אין לי כותרת, סתם משהו שמציק לי
אני מביט עליכם "החברים הטובים" שלי, עליכם ועל בנות זוגכם ואני מקבל כזה גועל שבא לי להקיא מכם. אתה ד´ מתחתן בקרוב, מסכנה מי שתהיה אישתך, אתה בסך הכל אדם טוב אתה אוהב לעזור לכולם, אבל היא תסבול ממך אוי כמה שהיא תסבול. אתה קריזיונר, איך אתה יכול לפני כולם לצעוק עליה ולעשות אותה כזאת לוזרית, אפס, כלום? איך? אתה אוהב אותה? תסלח לי אבל זאת לא נקראת אהבה. זה שאתה מפנק אותה, זה לא שווה כלום אם שעה אח"כ אתה משפיל אותה לפני כולם. אתה חושב שלא רואים? עם כל דבר שהיא עושה יש לך בעיה, וההתפרצויות זעם שלך, יופי אז אתה לא מכה אותה, נמחה לך כפיים
. אתה ר´ אם אתה כל כך סובל עם חברה שלך אז תיפרד ממנה תן לילדה לחיות את חייה, אל תתן לה לסבול כיוון שאתה רואה בה איזו פשרה לחיים שלך. המשפט הזה מהדהד לי כל הזמן בראש, "את יכולה ללכת אם את רוצה, ביי" וההנפת יד הזאת של שלום כשאתה אומר את המשפט, הזילזול הזה ועוד לפני כולם. כשאמרת את המשפט, רציתי לתפוס אותה ולומר לה לכי תעזבי את האידיוט הזה מי הוא חושב שהוא?, אבל זה לא העסק שלי אני לא מתערב. אולי אין לי הרבה ניסיון עם בנות זוג ובאהבה אבל אני לא אהיה כמוכם אני שונה מכם. יש פתגם שאומר, "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה", הפתגם הזה, לא יתפוס במקרה שלי. מי שתהיה איתי תהיה מלכה (לא ליום אחד), נכון יהיו חיכוחים ומריבות לפעמים אבל בחיים אני לא אשפיל וירמוס את כבודה. לכן אני גם לא מוכן להתפשר ולהיות עם כל אחת כיוון שאני לא יודע לתת חצי מעצמי, או את הכל או לא כלום.
אני מביט עליכם "החברים הטובים" שלי, עליכם ועל בנות זוגכם ואני מקבל כזה גועל שבא לי להקיא מכם. אתה ד´ מתחתן בקרוב, מסכנה מי שתהיה אישתך, אתה בסך הכל אדם טוב אתה אוהב לעזור לכולם, אבל היא תסבול ממך אוי כמה שהיא תסבול. אתה קריזיונר, איך אתה יכול לפני כולם לצעוק עליה ולעשות אותה כזאת לוזרית, אפס, כלום? איך? אתה אוהב אותה? תסלח לי אבל זאת לא נקראת אהבה. זה שאתה מפנק אותה, זה לא שווה כלום אם שעה אח"כ אתה משפיל אותה לפני כולם. אתה חושב שלא רואים? עם כל דבר שהיא עושה יש לך בעיה, וההתפרצויות זעם שלך, יופי אז אתה לא מכה אותה, נמחה לך כפיים