../images/Emo24.gifההופעה הערב...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
הייתה כל כך מרגשת, כל כך אינטימית... היו שם אנשים שלא ראיתי פנים אל פנים כבר כמה שנים טובות! כזאת הופעה בדיוק רציתי מריטה...עם האנשים שבאמת אוהבים אותה, האנשים שהיא מכירה אחד אחד ובחרה בהם להיות חלק מהערב הזה.... היה כל כך יפה... בשיר שרה ברחובות, ריטה נורא בכתה בפזמון האחרון ואחרי השיר היא ירדה בבכי מהבמה תוך שהיא מתנצלת ומבקשת הפסקה... יחד איתה בכתה גם משי שישבה ממש ליידי...נתתי לנועם הקטנה מים והיה לי עצוב לראות את משי...ראו בעיניים היפות שלה שהילדה הזאת סובלת... אני זוכרת הופעות אחרות שמשי הייתה שרה ברגש שירים כמו "שרה ברחובות" ואחרים, והפעם היא לא שר..רק הקשיבה, ושקעה בבכי....אני יכולה להבין אותה ומפה אני שולחת לה חיבוק חם ואוהב... אם את קוראת את זה משי, אני רוצה שתזכרי שקיימות גם תקופות כאלה בחיים, אבל הם עוברות, ומהעצב שאת נמצאת בו עכשיו עוד תצמח שמחה גדולה..תאמיני לי! אני אוהבת אותך ותמיד, כמו כולם- אהיה פה ובהופעות בשבילך. ריטה, כל הכבוד על ההופעה המדהימה, ההבעות שלך, הרגשות והאהבה נשפכו בכמויות על הקהל, הרגשתי ממש את הלב שלך בכל פעם שהתקרבת אליי, ואת החום והחיוך ששלחת לי...תודה על הכל! אחת ההופעות שאני לא אשכח כל חיי....זה בטוח! שם הבנו סוף סוף מי בני המשפחה האמיתית של ריטה שמלווים אותה שנים, אנשים שראיתי אחרי כל כך הרבה שנים, השתנו, גדלו, אבל האהבה נשארה אותה אהבה תמימה וטהורה כל כך..הערב הרגשתי את זה יותר מכל...... תודה ריטה! שני