לא מתפשרת כלל
Well-known member
הכל נחוןבגיל 50 פלוס
מראה פחות חשוב לי
הרבה יותר חשוב הכייף של להיות ביחד
לשתף לחוות ביחד חוויות מהנות
וכמוון סקס טוב
אבל הכל
ועדיין
הכל נחוןבגיל 50 פלוס
מראה פחות חשוב לי
וכמוון סקס טוב
גבר כלבבי, וממש נכון.בגיל 50 פלוס
מראה פחות חשוב לי
וכמוון סקס טוב
הכל נחוןבגיל 50 פלוס
מראה פחות חשוב לי
וכמוון סקס טוב
כשגבר מתבגר יש לו לגיטימציה להפוך לבטטת כורסא? רק חסר שיגדל שיער באוזניים ובנחיריים. את הגברים שלי אני בוחרת קצת אחרת. קצתגבר כלבבי, וממש נכון.
זה לא שלא חשובה הכימיה,אבל ברור לי למה שהתכוונת.
עובדות החיים עם הגיל מגדלים שיער בנחיריים ובאוזניים זה ביולוגי וקורה אצל כולם בעוצמות שונותהכל נחון
אבל הכל
ועדיין
כשגבר מתבגר יש לו לגיטימציה להפוך לבטטת כורסא? רק חסר שיגדל שיער באוזניים ובנחיריים. את הגברים שלי אני בוחרת קצת אחרת. קצת
גם בדברים האלה אפשר לטפל. עם קצת מאמץ.נכון שמסת השריר יורדת,גם חילוף החומרים מתבצע יותר לאט. זה לא אומר שאדם צריך להזניח את עצמו.כולל טיפול אצל ספר,שיטפל לו בשערות המיותרות.עובדות החיים עם הגיל מגדלים שיער בנחיריים ובאוזניים זה ביולוגי וקורה אצל כולם בעוצמות שונות
בנוסף מסת השריר יורדת ולכן אחוז השומן עולה
גם בלי להיות בהכרח בטטת כורסא
זכותך לבחור את הגברים שלך כרצונך בלי קשר
אבל התהליכים הללו מתקיימם אצל כולם
הכל נחוןבגיל 50 פלוס
מראה פחות חשוב לי
וכמוון סקס טוב
כשגבר מתבגר יש לו לגיטימציה להפוך לבטטת כורסא? רק חסר שיגדל שיער באוזניים ובנחיריים. את הגברים שלי אני בוחרת קצת אחרת. קצתגבר כלבבי, וממש נכון.
זה לא שלא חשובה הכימיה,אבל ברור לי למה שהתכוונת.
תודה ענברגם בדברים האלה אפשר לטפל. עם קצת מאמץ.נכון שמסת השריר יורדת,גם חילוף החומרים מתבצע יותר לאט. זה לא אומר שאדם צריך להזניח את עצמו.כולל טיפול אצל ספר,שיטפל לו בשערות המיותרות.
אני חושבת בדיוק כמוך וגם אני בוחרת וחשוב לי קצת אחרת,ואגב,גם נשים אחרי גיל 50 לעיתים נוטות להזניח את עצמן,אין ספק שזה גיל מאתגר יותר גם בגלל גיל המעבר בעיקר.הכל נחון
אבל הכל
ועדיין
כשגבר מתבגר יש לו לגיטימציה להפוך לבטטת כורסא? רק חסר שיגדל שיער באוזניים ובנחיריים. את הגברים שלי אני בוחרת קצת אחרת. קצת
תודה ענבר
עשית לי חשק לקפוץ לאיזה בר
נשים מוזנחות בכל גיל לא מושכות גברים,אני חושבת בדיוק כמוך וגם אני בוחרת וחשוב לי קצת אחרת,ואגב,גם נשים אחרי גיל 50 לעיתים נוטות להזניח את עצמן,אין ספק שזה גיל מאתגר יותר גם בגלל גיל המעבר בעיקר.
אני לא קוגרית וצעירים ממני לא מעסיקים אותי. יש משהו בנסיון חיים של גבר בשל ומסוקס שאין לילדון, יהיה כוסון על חלל ככל שיהיה ואתה יודע...זה לא סותר. להיפך. אין תחליף לאחד שאני בטרפת אליו שאפשר גם להחליף איתו מילה או שתיים על היומיום ואז פתאום לגלות שהיי...הוא יודע לזיין למות אבל היומיום שלו גם די דומה לשלי. וממשיכים לדבר ופתאום גם איזה תחום עניין משותף אבל פתאום הוא נוגע ולמי אכפת בכלל מה יוצא לו מהפה אבל לגמרי אכפת לי ממה שנשאר...ומלווה אותי עוד יום יומיים שלושה והרבה יותר מזה. ראיתי הכל. יודעת מצוין מה אוהבת ורוצה ואין לי עניין להסתפק במילימטר פחות. למה? כי אני אישה. וגם כי אני יכולה. ככה פשוטנכון. שהייתי צעיר יותר צוללן שרירי וחטוב בהחלט יכולתי לשים בכיס את כל המתעמלים והמתאמנים. אך הגיל עושה את שלו ולמרות שאומרות לי שאני נראה טוב לגילי וצעיר בהרבה. עדיין זה לא מה שהיה.
אם לנחש נכון את מלכחת את גיל ה 50 ויותר. לאשה זו תקופה נהדרת. מיניות מתפרצת ובטחון עצמי. אם ניחנת גם בגוף חטוב והציץ שחשפת כאן מלמד שכן. אז את בפסגה. גברים בגילך ומעבר לו לא מבלים שעות במכון הכושר אבלהם גברים.
אז לא נעשה ילד ביחד. את כנראה גם עברת את הגיל.
לא נראה ככהאני לא קוגרית וצעירים ממני לא מעסיקים אותי. יש משהו בנסיון חיים של גבר בשל ומסוקס שאין לילדון, יהיה כוסון על חלל ככל שיהיה ואתה יודע...זה לא סותר. להיפך. אין תחליף לאחד שאני בטרפת אליו שאפשר גם להחליף איתו מילה או שתיים על היומיום ואז פתאום לגלות שהיי...הוא יודע לזיין למות אבל היומיום שלו גם די דומה לשלי. וממשיכים לדבר ופתאום גם איזה תחום עניין משותף אבל פתאום הוא נוגע ולמי אכפת בכלל מה יוצא לו מהפה אבל לגמרי אכפת לי ממה שנשאר...ומלווה אותי עוד יום יומיים שלושה והרבה יותר מזה. ראיתי הכל. יודעת מצוין מה אוהבת ורוצה ואין לי עניין להסתפק במילימטר פחות. למה? כי אני אישה. וגם כי אני יכולה. ככה פשוט
הן לא בחורות,הן נשיםונשים מהממות עם חזה גדול ועומד ושכל וחוש הומור?
איפה הן הבחורות ההן????
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.