רצינותך המלאה דאגרו-מלאה בארס. אם זכור לי
נכון, היית זו את בפעם הקודמת בפורום אחר, שבו ביקשת להשאיר הכל מאחור.
הרבה הרבה לפני שהיה מה להגיד עלייך , כלומר כל מה שאמרתי כשהסתיימה העונה .
את מאשימה אותי בכך שאני באה ומבקשת סליחה , כלושנך כמו הרבה אחרים. מתי? איך? באילו נסיבות?
זה שקר, ושקר גס.
חוסר האמון שלך בי- לא מפריע לי, כי האמת לאמיתה-זה הדדי ביותר
את יכולה לשאול את פוסי מה אמרתי לו לגבייך-רינתי מבחינתי אין לי בעיה אבל דאגרוטים זו הבעיה האמיתית , כמענה לשאלותיו
אז.
כן , גם האמון שלי בך הוא בדרגת כלום האמת. ממש כך.
אין לי מושג על איזה אאוטינג את מדברת , אבל כן דאגרו - גם במקרה הזה את מתגלה כאדם שתקוע במקום של להכפיש.
אותי-במיוחד
הסיבות לכך ידועות לי וברורות לי, ואין צורך להרחיב.
הכפשת אותי בפוסט הזה שלך הכפשה אמיתית. אני מאוד מקווה שיצא לך משהו מזה , והרגעת את עצמך.
הכפשה שיקרית , ואפילו רעה מאוד בעיני, מה שמשקף אותך לאור התנהגותך עם אנשים במהלך ה"דרך" שהכרתי אותך.
מה קשור שאת מגדולי המתבהמים?
את יודעת, אני אדם שיש לו את כ ל הסיבות להתנשא- ואני לא
את מתנשאת-ובאמת ובתמים אינני מוצאת שום טעם והצדקה להתנשאותך. באמת שלו , משום בחינה.
את גם מתרברבת בזה שאת מתנשאת, ולכן אני מוצאת בכך משהו שהוא במציאות-בדיוק הפוך
מעולם לא הענשתי אף אדם בעולם. מעולם !
מה שכן עשיתי, עמדתי על מה שהאמנתי וידעתי שזו אמת.
לכן גם לא ביקשתי סליחה. אני עומדת מאחורי דברי, ובאתי בקטע של שלום.
לא ירדתי ולא ארד לאאוטינג. את מכפישה , משמרת את עמדתך אולי משום שאינך רוצה בי כאן.
אז אומר לך-הפורום לא שלך. ואני -כאן מתי שרק ארצה.
חשבת כל היום איך להגיע עם הדברים האלו? איך לנסח כדי להטיח בי האשמות שווא
בסך הכל, זה עושה עצוב ורק מראה את צדקתי לעומקה גם במהלך הדרך.
אבל!
כן, סטטוס קוו מקובל עלי לעת עתה. אני גם שומרת לעצמי תמיד את הזכות להביע דעתי כמו שהיא-אם אני
מאמינה שהיא אמת. ובדברי אלו אינני מחוייבת לדבר , על אחת וכמה- לא כלפייך.
ואם אראה משהו שלא ימצא חן בעיני בהחלט אומר לך. גם אם זה קשור לאדם אחר מסיבות שונות, שלא באות ממקום טוב.
ודבר נוסף ואחרון, אם היה בך שמץ של מה שטוענים חברייך, אז כשמושטת לך יד לשלום , יכלת לפחות לכתוב את המשפט האחרון בלבד , לגבי הססטוס קוו.
אבל בחרת במילים מכפישות , שיקריות ומכוונות לדברים מסויימים שרק את ואני יודעות עליהם.
ערב טוב גם לך.