בושה?! ממש....
לא, אין להם בושה. למה שתהיה להם? למה - למגזרים אחרים יש בושה?! כולם איבדו את הבושה, וכולם מנסים לחטוף נתח הגון מהעוגה - כל אחד לעצמו. אדם לאדם זאב (וגם מגזר למגזר זאב). ההתנפלות בשיאה וכולם חוגגים על חשבוני. רק אני (העשירות העליון כן? , העשירים כן? אלו שעובדים במדינה הזו, בקושי מרוויחים שכר הגון וחוטפים מקס´ מס הכנסה - אני העשירים. מודה. הברוטו שלי הוא למעלה מהממוצע במשק, לא בהרבה - אבל למעלה.. אני ונועה וגיא. הפריירים הניצחיים) - רק אני אין אף אחד שמייצג אותי. אף אחד לא מתנפל בשבילי על עוגת התקציב הבאושה והמדולדלת. אין לי מילים להתחיל לתאר לכן את גודל הגועל נפש שיש לי מהמדינה הזאת, על שריה, נבחריה, מוסדותיה, ראשיה אזרחיה התאבתנים וכיו"ב. מיום ליום אני משתכנעת שאין מה לחפש פה. באמת. אני - שהתחלתי את חיי האזרחיים בתנועת נוער ואח"כ בשירות צבאי מלא + קצונה + קבע, שלחמתי בעוז כנגד כל מי שרק חשב לצייץ בעד ירידה מהארץ, שהייתי פעילה במשמרת הצעירה של (אוי לבושה) מפלגת האבודה המושחתת, בראשות השמן השקרן הזה וחבר מרעיו הנהנתנים. אני - דור שמיני בארץ, צברית מעורבת, מתנדבת קבועה לפעילויות חברתיות, פעיליות פוליטיות, תורמת משארית כספי לכל דיכפין שרק דופק על הדלת - יו ניים איט. אני - בא לי לקחת את עצמי ולברוח מפה הכי רחוק שרק אפשר. אני זרה בארצי. מי אלו האנשים הרעים האלו שבכותרות? מה להם ולי? מי אלו הפרזיטים האלו שחופרים לי בכיס? והתשובה העצובה היא - כולם. כל טפילי הארץ והתפוצות יושבים לי על הוריד ומוצצים כל מה שרק אפשר לחטוף. ט-פ-י-ל-י-ם!!!! חוסך אדם כל חייו ובשם הטפילים מקצצים לו מהפנסיה עליה עמל כל חייו. יוצאת בחורה ללימודים אקדמיים כדי לרכוש מקצוע הגון עם הכנסה נאה בצידו ובאים הטפילים וחותכים לה מהמשכורת - 40% לך, 60% לנו. (במקרה הטוב). יוצא אדם למלחמות ישראל, נפצע, וחותכים לו מגימלת הנכות - לטובת מי? לטובת הטפילים. אנשים מאבדים את עבודתם כל יום, חנויות נסגרות, מפעלים קורסים - והחצופים האלו (היום זה אלו) מעיזים לדבר על תוספות יוקר של 30 ש"ח בחודש?! למה? זה הם שבסכנת פיטורין? לא. הם קבועים. ממי מקצצים ומעבירים לטפילים? מהזקנים, מנכים, מהחד-הוריים, מהמובטלים וגם - מצעירים כמוני וכמוכם שעושים מאמץ עילאי להגיע למשהו במדינה המזורגגת הזו, מוציאים ת´נשמה מצאת החמה עד צאת הנשמה ולא רואים אפילו טיפת אור בקצה המנהרה... נשבר ה**ן בסוף אני באמת אלך מפה. בסוף לא ישאר פה אף אחד מלבד הטפילים חסי הבושה באשר הם...