משתתפת בצערך
כואב כשזה קורה לך, גם אם יש לך ילדים בבית, גם כשההריון לא ממש מתוכנן, גם כשמדובר בשבוע מוקדם.
נשמע שמתחילה הפלה ספונטנית וכפי שהמליצה מרעישה - אל תתכנני 'הרפתקאות' מחוץ לבית. מוסיפה וממליצה, שאם קיימת אפשרות - שלחי את הילדים למקום אחר, כי הפלה עלולה להתפתח לכאבים גדולים. אמנם לא חוויתי הפלה ספונטנית, אבל הפלות הציטוטק שלי היו כואבות הרבה יותר מהלידות הטבעיות (לפחות מהשניה לפניהן ובודאי שמהשלישית אחריהן). אם יתפתח כאב - כנסי למקלחת + טלי משכך כאבים. מים מקלים מאוד על הכאב.
אם טרם רכשת - תחבושות vania באריזה ורודה (מניחה שיש יצרנים נוספים, אבל את אלה אני מכירה) הן הדבר היחיד שיכול לשטף הדם.
מצטרפת לעצה טובה נוספת של מרעישה - להתלונן על הרופאה. אני בשוק מהאטימות שהיא הפגינה כלפיך ברגע קשה במיוחד. את יכולה לכתוב לעצמך נקודות ולאת המכתב עצמו לשלוח אחרי שתחלימי בגוף. במכתב כזה יש מן השליטה שאובדת בחיינו ברגעים כאלה.
משתתפת בצערך, מקווה שבן הזוג יצליח להבין את הכאב, שקיים (למרות כל הטוב שכן קיים בחייכם). כרגע עצוב, כנראה יהיה כך בתקופה הקרובה. אנחנו כאן כדי לעודד ולהכיל את קשת התחושות שאת עשויה להרגיש. בעיקר - שההליך הרפואי יעבור בשלום ובלי הסתעפויות.