אין לך מה לדאוג אני נזהר

tkuihehr

New member
נכון ,זה לא הוכרז רשמית

אבל זה קורה, פתאום לאחרונה מלא שירים ישראלים מסוגים שלא היו פעם, ויש הרבה פחות לועזיים. אבל הפסקה הזאת מעודדת: "המיעוט בשירים לועזיים השבוע הוא עניין נקודתי, על פי החלטה מקצועית של וועדת הפלייליסט ללא קשר לשום החלטה שהיא להוריד את מינון השירים הלועזיים. לא נפסיק להיות עדכניים, ונמשיך לשדר מוזיקה טובה. גלגל"צ לא הכריזה מלחמה על המוזיקה הלועזית"... <למרות שזו התגובה של גלגלצ, מה ציפית שהם יגידו?>

limors2

Active member
../images/Emo45.gifשמתי לב לזה בימי ראשון האחרונים

במיוחד, יש שירים ישראלים חדשים במינון הרגיל ובינלאומיים רק 2-3

ShukyD

New member
נו מה אתה בכוח?

אתה יודע מה אני מוכן לשים כסף על זה שאתה אומר "פתאום לאחרונה יש ככה וככה" רק בגלל שככה כתבו בוואלה. לא עם כל דבר שמישהו מפליץ צריך להסכים ומה ציפיתי שהם יגידו? את האמת מה הם ראש הממשלה שצריך להכחיש חשדות נגדו? אני מאמין שאם זו הייתה החלטה של גלגלצ הם היו מפרסמים אותה ומוצאים דרך לגרום לאנשים לאהוב את זה עם כל מיני מילים יפות תעשה לי טובה יש דברים יותר חשובים מגלגלצ בעולם וקשה לי להאמין שיעשו כזה מאמץ להסתיר שינוי כזה..

גלעד2211

New member
למה 90% מהתגובות הם נגד התחנה?

למה כולם כל כך שונאים את התחנה הזאת?

קומונת שלום חנוך נפתחה!

היי!! חלקכם הגדול בוודאי מכירים ואוהבים את האומן הישראלי הגדול שלום חנוך. אך מעולם לא היה לכם מקום לדון בו עליו, על יצירותיו, על החוויות שלו בחו''ל.. עכשיו יש מקום!! קומונה חדשה נפתחה לכל מי שאוהב את שלום ורוצה לדבר עליו! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=24397&smsMsg= אם יהיו הרבה משתמשים בקומונה, במהרה נוכל להפוך לפורום! בואו בהמוניכם ותביאו חברים

איזה יום כבד....

לא מספיק כל מקרי האלימות שקרו בצפון ביממה האחרונה... ראינו היום בשיעור תקשורת התפוז המכני..... איזה סרט מזעזע ומזוויע. ראינו חצי שעה-שלושת רבעי שעה ואז המורה החליטה להפסיק כי זה כבר נוראי מידי.. ועוד הייתה אצלנו איזה ילדה מפגרת(וגם קצ פוסטמה-בלי קשר) שאמרה- יואו... איזה סרט משעמם... כאילו- מה?! בחצי שעה הזאת הם הספיקו להרביץ,לאנוס,לפרוץ לבית, לעשות אורגיות ומה לא... ולה זה לא מספיק?! תאמינו לי... אנשים עם בעיות רציניות... זהו.. הייתי חייבת לשפוך קצת חחח

בעיקרון זה סרט שנכתב בעקבות ספר

הוןא יצא בשנות ה-70 ופשוט מראים שם חבורה של נערים שרוצחת, מתעללת אונסת ועושה הכל סתם בשביל הכיף... זה סרט דווקא דיי מפורסם.. מפליא שלא שמעת עליו...

dragonit12

New member
אויי=\

ילדה דפוקה.. אם הייתי יודעת שהסרט כזה לא הייתי רוצה לראות אותו..כואב מדיי=\ בכל מקרה קבלי
לעידוד:)

punker182

New member
פאנק רוק בגלגלצ!

הסינגל החדש " כמו שלך" של להקת הפאנק רוק ביט 69 יצא השבוע! הוא כבר זכה אתמול להשמעה בגלגלצ! אפשר לשמוע פה: www.myspace.com/beat69 אלבום הבכורה של להקת הפאנק רוק בני 14 ייצא בפורים

punker182

New member

היום ביט 69 יופיעו עם שייגעצ במועדון הבארבי כפר סבא ב 22:00 www.myspace.com/beat69

למעלה