אין לי כותרת, סתם משהו שמציק לי

• פותח הנושא dril
  • פורסם בתאריך

dril

New member
אין לי כותרת, סתם משהו שמציק לי

אני מביט עליכם "החברים הטובים" שלי, עליכם ועל בנות זוגכם ואני מקבל כזה גועל שבא לי להקיא מכם. אתה ד´ מתחתן בקרוב, מסכנה מי שתהיה אישתך, אתה בסך הכל אדם טוב אתה אוהב לעזור לכולם, אבל היא תסבול ממך אוי כמה שהיא תסבול. אתה קריזיונר, איך אתה יכול לפני כולם לצעוק עליה ולעשות אותה כזאת לוזרית, אפס, כלום? איך? אתה אוהב אותה? תסלח לי אבל זאת לא נקראת אהבה. זה שאתה מפנק אותה, זה לא שווה כלום אם שעה אח"כ אתה משפיל אותה לפני כולם. אתה חושב שלא רואים? עם כל דבר שהיא עושה יש לך בעיה, וההתפרצויות זעם שלך, יופי אז אתה לא מכה אותה, נמחה לך כפיים
. אתה ר´ אם אתה כל כך סובל עם חברה שלך אז תיפרד ממנה תן לילדה לחיות את חייה, אל תתן לה לסבול כיוון שאתה רואה בה איזו פשרה לחיים שלך. המשפט הזה מהדהד לי כל הזמן בראש, "את יכולה ללכת אם את רוצה, ביי" וההנפת יד הזאת של שלום כשאתה אומר את המשפט, הזילזול הזה ועוד לפני כולם. כשאמרת את המשפט, רציתי לתפוס אותה ולומר לה לכי תעזבי את האידיוט הזה מי הוא חושב שהוא?, אבל זה לא העסק שלי אני לא מתערב. אולי אין לי הרבה ניסיון עם בנות זוג ובאהבה אבל אני לא אהיה כמוכם אני שונה מכם. יש פתגם שאומר, "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה", הפתגם הזה, לא יתפוס במקרה שלי. מי שתהיה איתי תהיה מלכה (לא ליום אחד), נכון יהיו חיכוחים ומריבות לפעמים אבל בחיים אני לא אשפיל וירמוס את כבודה. לכן אני גם לא מוכן להתפשר ולהיות עם כל אחת כיוון שאני לא יודע לתת חצי מעצמי, או את הכל או לא כלום.

drill יקר

מצאה חן בעיני הדרך שאתה חושב על בת זוגך העתידית "מי שתהיה איתי תהיה מלכה (לא ליום אחד),"... ויחס גורר יחס, אני מאמינה שאם תתייחס אליה כמלכה אתה תהיה מלך אצלה. אתה אחלה! בהצלחה!

שלום drill../images/Emo45.gif

עברתי במקרה והייתי חייבת להגיד לך שלום. מה העניינים? החברים שלך "קריזיונר"ו"אידיוט"מגעילים אותך... עם התנהגות כזו אין פלא.... אתה שונה בטח שאתה שונה מי שתהיה איתך תהיה מלכה מאושרת אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה יש לך בעיה רצינית עם המשפט הזה היא עלולה לברוח בגללם תעשה מאמץ להכיר חברים נורמלים להתראות במכתב הבא

dril

New member
אשה אורחת

מסתבר שאני כאן איש אורח. אני חייב לומר לך שאת אישה חכמה! באמת יש לי בעיה עם המשפט הזה... הבחורה האחרונה שהיתה לי הכירה אותם אחרי תקופה לא קצרה, אחרי שהספיקה להכיר קודם אותי לעומק. אך למזלי יש לי עוד חברים שמהם אפשר ללמוד מה היא זוגיות. כיף לקרוא את תגובותייך, שיהיה לך יום טוב.

dril

New member
חונה לרגע

אני מקווה שבאמת כך זה יהיה. התכוונתי לכל מילה שכתבתי, ככה חונכתי.

רומריו11

New member
דריל תתעורר

בחורות אוהבות שמתיחסים אלהם חרא למה אתה חושב שאתה לבד ככה זה גם סביבי לכן אני מבין אותך אבל תקלוט שגברים מתנהגים בצורה כזאת זה מקרין עוצמה חוזק זה מה שבחורה מחפשת אפילו אם היא לא תגיד את זה במפורש

navige

New member
הלו...?

תתעורר אתה! אם בחורה אוהבת שמתיחסים אליה חרא,זה מראה רק שאין לה כבוד עצמי ויותר ממראה אין לה כלום ,אפילו לא מאית של בטחון עצמי ואופי.... אני מרחמת על בנות כאלה....ואל גברים שחושבים שככה מתייחסים לבנות.

