אין לי שורת נושא מעניינת

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך
היי qt1

אני יודעת שהשרשור לא יקפוץ אבל עונה לך פה בכל מיקרה בתקווה שתקראי. אז כן, אני מכירה את המצב של להפוך לאילם בכל פעם שרק מנסים להעלות את הנושא הזה, אבל אני חושבת שזו לא צורת חיים, לא טוב לך ולא טוב לו... היום, כמעט שנתיים אחרי, אין יותר מאושרת ממני, על החופש שקיבלתי ועל החיים שלי שקיבלתי במתנה ועל הנעורים שהלכו לי לאיבוד בשנים שהייתי איתו, כשהתגרשתי הייתי בת 27 עם ראש של אשה בת 67, והשינוי שחל בי בעקבות הגירושים, היה הדבר הכי טוב שקרה לי. אני פורחת וגם לו לא רע בחיים (לפי מה שאני יודעת בכולופן) אין ספק שיש רגעי משבר ואין ספק שהפחדים מאוד מאוד גדולים לפני שקופצים למים, אבל תאמיני לי, כתיקפצי למים, תגלי שכדי להינצל את תצליחי לשחות. בהצלחה בכל

qt1

New member
אני אפס

יושבת במטבח מנצלת 10 דקות שהילדים יצאו להביא דברים מהסופרמרקט , מתחננת שיקשיב, עוד יותר מתחננת שיגיב... "נו, אז בוא נלך לגישור, זה יותר מכובד , זה יותר מכבד, בוא נשאר ידידים, זה לא חייב להסתיים בצורה מגעילה , אנחנו לא שונאים, תן לחיות" דממה!בעצם הוא אמר "אני צריך לגהץ חולצה עכשיו , אין לי זמן" לא איבדתי שליטה, אני מתחילה להיות דומה לו, איזה פחד. אמרתי לו שאם הוא היה קורא בפורומים של תמיכה , כאלה שעזרתי לנהל וכאלה שכתבתי בהם , כלום לא השתנה במשך השנתיים האחרונות אלא רק החמיר , הוא חייך בזלזול. אמרתי גם "יש תיעוד לכל הפעמים שהלכנו ליעוץ , אני לא ממציאה כלום אתה יודע"-שתיקה! אתם יודעים מה? הוא צודק. כי אם היה לי זמן לשבת לי כמו איזו נסיכה מול מחשב ,ולבכות על מר גורלי אבל לא לעשות כלום בנדון , כשכבר היה לי תאריך לדיון בבימ"ש לענייני משפחה לברוח מהדיון ולזרוק את הטפסים לפח אז? למה לצפות למשהו מהאיש הזה? צורה לי וצורה למה שיצרתי לי ואל תגידו לי רגשי אשם וכדומה , זה מצב נתון ואמיתי , לא טוב לנו? למה אנחנו נשארות או נשארים? המשולש הזה המשולש השני... כסף ילדים לא יודעת מה השלישי, לא טוב ,אז לא טוב ודי רשת תמיכה לא רשת תמיכה , לא טוב זה לא טוב וזה הכי משפיל בעולם לדעת שאנחנו חיים עם מישהו שלא אוהב אותנו וזה לא משנה אם הסיבות לכך הן נפשיות שלו גרידא, זה לא משנה בכלל , כואב לי הראש ואני מתחילה להרגיש כמו אבא שלי שזו קללה עבורי. הדבר הכי מוזר בכל ההודעות האלה , כאן אני מרגישה מוגנת גם בגלל שהנהלתה שומרים עלי וכאן אני נרגעת ומחוייכת ומקבלת כוחות לעבור אל הפורומים , איזה כייף שהוא לא חוזר עד הלילה מהעבודה? אני אפנה לרווחה ואמלא טפסים ביחד עם העו"ס , אני לא פוחדת מהלבד, אני פוחדת שהמצב המגעיל הזה ימשך ואני אתחיל להתנהג כמו אבא שלי , כמו פסיכית ,לא רוצה להיות פסיכית אלימה , רוצה להיות רגועה ומאושרת, איש מריר ומגעיל. איכס.

לא אפס...

בן אדם עם חולשות,קשיים ופחדים... אין לי מילים לייעץ. בהתקשרות בין שתינו את היא היועצת
אבל אני במסרים אם את צריכה אוזן קשבת,כי את זה אני כן יודעת לתת... ושולחת לך
גדול... מצטערת לקרוא כמה קשה לך

qt1

New member
אוי קוקי קוקי... ../images/Emo140.gif

תודה חמודה , מזמן לא התכתבנו... הסנדלרית הולכת יחפה?
טיפול טוב הוא בעיניי פונקציה של שלושה גורמים- עיתוי, אינטראקציה עם המטפל ומוכנות נפשית. ברגע שאחד מהגורמים לא מתקיים אפקטיביות הטיפול נעלמת. אני יודעת , יש אנשים בחוץ, לא הרבה כאלה אני חייבת לציין שלא מוותרים. שהחיים שלהם מלאים אהבה ותוכן ועושר ומגע והתרחשויות. באמת שאין הרבה כאלה, אבל יש כמה כאלה וזה מספיק כדי לשבור את האקסיומה, ואין סיבה ולו אחת קטנה, שלא אעבור מהפך גדול וארצה באמת ובתמים להיות מאושרת. אני פשוט מתבוננת ומקשיבה! כי אני מאוד מאמינה שמגיע לי, וכי אני רואה שאפשר אחרת. הבחירות שאני עושה בסופו של דבר , בדגש על המילה בסופו, הן טובות. הן טובות לי. שיהיה שבוע טוב לכולם רגוע ומלא באהבה

אני שמחה לקרוא את האופטימיות שלך../images/Emo13.gif

אני גם מאמינה שמגיע לי...אני גם מקווה שזה יקרה... אני מאחלת לשתינו שנוציא מחיינו את האנשים שמקטינים ומסרסרים אותנו(ריגשית) ושנלמד לעשות את עצמנו מאושרות... אם רק היית יודעת כמה עזרת לי...

למעלה