אין הרבה מילים

• פותח הנושא petit
  • פורסם בתאריך
יעני מי שלא בא לא אוהב אותה

או מי שלא ישב בצד של המעריצים (מתוך בחירה) לא אוהב אותה? מעניין איך קרה דבר שפתאום הגיעו כל המעריצים שלא היו בהופעות הרבה שנים, ככה זה כשלא משלמים על הופעה? אל תבינו אותי לא נכון, אני לא אנטי ריטה, פשוט לא ממש מסדתרים לי דברים שהיא עושה בשנים האחרונות

tiaa1

New member
חבל לבזבז עליך מילים...

איך אתה יודע מי היה בהופעות שלה ומי לא? ו"המעריצים" שלה היו מפוזרים בקהל.אני ישבתי יותר קרוב למשפחה שלה.

PRINCESS GINA

New member
שקט את..

זה אני לא ראיתי אותם שנים, זה לא אומרת שהם לא היו! מזל שאת לא היית שם..היו עושים לך ל'ינץ...מטומטמת!

רותם xx

New member
היה ממש טוב ריטה מקסימה אחד ההופעות הטובות

אחלה ריטה מרגשת נשמה ענקית יש לי כמה קטעי וידאו לא יודע אך לעלות את זה לפה

PRINCESS GINA

New member
רותם..תעלה אותם לפליקס...!!!

חחח...אני רואה את נועם ברקע!

ofek777

New member
יש לי 2 סרטונים - לא הצלחתי להעלותם גם בFLIX

מה אתם מציעים ?

gilishai

New member
הי..אני יכולה לעזור לך באיך להעביר את הוידאו

אני בדרך כלל לא כאן, אבל גם הייתי בהופעה , היכרות של שנים עם ריטה כמעט 20 שנה .. חייבת לציין שהיה מאוד מרגש, נתנה את כל כולה, כיף לראות כל כך הרבה אנשים שתומכים ואוהבים. לגבי הורדת קטעי הוידאו, אין לי בעיה לתת לך תוכנה על מנת להמיר את הקבצים לקטנים יותר ואז אפשר להעלות לפליקס או ל youtube אבל נשאלת השאלה האם מותר, כי כל הקטע שהם הולכים לצאת בקטע חזק לטלויזיה.. ואולי עדיף שלא לעשות זאת כרגע, אם כן אפשר אז תשלח/י מסר ואשלח לך קישור לתוכנה להמרה ומשם נמשיך הלאה.

אין מילים בכלל... ../images/Emo9.gif

אני פשוט חסרת מילים.. אבל מלאה בחמצן ואהבה.. האהבה שזרמה היום באולם הייתה פשוט אדירה.. האהבה מריטה ואליה... זה היה כל כך אינטימי ומיוחד... בהחלט ערב שלא יישכח לעולם.. אני באמת לא יכולה להתחיל להסביר בכלל מה הערב הזה עשה לי... השירים החדשים מצמררים.. אני מחכה כבר בקוצר רוח לאלבום.. והביצועים לשירים המוכרים והאהובים היו מדהימים.. רציתי פשוט לחבק אותה ולעטוף אותה באהבה... היה כייף לראות אותכם
ואני מודה לריטה ולמי שארגן את זה כל כך...
שבת שלום שתהיה וסופשבוע נפלא

Dug E

New member
בדרכי חזרה לבסיס אני אכתוב בקצרה..

ההודעה נכתבת מהפלאפון,אז סלחו לי על חוסר הסדר. ונכון,מסתבר שכן הצלחתי להגיע בסוף-אחרי אינספור מאמצים והצלחה של הרגע האחרון הצלחתי לצאת מהבסיס רק ב6 בערב שאני צריך להיות בתיאטרון ב7 וחצי, הגעתי הביתה קצת אחרי 7 התארגנתי וטסתי עם האוטו יחד עם כל הפקקים והגשמים ולבסוף הגעתי באיחור קל..ישר נכנסתי למקום קדוש שהרגשתי בו את הכוחות שחודרות אלי מהשניה הראשונה. אני לא נמצא בתקופת השיא שלי, ימים לא ככ חיוביים עוברים עלי..ולא מדובר על שום דבר שקשור בצבא. ההופעה הזו הכי במקום שיש..היו מעורבים בה כל סוגי הרגשות.

Dug E

New member
המשך..

אין לי מילים לכוחות שההופעה הזו הצליחה להכניס בי. ובזאת אני אסכם בהמון תודה לכל צוות ההפקה המדהים הזה שעזרו לי להגיע לשם-אם זה לפקס שהם שלחו לבסיס שלי על מנת שהם יוותרו עלי ללילה אחד, עד לעופר שהתקשר אתמול ודאג שישאר לי מקום ישיבה למרות שעה של איחור וסימס לי באמצע ההופעה ווידא שהכל בסדר. ועוד תודות לכולכם,שעשיתם לי ככ טוב עצם נכוחותכם שם..היה לי כיף לראות את כולם! והתודה הענקית ביותר מגיעה כמובן לריטה על המבטים,המילים והמגע שככ חיזקו אותי.

Dug E

New member
וברגע שיהיה לי זמן אני אכתוב

את דעתי על הביצועים, העיבודים והשירים החדשים והמדהימים. בינתיים שתהיה לכולם שבת שלום. ולך ריטה-חיבוק חם חם חם! צחר.

sharonyle

New member
לא צומת ריטה - צמרמורת ריטה!!!

תשמעו, כבר 17 שנים שאני מגיעה להופעות...כן כן, עבר הרבה זמן מאז הפעם הראשונה בה פגשתי את ריטה ונשבתי. ההופעה אתמול הייתה ללא ספק ההופעה המרגשת והחודרת ביותר שראיתי בכל התקופה הארוכה הזאת. תמיד חלמתי על הופעה אחת ומיוחדת, שבה כל הקהל נטול ציניות ורוע, ובא רק לאהוב, להרגיש ולשכוח מכל מה שקורה מחוץ לבמה. ריטה הייתה בשיאה, למרות התקופה הלא קלה שעוברת עליה, הקהל היה חם, אוהב, מרגש והחזיר לדיווה את עטרתה!!! לדעתי האלבום החדש הולך להיות חוויה מרגשת ומדהימה - השיר "אם היית" ששמעתי אותו בפעם הראשונה אמש, כבר גרם לי לדמעות מבלי שאפילו ידעתי את המילים. ובגידה.......השיר הטוב ביותר של ריטה (לדעתי), סוף סוף זכה לעיבוד מדהים ולהופעה בפעם הראשונה על במה - אין כמו השיר הזה להופעה!!! אל תפחד, עוד שיר מקסים שלא זכה אף פעם להכנס להופעות - מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבר'ה, אני לא יודעת מה איתכם אבל אני הרגשתי שקיבלתי את ריטה על כל גווניה - שקטה, מרגשת, עצובה, שמחה, אנרגטית, פשוט ריטה! ועל זה נאמר - צמרמורת ריטה!!!!!! (ולא צומת....). שבת נפלאה לכם ונפגש בהופעות שרון

אוזניהו

New member
נשמע שהיה מדהים

אם המקום היה יותר נגיש אלי (כי אני גר קצת רחוק) הייתי מגיע גם אליו :) בכל אופן נשמע מדהים אבל יש גם ככה עוד מעט הופעה :)

למעלה