ברגע ש...
ברגע שתרגיש שאתה אדם ``מאושר`` אז תדע שמצאת ת`משמעות. איך אפשר להיות אדם מאושר? אמשול לך משל: פעם נכנס אדם לביתו של חבירו וראה אותו אדם את חברו כולו מזיע ועייף,שאל אותו אדם את חברו,מה קרה לך שאתה נראה כך? ענה לו החבר- אל תשאל,הפכתי את כל הבית בכדי לחפש את הצרור מפתחות שנפלו ממני... שאל האדם את החבר ,בוא תנסה להיזכר מתי פעם אחרונה שהמפתחות היו ביד שלך,וכך אולי נדע פחות או יותר את האיזור שנפלו המפתחות... ענה לו החבר ``אני יודע איפה הם נפלו לי.הם נפלו לי בחצר שלפני הבית`` זעק האדם על אותו חבר `` אז למה לעזאזל אתה מחפש אותם בתוך הבית? הרי כאן הם בטח לא! חחח... ענה לו החבר, אבל בחוץ יש חושך אז אין סיכוי שאני אמצא אותם,כאן בבית לפחות יש אור... והנמשל, אנשים חושבים שבכדי להיות מאושרים צריך שיהיה המון כסף,מרצדס בחניה,מסעדות,מסיבות וכ``ו. אבל הם לא יודעים שאושר זה משהו הרבה מעבר לזה. אושר מגיע ע``י סיפוק אישי של האדם,והסיפוק מגיע רק שהאדם מרגיש שהוא עושה מעשה טוב ,שהוא יוצר משהו חדש,שהוא מלא תוכן.. הנסיך הבריטי התאבד, ונשאלת השאלה למה? הרי לא היה חסר לו כלום בחיים? אמממ... נכון, היה לו הכל, אבל אושר לא היה לו.