אין לי כוחח

מסכים איתך בזה שלא היו צריכים למחוץ

את אלה לפניהם אבל המשטרה היתה צריכה למנוע את הטרגדיה הזו מבעוד מועד כשהם ראו את הקהל יורד למטה ולפתוח את השערים אבל הם הודיעו כבר שהם לא יפתחו אז מה שהם ייצאו פראיירים לא מה פתאום מה יקרה כבר מקסימום שני אוהדים כמעט ימותו אבל לא נוריד מהכבוד שלנו את מבינה זה מה שעצבן אותי מה הבעיה לפתוח את השערים??

צודק... אין ספק.

אחרי שראיתי את התמונות בטלויזיה. הקהל פשוט דהר לכיוון השערים והמשטרה לא עשתה כלום חוץ מלהשקיף עליהם. בכל אופן, שני הצדדים לא היו בסדר. ולשבת לטחון את הנושא זה יהיה מיותר
נשאר רק ללמוד ולהפיק לקחים מהאירוע
יום טוב

תביני משהו...

כל העולם ואישתו ידעו שתהיה פריצה לדשא.. אז.. או שמתכוננים לזה כמו שצריך עם הרבה כוחות ואו שפשוט נותנים להם להיכנס.. לא באים עם קצת שוטרים ומנסים להשתלט בכוח על כמה אלפי אנשים שידוע שעד שהם לא ירדו למיגרש הם לא ירגעו.. ואני לא אוהד בית"ר ובעיקרון לא סובל את הכדורגל בארץ.. אבל המשטרה במקרה הזה יצאה גרוע.. כי גם בסוף גם האוהדים נכנסו וגם היו פצועים.. אגב.. למה להגיד על האוהדים של בית"ר ערסים מטומטמים.. להפועל תל אביב יש אוהדים שמתנהגים לא פחות גרוע.. הולכים מכות עם שוטרים שורפים מכוניות זורקים רימונים ליציעים ומשתמשים בביטוי נאצי בתור מחמאה... אז אין צורך להכליל וזה הטבע של אוהדי הכדורגל לרדת למגרש אחרי הזכייה.. גם במכבי חיפה גם אצל מכבי תל אביב.. וגם אצל הפועל.. "המתורבתים" מתל אביב...

natall

New member
: )

שאני מרגישה לבד אני מקשיבה למוסיקה זה מוציא אותי מההרגשה או שפשוט אני הולכת לאחותי התאומה (כמה טוב שיש אחות תאומה). השבוע עבר נחמד ביותר לא קרה לי שום דבר מיוחד: )

למעלה