אין כניסה לתינוקות

starpe

New member
אין כניסה לתינוקות

חומוס עם פטריות, ציפס, פיתות חמות, כמה פלאפלים והרבה חבר'ה שלא יצא לך לפגוש כבר הרבה זמן. הרבה זמן חיכנו למפגש הנ"ל אחי הגיע לביקור מלונדון והחלטנו שזו סיבה מספיק טובה לכנס כמה מהחבר'ה המשותפים שלנו ולשבת על איזה ניגוב עצבני. סגרנו על 12:30 בצהריים יום שבת במסעדת "צנובר" בדיזנגוף 293 בת"א. ב 12:45 כבר התחלנו לקבל טלפונים מהחבר'ה, "אנחנו כבר בדרך.. עוד 10 דקות אנחנו שם.." התנצלנו..כמובן שהפלנו הכל על התאומות "אתם יודעים..." אמרנו "זה לא קל.. צריך להלביש אותן להאכיל.. זה לוקח זמן". שהגענו כולם היו כבר ישובים, השולחנות היו מלאים ו.. מתברר שדבר אחד לא לקחנו בחשבון: "אנחנו אוסרים כניסה לעגלות", "מה זה?? מה זה???", "למה באתם עם עגלה כל כך גדולה??" זו הייתה קבלת הפנים שלנו ע"י מנהלי המקום (בני 50, בקרוב)שהייתה מלווה בפנים נדהמות, כן, אין ספק שהם ממש לא הבינו איך יכולנו בעז חוצפתנו להעיז ולבא למסעדתם ביחד עם התנוקות שלנו.. איך? מה חשבנו לעצמנו? נדהמתי.. נפגעתי.. למה? בעל העסק נסה להסביר לנו שהמסעדה שלו היא עסק כלכלי ושאנחנו מגיעים אליו למסעדה עם עגלת תאומות זה... "מפריע לעסקים". שלא תבינו לא נכון.. המסעדה הזו די גדולה. ובסופו של דבר "נמצא" מקום לתאומות בלא שהן תפרעינה "לעסקים". למה נשארנו לשבת ולא הלכנו מייד? לא רצינו לעשות סצינה, החבר'ה כבר הזמינו לאכול(לפני שהגענו) הראנו לבעל המקום שאפשר להסתדר עם התאומות וישבנו. להגיד לכם שנהננו.. אני לא יכולה. הבטחנו לעצמנו שיותר לעולם לא נסעד שם, הבטחנו לקיים פגישה חוזרת כבר בשבוע הקרוב. לא יודעת מה לומר.. גועל נפש.

אני בשוק אבל לא מופתעת

מקומות כאלו צריכים להיות מצונזרים מבילויים של הורים לילדים ולדעתי יש רוב .... חוצפה של מקום !!!

מכעיס !../images/Emo46.gif ,הייתם צריכים פשוט ללכת

והחברים ,כאות מחאה, לקום בעקבותיכם ! איזו חוצפה ! מצטערת בשבילכם שלא נהניתם ....זה ממש משאיר טעם רע בפה !

עמית@

New member
מעצבן ../images/Emo10.gif ומכעיס.

כאמור עושה רושם שבעל העסק רואה את העגלה שלכם (באמת למה באתם עם עגלה כל כך גדולה- לא יכולתם לתקוע את שתיהן בטיולון מטריה קטנטן?
) כתופסת מקום של לקוחות פוטנציאליים ורק כך הראש שלו פועל..

shirka

New member
../images/Emo46.gif באמת גועל נפש!!

ואני רוצה להגיד לך ש"פרסום" מפה לאוזן פה בפורום עובד מצוין (ראו ערך "פיטמון") ובזה הרגע הם הפסידו המון המון לקוחות פוטנציאלים! ממש מרגיז!

lovely2

New member
לדעתי זה ראוי לפרסום חוצות ../images/Emo31.gif

למען יראו וייראו...

nush1

New member
איזה מקום פיחסה ../images/Emo46.gif

טוב מאד שפרסמתם את זה פה! אני זוכרת שגם בקפה פולה בראשון בהתחלה עשו לנו פרצוף כשבאני עם הרבה עגלות והשארנו אותן בחוץ ולמזלנו היינו עם סלקלים שהנחנו על הכסאות! מפגש כבר לא נעשה שם!

starpe

New member
תודה...../images/Emo23.gif

לכל המתוקות והמתוקים אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב..

ענתש

New member
געל נפש ! ממש להחרים אותם !

ואני רק רוצה לציין שכשאני מזמינה מקום במסעדה ואני באה עם נגה אני מודיעה בטלפון שנהיה כך וכך מבוגרים ועגלת תינוק אחת (או יותר אם עוד מישהו בא) וזה כדי שיוכלו לתכנן מראש איפה לשמור לנו שולחן כדי שהעגלה לא תהיה תקועה באמצע המסעדה ותפריע למלצרים לעבור (מבחינתם) וכדי שלא יעברו לי מלצרים עם מגשים המכילים אוכל חם מעל הראש של נגה (מצידי).

twiti

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מישהו מכיר איזה עיתונאי

מגיע להם שישמעו את הסיפור הזה עוד אנשים...

ענתש

New member
תמיש אפשר לשלוח לאי מייל האדום

של YNET (בצד ימין למעלה במסך של YNET) - כל שערוריה, מחדל או ארוע חדשותי...

ayelet i

New member
../images/Emo123.gif כל כך מכעיס!!!

וכל כך חבל שלא קמתם כולכם ועזבתם את המקום - זה כבר היה מלמד את בעלי המקום שיעור קטן בהלכות "מה מפריע לעסקים"... גועל נפש!

אז חוץ מלאחל לבעל העסק

שיהיה סבא לשמינייה, ונראה אותו לא מכניס למסעדה את הנכדים שלו... אני יכולה להציע מתקפת עגלות על המקום. כל אחת עם עגלה שעוברת במקום - להיכנס לעשות סיבוב. לא צריך אפילו להזמין. לעשות סיבוב וללכת.

זואי11

New member
אני בעד לערוך שם את המפגש הבא של

הפורום. מתקפת עגלות ! וכל אמא תזמין רק דיאט קולה (טוב גם מיץ תפוזים הולך).

../images/Emo6.gif רעיון ג-ד-ו-ל זואי ! ../images/Emo6.gif

בעל הבית ישתגע......
והנה ...ב-
באו לקראתו ויצרו במיוחד בשבילו את האייקונים התאימים ברגע שהוא יראה את כולנו עם העגלות
:
לעומת זאת....ב-
לא התחשבו בנו (
) ורק האייקונים האלו (פחות משלו) ייצגו את מה שאנחנו "נעשה לו"
:
ובכל זאת....אנחנו ננצח
(וכמו שהבנתן..... ה-ת-ח-ר-פ-נ-ת-י
).... אוףףףףףףף זה כ"כ מכעיס אותי שיש אנשים כאלו סוציומטים ! ו-למי שבירכה את בעל המסעדה ב"שמיניה"........את תותחית !

למעלה