אין לי כותרת, סתם משהו שמציק לי

• פותח הנושא dril
  • פורסם בתאריך
הולכים להרוג אותי פה אבל...

עלי להסקים חלקית עם רומריו. תראו, עקב בחינה מעמיקה של אהשים סביבי, בנות באמת רוצות מישהו שישלוט בהן. אחרת איך תוכלו להסביר את זב שלערסים ולגיפות יש תמיד חברה, ילדה טובה ומושכת, ולאומת זאת, הבנים הכנים, הנחמדים, המצחיקים והנעימים, תמיד לבד???

danistar

New member
שמופי יקרה ..

רציתי רק לתמוך בך חלקית .. אכן נפלאות הם דרכי העולם ( או הנשים אנערף ) ונכון גם אני חשבתי ולפמצים עדיין חושב בדיוק כמוך אבל למדתי דבר אחד ... לעולם לא תוכל לדעת איפה זה יתפוס אותך . אסור להתייאש אז נכון רוב הילדות הללו שאת מכנה "טובות ומושכות" אכן נמשכות לכל מיני טיפוסים שאף פעם לא ברור לך למה ואיך אבל לא כולן .. ולמרות שאני ברוב הזמן מסכים איתך ועם רומריו אני עדיין מאמין שיש גם אחרות ובקשר לאחרות .. כנראה שהן מקבלות את מה שמגיע להן . דני נ.ב איך הולך השיר של הגשש ?? מה הוא עושה לה מה הוא עושה ..

danistar

New member
אופס טעיתי ..

בקשר לראשונות ... כנראה שהן מקבלות את מה שמגיע להן .

dril

New member
אני

חושב שיש הבדל בין זה שאחד מביני הזוג הוא היותר דומיננטי ונכון שאולי בד"כ זה הגבר (למרות שנתקלתי גם בלא מעט מקרים שהאישה דומיננטית יותר) לבין זה שאחד מבני הזוג נוהג/ת כלפי בן זוגו אן בת זוגתו כמו לסמרטוט. וכנראה שבאמת אנשים אלו מוצאים לעצמם בני או בנות זוג עם ביטחון עצמי נמוך, אחרת הם לא היו יכולים להסתדר יחד.

אופה3

New member
שרשור מעניין יש פה, וזוהי דעתי

אוקי, בחורה שאוהבת ומוכנה לשתוק לגבי ההשפלות שהיא עוברת מהבן זוג, ואולי בעתיד הבעל, היא בחורה שאולי אין לה הרבה שכל, כי אף אחד לא יהיה מוכן לקבל השפלות, ואולי היא פשוט איתו בגלל פשרה. ודבר שני, לא כול הבחורות טיפשות , לרומוני, וסליחה עם טעיתי בשם, ולא כול הכוסיות כביכול, הם המפגרות, לא שאני כזאת, זאת אומרת לא מחשיבה את עצמי ככה, ודבר שני, בחורות ממש לא אוהבות, את ההשפלה, והקללות. ודריל, אהבתי את המשפט מלכה ולא ליום אחד, ככה בעלי מתנהג איתי, ובגלל זה הוא המלך שלי, כל הכבוד לך, תמשיך ככה. האופה

למעלה