אין מנוס

PorFavor1

New member
אם הייתי יודע....

לא יודע איך משיגים יחסי מין לפי דרישה. אלא אם כן מדובר במשהו בתשלום. וגם אז מקבלים משהו שעלול לגרום לתסכול...
אבל אולי במקרה שלך זה עדיף, כדי שלא תעשה משהו מטופש או לא חוקי.
&nbsp
אם נוצר הרושם שאני בעל פתרונות, זה רושם שגוי.
אני רק מבין משהו בתחושות מחסור, ויכול לומר לך שתחושת המחסור הזאת קיימת גם לאחר שכבר התחלת עם זה, וגם כשכבר יש לך קשר קבוע פחות או יותר עם אישה, וגם לאחר שכבר עשית את כל הפוזיציות האפשריות.
זה ממשיך להטריד גם את ה"מנוסה".
המחסור הזה מוחשי מאוד לאורך כל הדרך.
&nbsp
עד עכשיו היית על כדורים שאיכשהו צמצמו את המטרד הזה.
לא הבנתי ממך אם אתה עדיין על הכדורים האלה, או לא.
אני לא מבין מה רע להיות על כדורים שמצמצמים את הכמיהה ליחסי מין, במיוחד שבכל מקרה אין לך יחסי מין זמינים.
שיקול שלך.

tayarsh1

New member
אני

עדיין על כדורים אבל במינון ביניים כזה כך שיצר המין קיים אבל מוחלש
האפשרות שלהישאר על מינון שיגמור לי את היצר למשך לקיחת התרופה עלתה אבל הוחלט שצריך להתמודד איתו מתישהו.

Matzeket

New member
אני אתחיל מהשורה התחתונה-

טיפול!
תחושה כל כך תהומית של חוסר ערך עצמי וייאוש זה משהו שקשה מאד עד בלתי אפשרי לצאת ממנו לבד.

לא כל מי שרע לו באמת רוצה לשנות את החיים שלו; שינוי דורש מאמץ והשקעת אנרגיה ובנוסף, הולך ה"קלף" של כמה רע, קשה ועצוב.
כל עוד לא תגיע לנקודה שבה אתה לא רק מקטר על מר גורלך, אלא גם מוכן לפעול כדי לשנות אותו יהיה מאד קשה לעזור לך
(אצלנו בחבר'ה נורא אוהבים את המשפט 'אפשר להביא פרה אל השוקת- אי אפשר להכריח אותה לשתות').

מה יש לאחרים לא יקדם אותך
גם לא מה היית יכול להיות
גם מה הקשר בין ה"פתרונות" כביכול שהעלית - סירוס וכד'- לעובדה שלא שכבת עם אף אחת?! אתה יכול לבצע סירוס ולמנוע מעצמך ילדים באופן טוטאלי, אבל מה זה נותן לך?? זה לא יגרום לך להרגיש פחות לבד ולא ייתן לך את ההזדמנות להתנסות.

כל עוד הנחת העבודה שלך היא שהמקרה שלך אבוד ושאין לך מה להציע ואיך לתקן את המעוות- כמו נבואה שמגשימה את עצמה זה יישאר המצב שלך.
שנה את הנחת העבודה, מצא עזרה , מצא דרכים לשמח את עצמך ואולי יהיה סיכוי להמשיך הלאה.

אבל אי אפשר לסיים הודעה במסקנה (הלא מבוססת) 'המקרה שלי אבוד'
ולצפות שיקרה משהו שיוכיח לך אחרת.

אתה יוצר את המציאות שאתה חי בה.
לא טוב לך? קום ושנה.
אתה לא יודע איך לשנות? חפש עזרה מקצועית.

רחמים עצמיים זה נחמד , אבל מסרס נפשית.
נער את עצמך וחפש אפיקי פעולה פרודוקטיביים.

בהצלחה רבה!

למעלה