אין כמו להתחיל את הבוקר בחיוך

marish

New member
אני בחדר עם שני בחורים דתיים

שלא מפסיקים לאחל לי להנשא כדמו"י ולהביא לעולם בנים זכרים. קצת קשה להמנע מלהביע את דעותיי במצב כזה. ככלל אני משתדלת להמנע מהשיחות האלה, משתתפת ברמת הנימוס הבסיסי (אצלנו במשרד משום-מה יש התמקדות ניכרת במשקלו של הילוד, ותמונות הרך הנולד מופצות בתפוצה רחבה עד מאוד). קשה לי להתחזות, המבט המשועמם תמיד מסגיר אותי.

marish

New member
נה. אני צעירה מדי לתרוץ כזה.

והדבר האחרון שאני רוצה זה שיתחילו להביא לי כל מיני עצות, רפואות ומיקומם המדויק של קברי הצדיקים הרלוונטיים.

QueenOfMagic

New member
נולדת בלי רחם...

אני לא אספר להם אם את לא...חחח בכל מקרה את במילכוד...הכי טוב...זה לא להגיד דבר..

marish

New member
ברור...

מצד שני, התגובה המזועזעת משעשעת. אולי בעצם יש לי שליחות: להרחיב קצת את אופקיהם.

אני בדרך כלל מתחילה להשתתף

ברצינות כשמגיעים לקטע של זוועות ההיריון והלידה. זה תמיד משכנע אותי מחדש להתרחק מהעניין (אם כי בד"כ אני לא משתפת אותם ברעיונותי הפרטיים בנושא). לפעמים, כשדוחקים אותי לפינה, אני מציינת בבישנות שבעלי עקר (אחלה תירוץ יש לי, הא?), ועושה זאת בכזה כישרון שגורם לאנשים להאמין שהנושא מציק לי ושאני מעדיפה לא לדבר עליו בפומבי (לגבי השני הם צודקים).

QueenOfMagic

New member
נצל"ש עכשיו כייף לי פורום הזה

סוף סוף אני מחכה לראות הודעות לקרוא אותם ולענות בכזה כייף... ולא לראות איזו אלונה ודומותיה...למרות שעד עכשיו לא היה לנו דבר כזה מזעזע ומוכה הלם

עינת12

New member
תראו.....

אם נגיד "אין לי רחם" יתחילו לספר לנו על הריונות מוצלחים מחוץ לרחם... אם נגיד "אין לנו שחלות" יתחילו לספר לנו על שחלות מושתלות... מזועזעת, המומה, מוכת הלם, ואיך אפשר לא? אז בבקשה הפריט המבוקש ביותר בימים אלה, קבלוהו בכבוד הראוי לו:

QueenOfMagic

New member
אימא..שחלות מושתלות

ישמור האל...מי המציא את ההמצאה הסוטה הזו? מוכת ההלם הצונאמי...עמית

עינת12

New member
אכן דה.... (סמיילי של הגאון המרוצה

מעצמו מכיוון שברגע זה ממש מוקרנות על המסכים בכל ברחבי העולם תמונות ראשונות של ההורים המאושרים החובקים שלישיה שבקעה מרחם האשה הראשונה שבבטנה התחתונה {מאד} הושתלו זוג שחלות מלאכותיות).

עינת12

New member
מי ומה ילד את אשתו לבד?

האדם הזה לא קיים שרה. המצאתי אותו. ואין לי בכלל מושג אם הוא נשוי ו/או אם יש לו ילדים. המצאתי אותו שרה! ושוב: ענת ממציאה גאון מטורף שהשתיל שחלות מלאכותיות שבעזרתן נולדה שלישיה, ושרה ישר שואלת אם הוא ילד את אשתו לבד. די. די. די!

מאריונת

New member
לא כולם מטומטמים ענת

שרה בכלל לא הגיבה למשהו שאמרת אלא לmarish שסיפרה על מישהו מהעבודה שלה שילד את אשתו. אין לך מה ללגלג על שרה, את היא זו שלא קלטה... נראה לי שמגיעה לה התנצלות.

למעלה