אין מנוחה לרשעים - שמעתם על זה????

אין מנוחה לרשעים - שמעתם על זה????

אז אחרי שהחלפתי מאוורר במזגן של האוטו ואחרי שהתאכזבתי מהבית שראיתי אתמול, (גם מהבית שראיתי היום
) הבוקר מצאתי את כל תכולת הפריזר שלי - מופשרת :-S כיון שמיהרתי לפגישה, הרחקתי את המקרר מהקיר והתפללתי. ב- 18:00 חזרתי כדי לגלות שלא השתנה דבר. אז החלפתי גם את המאוורר של המקרר. והמתח כנראה מצטבר לו בפנים כי נשרפה הנורה הראשונה שהדלקתי כשחזרתי
. הבחור המוזמן עסוק עובד מחר עד מאוחר וחברתי נוסעת
בררתי גם מחירים וזה 120 ש"ח לאדם כולל האוכל
אז... נראה מה יהיה מחר בערב ... בינתיים התוכנית היא להישאר בבית במשך היום, לנוח קצת... אולי הדברים יפסיקו להתקלקל ? ! ? ! ! שיהיה לכולכם (לכולנו) ערב / לילה נעים

העקשנית

New member
בוקר טוב נאווה וכולם-../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

יש ימים כאלה, שהכל לא הולך... יום עסאל, יום באסל. שיהיה יום טוב ופחות חם היום! והבית? עוד מחכה לך. אל תדאגי! לפי מה תשלמי לדעתך? צמוד לדולר או למדד? מה עדיף?

העקשנית

New member
|בלגילי למפל אםחדהורית הופיעה הבוקר

בתכנית של רבקה מכאלי בטיוי. היא מנסה להקים קבוצת תמיכה לנשים במצבינו, גרושות או חדהוריות עם ילדים, והנקודה הקשה שהיא העלתה זה השקט שבלילה, לאחר שהילדים הולכים לישון, ואנחנו נשארות לבד, עם הקירות, ואין עם מי לדבר. מוכר???? וחוץ מזה-הקושי שבגידול לבד, העול, המחלות, ההתמודדות לבד עם הילדים, וכו´. להיות אםחדהורית זה להיות יותר אמא מאם אחרת שיש לה עם מי להתחלק, כי אצלינו ההורות היא לבד. ברוב המקרים. לגילי למפל יש גם מופע, אני לא הולכת למופעים, גם מבעיות תקציב, ביביסיטר, תשלום על הצגה וכו´, אבל אני מקווה שאנשים שיש להם יילכו ויהנו. בהצלחה לגילי ולכולנו!

שחף 1

New member
והאבות החד הוריים

אני אב חד הורי האם גם לי מגיע? אספר את סיפורי יותר מאוחר

מגיע לך הכל , חוץ מ -

פגישה עם גילי למפל , כנראה
כבר דיסקסנו על זה כאן פעם. פה אחד הוחלט שבלי אבאים חדוריים אנחנו לא בעסק ! אגב , מיילים אליה (למערכת העיתון ) לא זכו לתגובה. ברוחבא , עם או בלי (סיפור
)

שחף 1

New member
הבטחתי ואני מקיים

אני אבא לשלושה בת גדולה שמשתחררת בימים אלו מצה"ל בן בן 17.5 ובן בן 8.5 אשר גדל אצלי (אב משמורן) אני חבר קיבוץ בצפון הארץ . במקרה ראיתי הבוקר את השיחה עם גילי למפל והיא לא נראתה לי בלשון המעטה דיברה רק על האמהות ולא על חד הוריים באופן כללי.

כאן אנחנו חד הוריים בלי אפליה

ברוך הבא!!! ושוב לא הבנתי
, הפעם את הסוגריים אני לא יודעת לקרוא או שיש שם טעות? בכל מקרה, אנחנו כאן בית אוהד לכל מי שרוצה למצוא כאן מפלט... כאן כדי לשמוע, כאן כדי להתייעץ, כאן כדי לבכות, וכאן כדי לצחוק, ובכלל, אנחנו פשוט כאן...

