אין לי מילים.

MamoOoshA

New member
גם על גיא אפשר לראות שהוא נהנה

יש לו כמה פרצופי-נגינה שמסגירים אותו,
ואי אפשר לפספס את חיוך-הילד-הנצחי שלו כשהוא קופץ על הבמה

כמו שכתבתי:
"כל הלהקה נהנית, רואים את זה על כולם, אחד-אחד [ואחת],
אבל אצלו זה בולט בדרך אחרת, שקשה לי להסביר."

היה טוב,אבל מאוד מאוד מפוספס...

מצחיק,אבל הרגשתי שההופעה הזאת הייתה סוג של ההפך מהרידינג.

ברידינג היה אחלה מיקום,אחלה שעה,אווירה מחשמלת,הרבה אנשים,אבל פלייליסט מאכזב.

פה הכל היה הפוך,פלייליסט חלומי,אבל מיקום רחוק,שעה מוקדמת מדי,אווירת בית קברות(ולא בקטע טוב,למרות יום שישי ה-13),פחות מדי אנשים,ובאופן כללי,פשוט לא אווירה של היהודים.

נראה שחוץ מלייחצן את ההופעה הזאת,הלהקה לא ממש הייתה בחשק להשקיע יותר מדי.
שלא תבינו לא נכון,הפתיחה עם האינסטרומנטלי הייתה מדהימה.
וכל החלק של פחד מוות היה שעה של שלמות.

אבל בחיאת,מופע כל כך מיוחד,איפה החום? איפה המילים? הסיפורים? היהודים עלו לשעתיים,אמרו 10 מילים בטוטאל,וככה סיימו את ההופעה.

אני פחות התאכזבתי מהחלק השני,שהיה ברור לי שיהיה אך ורק להיטים.
ובכל זאת,בהופעה כל כך אפלה,היה מאוד מתאים לעשות את לעוף,או טיפה בים,או שירים כבדים מפורטה(לרנינג,WAY,גם כשלא בוכה,הנה זה בא,דונט לייק)

החלום שלי בכלל היה עשור לפחד מוות+נדירים,אבל ברור לי שזה משהו שכנראה קשה לביצוע.

האווירה הייתה פשוט על הפנים,מקום יוקרתי מדי ומלוקק מדי בשביל הופעה כזאת,מלבד שוכני הפורום,הקהל היה מאוד לא של היהודים,קהל שפשוט נקלע לשם,קהל מהאיזור כנראה,מדברים בלי הפסקה,כל הזמן מצלמים עם הפלאפונים שלהם,משתעממים בפחד מוות ומשתוללים בלהיטים...קהל של זאפה,היה מסריח,נשאר מסריח,וישאר מסריח.

איפה זה ואיפה העשור ל"היהודים" שמיים וארץ.

במקום הופעה אינטימית וחמה בבארבי\תיאטרון\רידינג קיבלנו הופעה מיוחצנת וקרירה עם דד ליין קשוח(מה זה הקטע הזה לסיים עד 23:00? בחיאת דינאק זה היהודים או הפילהרמונית?)

קשה לי לכעוס על הלהקה,בשורה התחתונה הם ממש לא היו חייבים לעשות את ההופעה הזאת.

אבל קצת מבאס שהיהודים שהייתה הלהקה שההופעות המיוחדות אצלה היו עדיין מאוד "היהודים" עם האווירה המתאימה והרבה חום והפתעות.

ומה שנשאר בסופו של דבר,זה עשור מיוחצן ותפל בדיוק כמו ה15 למלטף ומשקר,וה20 לעכשיו מעונן,רק אורחים מדה וויס היו חסרים פה...

דווקא בעשור לדיסק כל כך קודר ואפל ציפיתי למשהו אחר לגמרי.
היה טוב,אבל מאוד מאוד מפוספס.
לא יכנס אפילו ל10 ההופעות הכי טובות שלהם מבחינתי...

וחבל,כי שוב,היה אפשר יותר,הרבה יותר...

Gal15il

New member
אני חושב שאתה לוקח את זה קצת רחוק מדי

אני מסכים איתך באווירה הכללית.
אבל אני חושב שהרבה דברים נבעו מזה שהם היו צריכים לסיים ב11, צריך לברר את העניין. אני מעריך שהם לא ידעו.

(ואם כן, מי מפרסם תחילת מופע ב21:00 ועולה ב20:59..?)

מסכים איתך שככה או ככה, היו יכולים להוסיף עוד כמה דברים שיש לי בראש כי זה באמת מאורע מיוחד.
אבל אני מאמין שאם לא ההגבלת זמן הזאת, והמקום (שהוא פשוט לא מתאים) ההופעה הייתה נראת אחרת לגמריי..

ועדיין,
הופעה נהדרת.

עשור וזה...

הקטע האינסטורמנטלי היה מדהים בטירוף...מופע הפגנת יכולות מרהיב.
הייתה ,לי אישית לפחות, הרגשה כאילו פחד מוות מנוגן בחוסר חשק מצד הלהקה,למרות שלפי דעתי זה ה-אלבום שלהם.
בכללי לא הצלחתי להתחבר בכל ההופעה כמעט ואפילו בתענה לי הייתי באדישות.עד בסוף תבכו כזה.
לפעמים ישב לי בצורה מושלמת וכל מילה התחברה.

באיחור של שבוע אמנם.. אבל תסלחו לי

נתחיל מזה שלא הייתי בהופעה כמעט שנה (קיסריה השני אם אני לא טועה), והיה לי העונג לפגוש את כולכם.באמת באמת שהתגעגעתי. כל הערב הייתי בתחושה שחזרתי בזמן איזה 3 שנים אחורה. מוזר וכיף ביחד.

האמת שלהופעה הזאת בכלל לא תכננתי להגיע. אבל פחד מוות הוא ללא ספק הדיסק המועדף עליי, ולילה לפני ההופעה החלטתי שאני חייבת להיות ולא חשוב מה. אז בספונטניות-על עליתי על הרכב ונסעתי, למרות הפקקים ולמרות הכל. (ועוד הגעתי בזמן עם כרטיס מוזל במפתיע אבל זה רק בונוס קטן..)

בהתחלה עמדנו למעלה ראיתי הכל מרחוק, וכך גם הרגשתי - מרוחקת. אבל לא יכולתי יותר וירדתי למטה ושם הכל נפתח.
אולי בגלל שכ"כ הרבה זמן לא חוויתי את זה, אולי כי פחד מוות הוא הפלייליסט המושלם מבחינתי, נהנתי מכל רגע, מכל צליל, מכל מילה.
לא הפריעו לי שום להיטים. והמקום- מושלם! (וגם הקהל הבוגר התאים לי מאוד).

תמונות למי שרוצה ממש כאן- /www.facebook.com/media/set/?set=a.361371883897901.75153.255436054491485&type=1" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.361371883897901.75153.255436054491485&type=1" target="_blank" rel="nofollow">תמונות משוני בפייסבוק

ואת- ילדה מופלאה ונהדרת אחת, התגעגעתי כ"כ! כל חיבוק איתך מילא אותי. הלוואי ונפגש שוב בקרוב כמו שצריך

סליחה על החפירה ושבת שלום:)

למעלה