אין מנוחה לרשעים - שמעתם על זה????

הדיירת שלי בכתה על הדולר אז...

שלחנו לה תיקון לחוזה, בשקלים למרות שזה אמצע החוזה... (ההורים שלי מטפלים בדירה עם ייפוי כוח השכ"ד מגיע אליהם והם משלמים את המשכנתא) בכל מקרה, לא ממש הצמדנו אבל לא יצאנו פריירים (אני מנסחת את הניירת המשפטית
) ציינתי את המדד של חודש ההתחלה והסכום יוצמד אם וכאשר תהיה קפיצה של 5 נקודות במדד. זה נותן לדיירת שקט (משחרר מחישובים כל חודש), מצד אחד ולא משאיר אותי קירחת מצד שני... הייתי שמחה להגיע להסכם כזה, איכשהו. אני לא רואה הבדל בין חוזה נקוב בדולרים לבין חוזה צמוד דולר

העקשנית

New member
נאווה.../images/Emo51.gif

של איזה חודש התחלה? אני התחלתי לפני שנתיים לגור כאן, והדולר מאד עלה. יש לך מושג? תודה ואפשר לדבר איתך בטלפון?

החודש שבו החלנו את השינוי במטבע

כולנו, שחיים בשכ"ד משלמים היום יותר מאשר לפני שנתיים... לדעתי צריך לתרגם את שכ"ד לפי 5 ש"ח ל- $ ולמצוא דרך בה הסכום לא יגדל מי יודע מה, מצד אחד ושבעל הבית לא ימצא את התמורה שהוא מקבל מאבדת את ערכה מהר מדי, מצד שני. ובטח שאפשר לדבר איתי בטלפון - שלחתי לך מסר

העקשנית

New member
תודה רבה נאווה.../images/Emo45.gif

שער של 5 ש"ח לדולר נראה לי קצת גבוה, כי כולנו מקווים שהדולר יירד, לפחות למי שאין לו דירה, ואין לו כסף מושקע בדולר או צמוד אליו. אני בינתיים יכולה למשוך עד יום ראשון, וחברה תברר לי. אני מתחילה סוף סוף בגילי המופלג להבין מה זה מדד.... איך ולמה הוא עולה.... ומה קורה עם העליות והירידות במשק, עד עכשיו קצת התבלבלתי.... שלחתי לך מסר בחזרה.

פעם כתבתי

באיזה מקום על "יום מקררי" שכזה שהיה לי. מעוללות אני והמקרר. ובאותו היום גם נשרפו לי כמה מנורות ועוד דברים משונים. אני חייבת למצוא , אם שמרתי את זה באיזה מקום. נאוה , מה יהיה??????????
יהיה טוב

עם נורות יש לי קטע...

לפני ועדת הקליטה נשרפו 3 נורות לפני הניתוח - 2 אתמול רק אחת... נראה שאני נרגעת
ולשאלתך... מה יהיה????? תלוי מתי את שואלת אותי
עקרונית, הכל יסתדר בסוף...

אני , נורות ופנסים ../images/Emo62.gif

וכל מה שקשור לחשמל , זה סיפור אהבה ארוך. דבר ראשון אני המכבה והמדליקה את כל פנסי הרחוב שאינם פועלים , כשאני עוברת על ידם בלילה. זה מוכח ובדוק ע"י כל ילדי. לפעמים זה עובד גם על נורות בחלונות ראווה. כבר שנים רבות שזה ככה. יש פנסים רגישים שממש מכירים אותי , וממהרים להידלק כשאני מתקרבת. בבית , זה הנוכחי , פשוט אני צריכה תקציב מיוחד לנורות. מספר לא מבוטל של נורות כל שבוע. (בדירה הקודמת היו לי רק הלוגנים וניאונים , לא נורות ליבון כמו כאן , אז זה היה סביר ). מכשירי חשמל : מכל המכשירים בבית אני חוטפת זרם. אף אחד אחר לא. כולם נוגעים בהם חופשי. פעם קפצתי כמעט עד התקרה כשהתחשמלתי מפרוסת לחם שהכנסתי לטוסטר קופץ. מאז אני נוגעת בלחם שמוכנס לטוסטר רק דרך מגבת
. אין מה לאמר , אני בחורה מחשמלת ומדליקה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני כבר מזמן הבנתי שזו אני ולא הבתים בהם אני חיה יש תקופות שזה הולך דווקא לכלים שנשברים בכמויות... אבל נורות? קונה בעשרות ו... הופ!!! זנ נעלם חחחחח נחמד שאני לא לבד

העקשנית

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo121.gifחשמל זורם בכפות ידייך...

גם לי יש את הסיפור הזה עם החשמל. יש אנשים שיש להם חשמל יותר מאשר לאנשים אחרים. מעניין אם זה קשור גם לסוג הדם. איזה סוג דם יש לכן? לכתוב כאן או במסר? גם אני חוטפת זרמים ומעבירה חשמל לכל מי שנוגע בי, במכוניות, בטלויזיה, לפעמים אפילו בזרם במים אני מרגישה חשמל....????? כשאני פותחת את תיבת הדואר, וגם אני צריכה לעטוף את המפתח במשהו כדי לא לחטוף זרם. פעם אחת רציתי לקחת מהבת שלי את הכוס קפה שלי שהיא החזיקה, אז כשקרבתי את ידי לידה, היה כזה זרם, שהיא נבהלה, ושמטה את הכוס מידה, הכוס נפלה ורק הידית נשברה..... ואצלינו נורות נשרפו לפני שמישהו נפטר נדמה לי..... שלא נדע

דבילו

New member
נאוה היי,

למיטב ידיעתי דברים מתקלקלים בשלשות אז את כבר יצאת "מהסכנה"... תעשי חיים בבית .

העקשנית

New member
../images/Emo62.gif נאווה-מצאתי לך נורה גדולה

לכל מקרה, עד שתסתדרי..... הנה

למעלה