אין לקרוא לשמאלנים

• פותח הנושא mnv
  • פורסם בתאריך

kobik15

New member
ממתי מדינות ערב זה הפלסטינאים?

אה תרנגול? נראה לי כרגע אתה אפילו לא הטרוזיגוטי אלא בשלב החלוקה התאית.

TheOrion

New member
מה הקשר?

מדברים פה על שטחים שלא נכבשו בכלל ב-48. מדברים פה על שטחים שנכבשו מאוחר יותר, במלחמת ששת הימים.

תסלחי לי גב' דווקה..

אם את תלכי ותפגיני עם הפלסטינאים על "גניבת האדמות מהם" נראה כי כי תחזרי להם את כל שטחי מדינת ישראל...הרי הם טוענים שהשטח הזה שייך להם.אם תנהגי בצעד ותעדיפי את צידו של האויב על צידו של העם שלך אני לא חושב שמשהו פגום בעקרונות המוסר שלי אלא דווקא בעקרונות המוסר שלך...
שלך

OMER G17

New member
שישאיר..אני בעד כמה שפחות צנזורה..

כל עוד זה בלי הסתה לאלימות או משהו...שאנשים ייתבטאו ושייתנו גם לנו הכחולים להתבטא!

yochay 2

New member
MNV אתה צודק...

אי אפשר לקרוא להם יהודים.. לדעתי הם מוסלמים ב-ה-כ-ל..! פשוט להתייחס אליהם כמו אל ערבים.

OMER G17

New member
אם כבר אתם הדתיים המשיחיים מזכירים

את הערבים המוסלמים...ואת זה אמרה אמא שלי....אישה דתייה ולא כזאת שמאלנית שלא בטוחה בכלל שהיא בעד ההתנתקות...אבל בדבר אחד היא כן בטוחה שההתנגות של הציבור הדתי לאומי הימני מפחידה מאוד ומזכירה התנהגות של הערבים..כנראה שהשהות יחד איתם בשטחים לא משפיעה עליכם לטובה

Princess Galush

New member
תודה רבה

אני קטראת הודעות כמו שלך ודמעות עולות לי בעיינים.. תגידו לי א-י-ך?!?!?!?!?!?!? אתם יכולים להגיד דברים כאלה??!!??!?! מה הקשר מוסלמים??? כל מי שאתם לא מסכימים איתו הופך למוסלמי?! אנחנוח יהודים בדיוק כמוכם וזאת ע-ו-ב-ד-ה. אתם כל כך שונאים שמאלנים.. מחשיבים אותנו לערבים [כשזה בא מפיכם- זאת אחת הקללות הכי חמורות שיכולות להיות].. אתם לא קולטים?! מ-ה א-ת-ם ע-ו-ש-י-ם?!?!?!

Mr wonka

New member
אני קופץ משמחה

כשמפנים בית של ערבים ואני יותר קופץ משמחה כשמפנים מתנחל שצועק על חיילי צה"ל שהם נאצים ושופך עלים חומצה!

Tקווה

New member
על ערבים ויהודים..

סתם לידיעתכם, המזרחיים שבניכם- גם אתם ערבים אם תרצו בכך או לא, באתם ממרוקו,טוניס, עירק, לוב תימן (גם אני...) השפה היא ערבית, התרבות היא ערבית- והיא מקסימה. ואגב, תפתחו את ספרי ההיסטוריה או תשאלו את הסבים שלכם ותווכחו לדעת שרוב השנים חיינו בשלום עם המוסלמים, בחלק המקומות, כמו בעירק הפרעות התחילו עם בוא הציונות. היהודים שסבלו הכי הרבה היו האירופאים, ארץ ישראל נועדה קודם כל לאירופאים, את יהודי- ערב הביאו כי לא היה מספיק "כוח - אדם". אגב, ברור לי שרוב המתנחלים הם אשכנזים, אבל איכשהו התומכים בהם הם הרבה מזרחיים מהפריפריה, שבאופן עקבי לא מקבלים תקציבים ומשאבים מהמדינה, ולא, אני לא מאשימה בכך את המנחלים, אני כן מאשימה את המתנחלים בכך שהם התמקדו באיך לישב עוד את הארץ ולא בלחזק את המקומות הקיימים- ועכשיו אגב, הם מפגינים שם, גורמים לפקקים ולכלוך,ויום אחרי ההתנתקות רובם, כרגיל לא יסובבו את הראש שנת לעבר הפריפריה והעניים... בקיצור, מצידי תקרא לי ערביה מפה עד הודעה חדשה כי אני בטח לא אירופאית, זאת ממש לא העלבה אני גאה במקורות שלי.

Mr wonka

New member
יש לך טעות!! טעות חמורה!

אני רבע מרוקאי רבע מוצרי.. מודה. אבל לא המרוקאים ולא המצרים ערבים! הם מוסלמים! ערבים הם אילו שבאו מחצי האי ערב (ערב הסעודית) כל השאר הם מוסלמים! אגב, ערבי זה לא לאום ולא דת, זה מוצא!

deandean

New member
נכון

רק מי, שמשתמש בבית כנסת למחאה פוליטית, ובדת, רק מי שמשתמש באלימות מחרידה כלפי שומריו, רק מי שמשתמש ביטויים מהשואה- רק הוא יהודי!

deandean

New member
אינני יודע אם זה היה בציניות

אם לא- עוד אחת, שמדברת בשם אלוהים. אם כן- אני מבקש סליחה מכל הלב, ואני מבין אותך.

למעלה