אין עם נבחר

ה' אחד

האב הבן ורוח הקודש - אלהים אחד. האב הוא הראשון והאחרון, הבן הוא הראשון והאחרון ורוח הקודש הוא הראשון והאחרון. אלהים אחד. תתבונן על היד הימנית שלך, ידך הימנית היא אחת, נכון? ועם זאת יש לה אצבעות השונות זו מזו בגודל ובתפקיד, ואם תתבונן בהן, תראה שיש לכל אחת מהאצבעות כמו אופי שונה. אך כל היד שלך היא יד אחת. ואם אתה מרים אותה למעלה כל האצבעות מורמות ביחד איתה באותו הזמן למעלה, ואם תוריד אותה למטה כל האצבעות ירדו ביחד איתה באותו הזמן למטה. את הנושא של השילוש הקדוש ניתן להסביר כפי שניתן להסביר את הנצח. כלומר אי-אפשר. אתה חייב התגלות בנושא, ובכדי שתהייה לך התגלות בנושא עליך לקבל את ישוע המשיח לחייך.

1ysrat

New member
הנוצרי מאמין ב........

אני מאמין באלוהים האב הכל-יכול, בורא שמים והארץ ובישוע המשיח בנו יחדו אדונינו, שהורה מרוחו הקדוש, נולד למרים הבתולה, סבל בימי פונסיוס פילטוס, נצלב, מת ונקבר, ירד שאולה, קם מבין המתים ביום השלישי ועלה השמימה, יושב לימין האב אל שדי, משם יבוא לשפוט את החיים ואת המתים. אני מאמין ברוח הקודש, בכנסייה הקתולית הקדושה, באחדות הקדושים, במחילת החטאים, בתחיית הגוף ובחיי הנצח. אמן. בחלק הראשון של ה"אני מאמין" אומר: אני מאמין באלוהים האב הכל יכול בורא שמים וארץ. בחלק השני של "אני מאמין" הוא" ובישוע הנוצרי בנו היחיד והאדון שלנו". ישוע המשיח הוא אל הבן אשר נעשה עבורנו אדם. ישוע המשיח הוא באמת אלהי יש לו אותה מהות כמו אלוהים האב. בחלק השלישי של ה"אני מאמין" אומר" שהורה מרוח הקודש, נולד למרים הבתולה. משמעות חלק הזה בכך שהאל הבן לקח על עצמו גוף ונשמה כמו שלנו, ברחם של מרים הבתולה הקדושה, על ידי הסמכות של רוח הקודש לא ניתן לאהוב את אב בלי להכיר טוב את החלק השני ושלישי ואז מתוך אהבת האב מקבלים את תורתו הרומים ח 31 וְעַתָּה מַה־נֹּאמַר עַל־זֹאת אִם־הָאֱלֹהִים לָנוּ מִי יָרִיב אִתָּנוּ׃ 32 אֲשֶׁר־עַל־בְּנוֹ שֶׁלּוֹ לֹא חָס כִּי אִם־נְתָנוֹ בְּעַד כֻּלָּנוּ הֲלֹא יִתֵּן לָנוּ עִמּוֹ אֶת־הַכֹּל׃ 33 מִי יַעֲנֶה בִּבְחִירֵי אֱלֹהִים הֵן אֱלֹהִים הוּא הַמַּצְדִּיק׃ 34 וּמִי־הוּא יַאֲשִׁימֵם הֵן הַמָּשִׁיחַ אֲשֶׁר מֵת וַאֲשֶׁר נֵעוֹר מֵעִם הַמֵּתִים הוּא מִימִין הָאֱלֹהִים וְהוּא יַפְגִּיעַ בַּעֲדֵנוּ׃ היהודים מקבלים את תורתו ללא להכיר את אב

גידעון1

New member
יפה שהוא עזר לה אבל עדיין הוא הבהיר שהוא הגיע

למען עם ישראל בלבד. לדעתי ישוע רצה להיות ממשיך היהדות אך פטרוס הוא זה שייסד דת חדשה. אחד הדברים ההזויים של פטרוס היה שהוא המליץ שלא להתחתן. בכך הוא סתר את מצוות פרו ורבו. אני מצטער אם אני פוגע במישהו אבל למה מי הוא שיסתור את מצוות האל?

דבריך משולים

לאדם שנכנס לחדר קטן בתוך ארמון ענקי, וכל רשמיו מהארמון הוא קובע עפ"י החדר הקטן בו הוא ביקר. עליינו להתייחס לכתובים במלואם, ולא להוציא חלקים מהפאזל השלם ולהצהיר שהחלק הקטן הזה של הפאזל זאת האמת. שמעון כיפא קיבל חזון ברוח הקודש, שעל הבשורה לצאת גם אל הגויים, והרוח אישרה זאת ע:"י השליחים של קורנליוס. למעשה רק מקריאה בתנ"ך אתה יכול להבין שעל הגויים להצטרף לעדת ישראל. "רָנִּי וְשִׂמְחִי בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ נְאֻם-יְהוָה׃ וְנִלְווּ גוֹיִם רַבִּים אֶל-יְהוָה בַּיּוֹם הַהוּא וְהָיוּ לִי לְעָם וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ וְיָדַעַתְּ כִּי-יְהוָה צְבָאוֹת שְׁלָחַנִי אֵלָיִךְ׃"(זכריה ב':15) ישוע לא חשב אי פעם לצאת מהיהדות. היהדות של דאז, הוגשמה במלואה ע"י ישוע. והיהדות האמיתית היא דרכו של ישוע המשיח. לא פטרוס ולא פאולוס לא ייצרו דת חדשה, הנצרות הדתיתי החלה 340 שנה אחרי החיים של ישוע המשיח. לגביי המלצתו של שאול לא להתחתן, אני חושב שהדגש צריך להיות יותר על מה שעומד מאחרי המלצתו, וזה להיות פנויים לישוע במאת האחוזים. ואם תשים לב אף אחד לא אסר בכתבי הברית החדשה להתחתן, ויש אף אזהרה חמורה בא' טמותיאוס, על אנשים שיביאו תורות של שדים שיאסרו לאנשים להתחתן. ועם זאת יש אנשים עם קריאה ספציפית לא להתחתן ולהשאר רווקים למען מלכות אלהים. תקדימים בתנ"ך: אליהו הנביא, אלישע, ירמיה ועוד.

מסתבר שכל מי שטען שישוע היה יהודי, טעה.

עכשיו מסתבר שהיה צעיר פלסטיני. לא מאמינים ? בדקו בספרי לימוד. מעניין עד היכן יגיע הרצון לשכתוב ההיסטוריה.

אבסורד ידוע מראש

האיסלם ידוע בשכתוב ההיסטוריה, כבר מראשיתו. הרי בקוראן כתוב במפורש שמרים אחותו של משה רבנו, הייתה האמא של ישוע

300101

New member
יש עם נבחר וכן, כל בני האדם שווים

ה"עם הנבחר" (לפי היהדות, אני יהודי) הכוונה שהוא נבחר לרומם את העולם כולו שיגיע ליעודו האמיתי (לכהנים יותר מצוות מיהודים רגילים, ולגויים 7 מצוות, לגויים (גם לא יהודים) יש תפקיד ותכלית בעולם!)וכן, לכל בני האדם מגיעות זכויות שוות, כושי לבן, צהוב, אדום, ערבי, אמריקאי יהודי , כולם !!!!!

למעלה