אין זכר למדינת ישראל

גידעון1

New member
אני מתפלל לאלוהים שהדעה שלך לא תתגשם.

מבחינתי מדינת ישראל כמדינת היהודים הינה שקולה לתכנית חיסכון ששומרים לימים קשים. אין לנו ארץ אחרת נקודה! אני אדם שמתעסק המון בתחום הכלכלי ואחת הסיבות לתנופה בנדלן הישראלי נובעת מכך שהמון יהודים בחו"ל רוכשים בתים בישראל ולו בשל החשש שמצבם על רקע דתם יורע במדינות שבהן הם נמצאים. לא פלא כמובן שקיימת תמיכה כספית של היהודים בחול למדינת ישראל. דבר קיומה של מדינת ישראל כמדינת היהודים על אחת כמה וכמה תקף ליהודים הגרים בישראל שאין להם מדינה משלהם מלבד ישראל.

אז למה צריך 2 מדינות? מספיק אחת עם רוב ערבי

הרי במדינת "כל אזרחיה" יהיה רוב ערבי-פלשתיני. הם יותר מאיתנו, מתרבים בקצב מהיר יותר, הרי הדבר היחידי שמחזיק כאן רוב יהודי אילו חוקי האזרחות והשבות...אבל אתה בטח יודע את זה....או שלא?

דווקא בגלל זה הוא רוצה לבטל אותם

ולפתוח את הסכר בפני מאסות של 'פליטים' שימוטטו את המדינה הציונית השנואה ב'דרכי שלום'.

גידעון1

New member
אתה צודק בהחלט עמית

זה באמת לא מנחם. אגב אני לא מכיר אישית פלשתינאים אזרחי ישראל אבל אני בהחלט מכיר אישית ערבים ישראלים. מה אני אגיד לך..אם אני אגיד להם שהם פלסטינים הם יכעסו עלי וחבל.

אז למה הם דורשים זכויות ממשל שמגדיר את עצמו

אז למה הם מדורשים ממשל שמגדיר את עצמו ממשל של מדינה ציונית זכויות? למה הם שולחים נציגים לממשל של מדינה ציונית?

יש כאלה שלא שולחים, יש אחוז גדול שפשוט

מיואשים ולא מצביעים, או שמחרימים את הבחירות ותומכים בתנועות כמו הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית (ראיד ס'לאח) או בני הארץ. ויש כאלה שרוצים להיאבק על כך שהמדינה הזאת תהיה גם שלהם ומצביעים למפלגות שנאבקות על זה בכנסת, כי זאת הדרך היחידה שלהם לשנות את זה, ויש גם כאלה (מעטים יותר) שסבאבה להם עם המדינה הציונית ומצביעים למפלגות ציוניות. אבל זה לא אלה שראית בהפגנה שם.

בישות הציונית יש פתחון פה לתומכי המחבלים כמוך

ולמרות זה אני נגד לסתום לך את הפה כל עוד אתה לא מסית ישירות לאלימות. בדמוקרטיה שלנו יש חופש ביטוי גם לבוגדים.

אבל לדרוש זכויות אתם יודעים נכון?

אני מצטט אותך ולמה שיהיה שם זכר למדינה??? מצד אחד אתם לא מכירים בה ומצד שני אתם דורשים ממנה זכויות שתקום המדינה הפלסטינית שלכם תדרשו מהם את הזכויות

למעלה