתהיה מהר אמא - בחברות מסורתיות יותר, למשל דתיות, ויש כאלה שמה שהכי חשוב להם זה שתהיה סקסית, כמו שיש כאלה דרך אגב שמה שחשוב להם שתהיה לה אישה אינטלקטואלית שעומדת בזכות עצמה, אשת קריירה כי הדימוי שלהם הוא של גבר משוחרר שלא מתאים לו אישה אמא במשרה מלאה בבית. יש גברים מכל הסוגים, כמו שיש אנשים (ונשים) מכל הסוגים. מה שמטריד זה יותר איזה דימוי חזק בחברה ובזמן שבהם את חיה, וכמה כוחות יש לו להשפיע עליך ועל הסביבה שלך.

../images/Emo2.gif לא ידעתי שמכאן הגיע הכינוי נקבה

ואני די בשוק. מה אני כולה נקב?? אז למה אני צריכה בכלל להתאמץ שגם שאר הגוף יהיה יפה?
וחוץ מזה - תענוג לקרוא את מה שאת כותבת

ענתש

New member
ועל זה אמר טוני סופראנו שהוא לא

מרשה לאישתו לבצע בו מין אוראלי (איזו שפה נקיה, כתבתי משהו אחר אבל מחקתי, לא יפה בפורום
) כי "בפה הזה היא מנשקת את הילדים שלי". הנה לך כל התאוריה, במשפט אחד.

מעיןבר

New member
אוף גברים!

אחרי הדיון המעמיק של mummy <קטונתי> אני חוזרת לקרקע המציאות - מה איכפת לי מה חושב על אמהות גבר שחושב על נשים במונחים של "כוסית" ומי אמר שלהיות "כוסית" זו אחת השאיפות שלי בחיים? ובכלל למה שאני אקח הערה מתריסה שמקורה בטרול של החיים ואעלב ממנה. אבא שלי היה אומר (וסליחה על הביטוי) "הפליץ חוכמה ונשאר בסירחון"... והעיקר - מה שחשוב לי הוא שאבי ילדתי ימצא אותי מושכת, כל היתר לא חשובים.

תמי29

New member
מעין אני איתך!!!!

ממש לא חשוב לי מה חושב כל גבר ברחוב.על איך אני נראית,ועד כמה אני מושכת בעיניו. את עיקר המאמצים אני משקיעה באיך בעלי רואה אותי. מעולם הוא לא פגש אותי לא אסטטית ומריחה טוב. כי גם בשביל עצמי חשוב לי איך אני נראית. מקוה שלא נשמעת פלצנית

לדעתי,אצלי קרה הפוך....

נהייתי "כוסית" אחרי,לפחות הקבלה שליאת עצמי,את המיניות שלי,הנשיות שלי,הכל פרח אצלי רק אחרי הלידה של איתן (לדעתי).

למעלה