Y A E LY

New member
דריל

רק רציתי להגיד שאני אוהבת אותך. אני יודעת שאתה תתיחס לאישה שלך כמו מלכה אתה מאלו שאומרים ומתכוונים. באמת כדאי לצאת לאיזה מסע צלבשל חיפוש חברים שלא מזלזלים פוגעים ומשפילים.. לגבי הפתגם-> אני לא מאמינה בו- הסיבה היא בדיוק מקרים כמו שלך... אני ממש מקנאת באישה שלך כי אני יודעת שתעשה הכל בשבילה... וכמו שאישה אורחת אומרת-> להתראות המכתב הבא

רומריו11

New member
דריל בינינו

אתה יודע את האמת ואם אתה מעדיף את הדעות של הילדות אני לא יעצור בעדך אבל כמו שאתה יודע בטח שאתה מעדיף כוסית וטפשה הם כולם במלא טיפשות אז על זה אין אפשרות בחירה אבל גם אם היתה אפשרות תסכים איתי שעדיף טפשה על אחת שתזיין לך את השכל

ה מוזה

New member
רומריו - ופה מסתיים השרשור../images/Emo70.gif

יש לך מכתב להעלות , בבקשה . את דעותייך אנא תעלה בסגנון ביטוי מקובל יותר . להבא הודעה שמכילה ביטויים כאלו , תמחק. אנחנו פתוחים לשמוע את דעותיך כל עוד תאמר אותן בדרך ארץ !

dril

New member
מממ

אני רוצה להגיב למסרים שלך, אבל לא יודע כיצד. אני חושב שאתה כותב זאת שטות גמורה, כנראה נפגשת עם הבחורות הלא נכונות. יש לי גם זוגות חברים שכיף לראות אותם ביחד, פשוט הפריע לי דווקא הצד המכוער אז עליו כתבתי.

dril

New member
יעלי

תודה על תגובתך, לצאת למסע צלב לא נראה לי שאצא, כיוון שלא חסרים לי חברים אחרים גם
ואל תקנאי באף אחת מכיוון ש: 1. היא עדיין לא קיימת
2. אני בטוח שיום יבוא ותמצאי את הבחור שיעשה אותך למלכה ואין לי ספק שאת גם תמליכי אותו למלך כיוון שיש לך את היכולת הזאת.
דריל

Y A E LY

New member
דריל

יש לי את זה שמתיחס אלי כמו מלכה- אבל אני בת14 ועד החתונה...

dril

New member
נו

אז את מסודרת
ועד החתונה? תהני מהחיים, כמה שאפשר. שיהיה לכם בהצלחה ומי יודע אולי עוד 10 שנים או פחות תזמיני אותנו לחתונה
דריל

../images/Emo124.gifרומריו בן-26וצריך תיקון דחוף

רומריו בן-26וצריך תיקון דחוף מה קרה לך אחי! מה עובר עליך תספר איך הגעת למסקנות האלה אתה טועה ובגדול בחורה כמו בחור רוצים באהבה בנאמנות בכבוד הדדי

רומריו../images/Emo31.gif

בחורות מן הישוב לא מחפשות בחורים "שיתייחסו אליהן חרא" והתייחסות כוחנית מעידה על חולשה! ביחסים בין המינים כח הוא הרסני! דרושה הקשבה, חברות, סבלנות וסובלנות.. והמון אהבה!

danistar

New member
חונה יקרה

תסתכלי סביבך .. אני מאוד רוצה להאמין שמה שאת אומרת הוא נכון אבל לצערי המציאות כל כך שונה . אני אופטימי מיסודי ומאמין שיש גם אחרות אבל לצערי הרב הרוב הולך בדיוק הפוך ממה שאת אומרת . אני לא משתמש בשפה של רומריו הוא אולי בוטה מידי אבל יש בדבריו מין האמת . דני

דני יקר

אני מסתכלת סביבי ועם נסיון של 50+ שנות חיים ורואה זוגות שעברו יחד חתיכת חיים ללא מאבקי כח והשפלות - הקימו משפחות לתפארת ובדרך שמרו על איפוק, סובלנות ופשרנות..... ואולי אני לא מסתובבת במקומות הנכונים... לא יודעת אבל בסביבה שלי אין ערסים ואין גם בחורות שאוהבות שישפילו אותן. מסכימה רק עם דבר אחד, בחורה שמרגישה חוסר בטחון עצמי תימשך לבחור שמקרין בטחון ועצמאות - אבל לא למעלה מזה - כוחנות והשפלה - זה לא!

רומריו

לא מזמן כתבת כאן מכתב על מחסור באהבה. ובכן, אם דרך ההסתכלות שלך על בחורות (שאגב: תתפלא לשמוע שהן בני אדם) ועל זוגות תמשך כפי שהיא, אני מקווה שלא תמצא את האהבה לעולם.

למעלה