אין לי כוחח

מיטללל

New member
אין לי כוחח

והנה תם עוד שבוע... כ"כ מעייף ומתיש... איך היה השבוע שלכם?... אתם יכולים לספר על דבר ממש משמח שקרה לכם? ממש מפתיע? מעציב? מוזר? מפחיד? מרתק? מה עושים שמרגישים נטולי כוחות? לגמרי? מה עושים שמרגישים לבד?...

danielo18

New member
יום שישי ראשון זה חודש שלא עובדים!!!

איך היה השבוע? מפתיע. התחיל בבאסה,נמשך אחלה משו (אולי אפילו יש מצב למשו עם מישי מהעבודה שלי..יאי!),נקוה שהכל יסתדר בהמשך טוב. כשמרגישים נטולי כחות? פשוט שוכבים על המיטה ולא קמים בכלל (או עד שהשעון מצלצל...) שמרגישים לבד? מוסיפים עוד משמרת לסידור..זה מעביר את המחשבות יופי!

danielo18

New member
אשכרה וורקוהוליק..

אני עובד ב-2 מקומות,עושה לפעמים שעות נוספות ועוד חלטורות מהצד...הרי צריך לחסוך משו לטיול..לא? מזל שהשבוע יום שישי יש חופש (סלקום יצטרכו לשרוד בלעדי בסופ"ש הזה...)!

שבוע קשה

דבר משמח שקרה לי (בתחום הפורום): סוף סוף מישהו נורמלי התחיל איתי. פעמיים! אבל הוא לא הטיפוס שלי. :( קרו לי עוד הרבה דברים; גם אחד מוזר וגם אחד מפחיד... אבל אין לי כוח לשתף. מה עושים שמרגישים נטולי כוחות? בורחים לאינטרנט. מה עושים שמרגישים לבד? ...טוב, אני 90% מהזמן לבד ומרגישה לבד. לאחרונה אני מתמודדת עם זה בעזרת שעות מרובות של האזנה לרוק נשי (אלניס, טורי אמוס, אפרת גוש, זמפירה, פוליאנה פרנק... תנסו, זה עובד!).

וואי אני לא מאמין שנגמר השבוע!

אני מרגיש כאילו יום שני היום... בכל מקרה היה ממש אחלה, למדתי הרבה והגעתי לכל מיני החלטות לגבי חיי... וגם ראיתי 300 שזה אחלה של סרט!!

שיט! נגמר עוד שבוע.

אבל ככה זה בחופשה בחו"ל. תכף חוזרין לקטר בארץ הכי טוב. אני קצת בהלם ת'אמת. לא ציפיתי שמאמר אומלל על סקס יגרום לכל כך הרבה תגובות. אני מקווה שזה יירגע, כי אני רוצה את האלמונית הוירטואלית המלאת רחמים שהייתה לי!

pain is MY love

New member
ככל שהזמן עובר

אני יותר ויותר מאושרת! אני מתרבת בצעדי ענק לשיחרור שלי!!! רק עוד 14 פעמים לקום בבוקר לבסיס... אז אני קצת עבדתי השבוע, קצת עשיתי שכונה כל יום ישנתי עם חבר שלי והיה לי הכי כיף בעולם!!!! בינתיים אני רגועה כשאני אתשחרר יתחיל כל הלחץ...

danielo18

New member
על איזה לחץ את מדברת בכלל??

כולה לסדר ביטוח לאומי,קופת חולים,ולמצוא עבודה סבירה.. לא צריך יותר מזה.

ממש לא ...

בצבא הזמן עובד בשבילך... כל יום מבוזבז הוא עוד יום בדרך לשחרור... ששמשתחררים, פתאום יש מיליון דברים להספיק והזמן טסססססססססססססססס... לפני ששמים לב בכלל כבר עברה חצי שנה!

danielo18

New member
אה?

אני משחורר 3 חודש. אני חושב שהספקתי הרבה (פסיכו,עבודה קבועה)...

pain is MY love

New member
אני מקווה שאבא יסדר לי את הכל...

ובקשר לעבודה... ברמנית בלונדינית חדשה עומדת להיוולד

Michali17

New member
שבוע... טוב שנגמר ../images/Emo13.gif

אחד השבועות המעצבנים... טוב שהוא נגמר. 1. מה עושים שמרגישים נטולי כוחות? לגמרי? אני אישית הולכת לחברה טובה ומקשקשת על כל מה שמציק
2. מה עושים שמרגישים לבד?... ראה סעיף א' חחח

היה שבוע קצת עצוב

שני אוהדים של בית"ר נפצעו קשה בגלל טמטום ואיוולות וטיפשות של המשטרה שהרסו לנו את חגיגות האליפות הרסו לי את המצב רוח היה לי מאוד קשה לראות את האירועים בטדי ומה שהכי צרם לי זה איך יכול להיות שאנשים קופצים וחוגגים ושרים כשחברים שלהם עוברים החייאה וטיפול רפואי וזה אני מדבר בגנותנו אני לא יכלתי להוציא חיוך כשראיתי את זה הרבה כעס נשפך כשראיתי את התמונות האלו המשטרה לדעתי אחראית לכל מה שקרה שם ולדעתי זה צריך להיות על המצפון שלהם כי המשחקי כוח שלהם הובילו לטרגדיה הזו קיצור שיהיה לפצועים החלמה מהירה חוץ מזה היה שבוע טוב ונקווה שזה יהיה המקרה האחרון שאנשים ייפצעו בגלל כדורגל

Zoharrr

New member
הטיפשות של המשטרה?!?!

הטיפשות,חוסר רגישות והאלימות של האוהדים הערסים המטומטמים של בית"ר שמחצו את החברים שלהם! מאשים את המשטרה שהרסה לכם את החגיגות? תאשים את האוהדים שמחצו אנשים כמעט למוות!

הטיפשות של המשטרה כן

כי אם הם היו פותחים את השערים כל הטרגדיה הזו היתה נמנעת הם פשוט רצו לשחק אותה גברים על חשבון הדם של האוהדים

שני הצדדים לא היו בסדר.

המשטרה שלא פתחה את השערים והאוהדים שפשוט קפצו גם כשראו השערים סגורים.

למעלה