אין דבר כזה ולא יהיה - פלסטינה...

pelegs

New member
כן, אבל לא על הפלסטינים שם

אלא על המתנחלים. ראה זה יופי - המדינה מבדילה בין בני-אדם על פי המוצא האתני שלהם! הוריי, יחי האפרטהייד

StrengthHonor

New member
כמה פלסטינים באמת יש שמה... 4%?

חוץ מזה להם יש 90% מן הכבישים , למתנחלים 10% , ואפילו אז מספיקים לנסות להרוג אותם. חוץ מזה יש להם את 70% מהמנדט על פלסטין כבר(בעצם לא להם אבל שיהיה) ויהודים לא יכולים לעשות שמה כלום בכלל... אבל מעניין אם הם היו מעדיפים לחיות ב"אפרטייד" ירדני ששמר אותם כמו בובות ראווה במחנות פליטים לעולם. אם אתה בכלל בעד הפלסטינים בצורה כלשהיא שהיא הוגנת אינטלקטואלית , עליך לצאת על הממלכה האשמית , אפילו בנוסף למה שאתה עושה נגד ישראל. חוץ מזה השימוש הציני במושגים של נאצים פאשיסטים ואפרטייד עם הצדקות שמתבססות על קטעים מבותרים של היסטוריוזופיה לא מרשים כאן אף אחד.

pelegs

New member
בגדה המערבית יש קרוב ל-2.5 מליון פלסטינים

וכ-400 אלף מתנחלים. איך זה בדיוק מסתדר עם המספרים שלך? כבר אמרתי את זה 3 פעמים, ואומר שוב - אין להם מנדט על כלום, זה כפוף לממשל הצבאי. אני אגיד את זה שוב, כדי שלא תתבלבלו - גם אם יש אחריות ביטחונית פלסטינית באיזורים מסוימים, וגם אם יש רשות פלסטינית ורשויות מקומיות - הן כפופות ביטחונית למשרד הביטחון. אפילו השיפוצים בכבישים (כמו שראיתי אתמול, למשל, בדרך חזרה מהחגיגות בבלעין) מבוצעות ע"י משרד הבטחון (היה שם שלט גדול שהודיע על זה). אני משתדל להיות מאד הוגן. אם אתה צריך הצהרה בשביל זה, אז הנה אחת שאני מאמין בה בכל ליבי - הירדנים ביצעו פשעי מלחמה כלפי העם הפלסטיני, טבחו בהם ומנעו מהם עצמאות. המלך חוסיין "המסכן שמת מסרטן" ראוי שהיה נשפט בהאג על פשעיו כנגד העם הפלסטיני. ובכל זאת, זה לא מוריד מהאשמה מישראל, בת-בריתה משכבר הימים של הממלכה הירדנית. מעולם לא עשיתי מעל גבי פורום זה שימוש במושג "נאצי" או "פאשיסט" למען השוואה כלפי משתמש אחר. ההשואה לשלטון האפרטהייד בדרא"פ נובעת מכך שבניגוד לאי-אמונותי ביחס אמיתי בין הנאציזם והפאשיזם לציונות, המצב בשטח הוא אכן אפרטהייד.

StrengthHonor

New member
בשטחי C

לפי ויקיפדיה , 4% פלסטינים , כל התנחלויות בשטחי C אגב , 400K מתנחלים , יפה , עוד מעט הם יהיו 2 מיליון ואנו - מיליון. בקשר לשאר השטויות... לך תתקוף את ירדן... אז לעם הפלסטיני ולעם היהודי יהיה מספיק מקום...

StrengthHonor

New member
אה ועוד משהו

אין דבר כזה עם בלסטיני , יש עם ערבי ... בינתיים השקר שהם מספרים כדי לכפות על העובדות הנ"ל: http://www.imninalu.net/myths-pals.htm הוא שהם מבטאים את פלסטין עם פ' רפה ולא עם פ (אין בכלל פ בערבית לכן: "בלסטיני") וכמובן מאמינים להם וגם יאמינו אפילו אם הם יטענו שהפדופיל מוחמד הקים את בלסטין כשכבש את ירושליים כי יש לחברים שלהם נפט... ברגע שיגמר הנפט.. לאף אחד לא יהיה אכפת באמת

pelegs

New member
הנה, אני תוקף את ירדן - זוהי מדינה פושעת

ובראשנה עומדים פושעים. בדומה לישראל, ארה"ב, בריטניה, סוריה, איראן, מצרים ורבות אחרות. אחת אחת מדינות שעם קצת מזל ורצון טוב מנהיגיהן יועמדו למשפט בבית דין לאומי על פשעיהם. ...מה אתה מנסה להגיד כאן, עם המספרים מויקיפדיה? אני אומר לך, וזה הטיעון שלי, ש כל הפלסטינים בשטחים הכבושים כפופים לממשל הצבאי. לא הבנתי בדיוק מה הקשר לאחריות המוקמית בשטחי C.

pelegs

New member
לא אמרתי שהירדנים פושעים

או שהישראלים, או שהאמריקאים וכו'. אמרתי שהמדינות ומנהיגיהן פושעים. כמו-כן, הפלסטינים אינם פושעים, חלק מהמנהיגים שלהם בהחלט כן.

