אין כניסה לתינוקות

yaelli10

New member
גועל נפש זו לא מילה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני מזועזעת ! אאאאאאאאאאאאוווווווווווףףףףףףףףףףףףףף לאן הגענו. איזו פלצנות לשמה. והרעיון לעשות מפגש פורום שם - גאוני. תתנחלו שם !

T noki

New member
להחרים!!! ותוספת למקומות שבהם לא

אוהבים תינוקות - לפני כשבועיים נסעתי סוף סוף עם האפרוח בן החצי שנה לת"א לבקר את חברתי. אני מחובבי הסושי וחיכיתי הרבה זמן (הריון, לידה ועוד תקופה ארוכה של מבחנים) כדי ללכת למסעדה יפנית עם חברתי חובבת הסושי גם היא, ואף חיכינו ולא ערכנו את הפגישה בצפון אלא בת"א שופעת הסושיות. נכנסנו עם העגלה (הקטנה יחסית, יש לציין) למסעדת "אונאמי" ומיד קיבלנו פרצוף חמוץ של המלצרית. קיבלנו שולחן של 6 ומכיוון שהיינו רק שתיים הזזתי את אחד הכסאות ע"מ לקרב את העגלה ולמקם את האפרוח קרוב אלי. כעבור שתי שניות הגיעה המלצרית העצבנית והתחילה לצעוק עלינו שאנחנו מפריעים עם העגלה (העגלה כאמור היתה במקום כסא כך שבהחלט לא הפריעה במעבר). אח"כ הקטנצ'יק החליט להכין חבילה נאה וריחנית כך שנוצרה בעיה נוספת - היכן להחליף לו. אחרי שפניתי לפחות ל3 אנשים במסעדה שהחמיצו לי פנים, והחלטנו ללכת או לפחות להחליף לו באוטו הוחלט ע"י אחת המלצריות לעשות לנו טובה ולפתוח את שירותי הנכים. כמובן שלא היה שם איפה לשים את האפרוח ועמלתי קשות להחליף לו שם. המסכן שיתף פעולה יפה... לאחר מכן קיבלנו פרצופים חמוצים ואי שיתוף פעולה במהלך כל הארוחה והסיבה היחידה שלא הלכנו היתה שהיה שרב נוראי בחוץ ולא רצינו לטלטל את האפרוח ושוב לחפש חניה בחום הכבד. טיפ הם לא קיבלו... ואגב, אנחנו מחפשים מקום רומנטי לסופ"ש עם האפרוח ורוב המקומות עם הג'קוזי מוגדרים לזוגות בלבד. אנחנו החלטנו להחרים כל מקום שאינו מקדם ילדים בברכה.

גאיה100

New member
בהחלט מכעיס../images/Emo123.gif

אבל נראה לי שהייתי פועלת בדיוק כמוכם, בולעת את רוק ונשארת עם החברים. כמובן שגם הייתי מבהירה לבעל המקום את דעתי ודואגת לפזר את הסיפור בכל קצוות תבל וקצת קשור, אנחנו גרים בסקוטלנד ולכל מסעדה שמוכרת אלכוהול, אין כניסה עם ילדים אחרי שבע בערב (מן חוק כזה). מיותר לציין שאפשר למנות את האופציות על יד אחת. חבל, קיוויתי ששירונת תקפיץ טקילה לפני גיל שנה...

מתרגשת

New member
גם אנחנו מחפשים מקום רומנטי לסופ"ש

אנחנו מתים לנסוע לאנשהוא ואני מץעצלת לחפש אז אם יש רעיונות זה יהיה נחמד

כמיסה

New member
הוא בטח לא הכין חדר אטום למלחמה

אלא קפץ לתוך הראש של עצמו
ממש טיפש מושלם
גם אני הייתי נוהגת כמוך אך מכאן מחמירה את העניין ופונה לפרסום (למרות שיגידו שזה מקום פרטי שלו והוא לא חייב להענות לדרישת כל לקוחותיו) מכל מקום אתם מוזמנים אליי לעשות על האש בכל עת שתחפצו הכניסה עם 2 עגלולים לפחות

מתרגשת

New member
את בפירוש יודעת מה לומר "גועל נפש"

זה צירוף המילים המושלם. ולחשוב שפעם היינו הולכים לשם יחסית הרבה. זה ממש לא יאומן כל הדברים האלה... ביום שאני אתקל ביחס שכזה אין לי מושג איך אני אגיב, סביר להניח שלא ממש טוב ואני מתעצבנת די מהר בדברים כאלה...

טוטי30

New member
שיא החוצפה ממש! לא הייתי נשארת

בטח לא הייתי נשארת לאכול שם, ובטח ובטח לא הייתי חוזרת לשם, עם או בלי עגלות! לא טוב לעסקים! אה!! טמבל!

למעלה