שחף 1

New member
נאוה../images/Emo140.gif

האם את חושבת שהפורום זה המקום המתאים לפרסם מקום מדוייק את את מעוניינת פני אליי במסרים סופשבוע טוב

העקשנית

New member
היי שחף. גילי אינה מייצגת חדהוריים|

גילי מדברת לדעתי בשם עצמה קודם כל.כאשה, כאם. לא לכל אדם יש את היכולת לייצג אנשים אחרים. ואני מתארת לעצמי שהמופע שלה מדבר עליה כאשה, כאם, וכו´, ולא עליה כאב וכו.....כי היא לא. במקום שבו אני לדוגמא נמצאת היום, אני כן יכולה להבין גם את החדהוריים, בגלל הנסיון האישי שלי, אבל לא כל אמא יכולה להזדהות עם הגברים. מה שלי לא היה מובן זה למה גילי לא מצטרפת לפורומים שלנו, ולמה היא בוחרת להשאר לבד. אנחנו נפגשים בימי שישי בים, ולפעמים בבתים, או בפארק כשיותר קריר, וכך מכירים אנשים במצבינו, ומרחיבים את מעגל החברים/ות, ויותר קל להעביר את הזמן כשיש עם מי לדבר. אני באופן אישי הכרתי מספר לא קטן של אנשים מהפורומים, ותחושת הבדידות שהייתה לי פעם, הולכת ונעלמת. אז תמיד אפשר לכתוב במסר או במייל, להעביר מספרי טלפון ולמצוא עם מי לדבר. ולא חייבים להפגש אם לא רוצים-אבל לפחות שיש עם מי לדבר-זה חשוב מאד-ויש!!! נכון???

שחף 1

New member
היי עקשנית../images/Emo24.gif

קודם כל תודה לגבי גילי למפל בראיון בטלביזיה היא נתנה את ההרגשה שהיא מתיימרת לייצג את כולם אבל דיברה רק על נשים. לגבי המפגשים וכו´ נראה לי שאני קצת רחוק מכם הרבה אושר

העקשנית

New member
היי שחף, לגבי ג...../images/Emo140.gif

גילי.יא באמת נתנה תחושה, וזאת הבעיה שלה לדעתי, אבל היא אולי תמצא את הדרך שלה בדרכה שלה. להיות לבד על הבמה,משאיר אותה בעצם-לבד.... וזאת הדרך שהיא בחרה בה,אז??? ולגבי מפגשים- אנחנו נפגשים במרכז, ומגיעים אנשים גם מחיפה ומירושלים ומעמק הירדן פעם ב.... אבל-אתה תמיד יכול לנסות ליזום מפגשון באזור שלך. צריך לעשות זאת מבעוד מועד, ולבדוק עם אנשים מי מעוניין וכו´. שוב-הכל תלוי במידת הצורך האישי. בהצלחה.

לצורך ההבהרה

כמובן , המפגשים המדוברים , הם לא של הפורום הזה כ"פורום" . התמיכה שלנו , היא עדיין בשלביה הוירטואליים. אם יש פגישות בין משתתפים מכאן לבין עצמם , אני שמחה ומברכת על תרומת הפורום לכך. מבחינתי הפגישות שלנו הן עדיין כאן
ועכשיו כשהבהרתי
אפשר לעשות גם , צבע , גוונים , בייביליס וכו´

שחף 1

New member
שכחתי מצטער

למי שלא הבין/ה אני גרוש מזה כשנה מקווה שהבהרתי עת עצמי

יקירתי , אין $ יותר.....

לפחות כוונה לא יהיה כזה בזמן הקרוב. אין לי מושג באיזה שלב זה עומד רגע , אבל תסתכלי בקישורי הפורום. בקטגטריית עדכוני חקיקה מהכנסת. יש שם את הקובץ הזה להורדה. חם מהתנור: " על אף האיסור לנקוב במחירים דולריים, חוזים והסכמים רבים מתייחסים לדולר כאל המטבע הקובע את ערך התשלום על- פי החוזה ,לרבות על- ידי הצמדתו לשער הדולר, והשינויים הנ"ל הביאו לכך שרבים אינם יכולים לעמוד בעליית מחירי השכירות "

העקשנית

New member
|ספהיי אביגיל-לגבי ההצמדה לדולר או

למדד. אפשר לסכם עדיין שנוקבים בשקלים אבל מצמידים לדולר. אני אצמיד הפעם למדד, אבל עם המזל שלי-כמו שהדולר עלה, כשהצמדתי לדולר....כך המדד יעלה כשאני מצמידה למדד. לא משנה מה אני עושה- בסוף אני תמיד מפסידה

העקשנית

New member
אביגיל-מוזר אבל כלום מצמידים לדולר

עדיין-אז החוק עבר או לא עבר????

למעלה