StrengthHonor

New member
אתה צודק בקשר לישראל

צריך להעיף את אולמרט... והאזרחים (רובם ימניים ) לא פושעים. (אלא אם כן הם זורקים אבנים לא אלימות על חיילים)

kapoya

New member
הפלסטינים זאת המצאה של העולם

ושל הערבים שחיו פה במיעוט. אין שום זכות קיום לפלסטין בשטחי ארץ ישראל. ירדן היא פלסטין, שיסתלקו לשם.

נו מה אתה מפגר?

מה קשור אייפוד לפלסטינים? אייפוד הוא מוצר מוחשי, פלסטינים זה בדייה, השקר הכי חם כיום.

pelegs

New member
אז מי היו האנשים האלה שפגשתי בשטחים?..

אולי אלה היו סוכני שב"כ שדיברו במבטא מוזר

קרא את סיפורו של מארק טווין

מסעות בארץ הקודש, דמיין את מה שהוא כותב וטייל איתו ברחבי הארץ, דמיין את הארץ שוממה וריקה מאדם, כולל "פלסטינים" שלמארק טווין אין מושג מה פירוש המילה. הערבים הגיעו לא"י כשהעליות לא"י גדלו. הם ראו כי טוב פה, היהודים מייבשים ביצות, מפריחים את השממה אז בואו נתעלק עליהם כי הם מביאים פרנסה.

צודק

כי ידוע שמארק טווין הוא סופר ברמה של כיתה ב', והוא בכלל לא אמין. לך תדע כמה שקרים הוא הכניס לספרו, רק ה"פלסטינים" הקדושים מדווחים את האמת. הם כאלה מלאכים, צריך להאמין לכל מילה שיוצאת מפיהם, מצטער שפקפקתי ביכולת שלך להדבדיל בין סתם תעמולה ושקרים לאמת ועובדות.

סלוניק

New member
קודם כל כן,

מארק טווין בעיקר כתב ספרים לילדים ונוער. דבר שני היות והחברה הישראלית היא ברובה עקרה מאנלפבתיות, אני לא מבין מדוע העובדה שאדם כתב ספרים צריכה להפוך כל דבר שאמר לאמת משמים. אבל בכל זאת, אם אתה מתעקש אז ודאי תסכים עם זוכה פרס נובל לספרות לשעבר שאמר לפני מס' שנים על ג'נין ואושוויץ כי "זה אותו הדבר גם אם מתחשבים בהבדלי הזמן והמקום". ודבר שלישי, כמובן, למה סופר, שהוא אולי אדם אינטיליגנטי ובעל דמיון, הוא אמת מידה בניגוד לאיש מקצוע או פקיד ביורוקרט כלשהו?

כלומר...

בגלל שהוא אמר דברי אמת וכתב עובדות, אני מתעלם מזה, ומפנה אותך למנוול אחר, שמשווה בין אושוויץ לג'נין וכך כדרך השמאל המסורתית, הנני ממעיט מחשיבות השואה והזוועות שקרו בה, בכך שהשווה אותה עם פעילות צה"ל כלפי האוכ' הערבית בגלל הטרור הפלסטיני שעדיף שימשיך לחיות ולבעוט ולו למגר אותו.

סלוניק

New member
הו

הבנת הנקרא היה מקצוע קשה, הא? נסה לקרוא פעם נוספת את הודעתי. נראה לי שלכל מי שיש לו יותר משני ניורונים פעילים במוחו היא יחסית ברורה: העובדה שאתה מתפאר בעובדה שסופר (!) אמר שהארץ הייתה שממה, היא לא רלוונטית. באותה מידה סראמגו הוא זוכה פרס נובל לספרות ובכל זאת אני לא מבקש ממך לקבל את דבריו כאמת משמים. לא זאת ועוד, דווקא העובדה שמארק טווין הוא איננו איש מקצוע ואין לו את הכלים לשפוט או לאמוד את האוכ' בישראל הופכת את התיאור שלו למאוד לא מהימן. יש לך נתונים, עובדות? פעם טענת שכן (אני עדיין מחכה).

למעלה