אין צירופי מקרים...

naknik

New member
תודה באמת ...

יש יותר מדי דברים שאני לא מבין .. אפילו כשאני משתדל .. ודווקא את אלה שאמורים להיות פשוטים ..

קרני

New member
אני בעד...

חכמה אינדיבידואלית... ותראו מי מדבר... זה שתמיד אומר שאני אחר, מוזר, חושב אחרת... על אחת כמה וכמה אתה... מה שלי פשוט, לך מסובך ולהיפך... נו, באמת... ממש גיליתי לך את אמריקה (בפניה השניה שמאלה וישר...) די!

naknik

New member
מה ? אסור ?

אסור כבר להתבכיין קצת , תמיד צריך להיות רציני ? נכון שזה דברים פעוטים וקטנוניים אבל זה אומר שאסור ?!? ובכלל לא אמרתי שום דבר , זה רק מה שאני מרגיש .... וכותב .. (אסור לבנאדם להתבטא ?!?) נקניק

קרני

New member
חלילה לך מלהפריע לעצמך...

להתבכיין מותר... אף כתפי מוכנה לכך... אך האם הודאה ברגשות היא התבכיינות?.... הכיצד?!?! אוי איש, כמה שאתה אוהב את ארשת הרצינות והציניקניות... :))) lighten-up... טוב, טוב, הבנתי... :)))) בקיצור... שמחה על החיוכים פה... כן ירבו... :))))))))))))) שולחת לך טונה של כאלו... אתה חושב שזה מספיק?!?! יום טוב איש...

naknik

New member
לא זה לא מספיק ... :)

חסרים בערך עוד בערך 12 טרה טון 250 קילוגרם ן15 גרם חיוכים , כדי למלא את המכסה היומית .. :) ורגשות , מוזר הם יוצאים החוצה במקומות הכי מוזרים .. כמו ליד הפירמידות, בטבע , בטיול עם הכלב (שמזמן לא עשיתי), בקריאת ספר טוב , בכתיבת סיפור (לפחות נסיון לכתוב ), בהקשבה למוסיקה טובה , פה .. (איך פה מתקשר ? ) אני חושב שמיציתי .. תודה שאת פה קרנ.. :) אגב זה רק את ואני שקוראים את כל הדברים הישנים , אלו שצריך לחפור בנבכי הגנזך כדי למצוא אותם ?!? :))) ביי קרנ ושוב תודה נקניק ..:)

קרני

New member
נו, באמת.... :)

תודה?! על מה? התחלת להיות מנומס לעת זקנה? ;-)) כייף לשמוע שיש המון דברים שעושים לך טוב... ואלו הם דווקא הדברים הקטנים האלו, שלא תמיד זוכרים להעריך... שזוכרים אבל לקחת אותם כמובן מאליהם... לכתוב סיפור? בטח הוא יהיה מעניין הסיפור שלך! אני לא מצליחה לעשות את זה, וזה די מתסכל! לטייל עם הכלב? בטח כייף, כשלא קר ולא יורד גשם... מאז שהוא נדרס... אפילו את זה אני לא עושה... עצוב... :-(( ו... מוסיקה? תמיד! עד שהשכנים עולים ואומרים לי שהשירים שאני שומעת מאוד נחמדים, בכל זאת... יש להם טעם קצת אחר במוסיקה... ו... כן, כן, רגעים קטנים של אושר... :))) אבל ברצינות... אלו הם הדברים הכי טובים! בנוגע להתכתבות המחוייכת הזאת ``מאחורי הקלעים``... אני לא חושבת שאנשים מכתתים רגלם לעבור אל אחורי הקלעים (למרות ששם תמיד הכי מעניין... :)) אנשים יותר מתעניינים מה קורה בבמה עצמה... יש שם המון מילים הרבה יותר חמות (במובן הפיסי...) כל אחד וההעדפות שלו.... ;-)) מממ....... כתבתי המון..... תשרוד?! ועוד משהו... מממממ......... מה זה היה? אה, כן! תודה, לך שאתה כאן :)) יום קסום איש :))

naknik

New member
אני ?!? זיקנה ?!?!?

למה לא תאמרי שאני עם רגל אחת בקבר ... ?? מה פתאום , אני עוד די צעיר (אני חושב) פחות משנתיים מאז השחרור , לא שזה משנה .. אבל בכל זאת קרנ , את כותבת פה מלא סיפורים , וחלק מהם (אלה שאני מבין .. :) ) יש בהם מן הקסם, לא שאני סופר בדיוק (אני סתם כותב ...), אבל זה מה שאני חושב מדהים איך ששרדתי את כל מה שכתבת .. זה היה קשה אבל התגברתי על הדבשת .. :)) ואגב אני חייב להוסיף כמה שזה כייף בדר``כ להגיע לפה ולקרוא את מה שכותבים אנשים , זה בא על חשבון משהו אחר בדר``כ שינה ...:) נראה לי שתמיד אחרי שאני כותב משהו , מגיעה התגובה ואני בדיוק כבר צריך לזוז (לפחות בשעות הקטנות .. :) ) אז עד הפעם הבאה והעץ עוד יגדל .. :) נקניק .. אגב אם זה לא היה ברור , השחרור זה משלוותא .. :)))

קרני

New member
שלוותא עושה את זה לאנשים... ;-)

זה מעין מעגל קסם... אתה כותב משהו, חושב שבזה הסתיים היום, שהנה הצלילה האמיתית הגיעה אל תוך הלילה המתוק... האאאא, והחלומות... כן, אלו... ואז... ללא התרעה מוקדמת... פאףףףף!!!!! חמש מאוד הודעות (טוב, קצת הגזמתי אבל אל תהיה קטנוני...;-)) שתיים ריקות, שלוש מלאות, ארבע.... בקיצור, מלחמת התשה... אז... יש כאלו שאומרים לעצמם, ולא אציין את שמם, אבל קח את זה לתשומת ליבך... ``די! זהו! לא אכפת לי! צלילה!`` ויש כאלו, שלא אציין את שמם, אבל אני אקח לתשומת ליבי, שיושבים עד השעות הבאמת קטנות של הלילה וכותבים, כותבים, מגיבים, מגיבים מגיבים - והם יושבים עד עצם היום ההוא...!!! ממממ......... בהחלט מתענוגות החיים :)) אז איפה היינו? אה, כן... תגובה... הולכת לצלול... תעזוב אותי... יש גם את מחר. אייי, היום! עשר וחצי עובדה! פורום וידויים בצ`ט! בטח אהיה רק אני עם עצמי, רק עצמי עם אני... איזה יום!!! איזה לילה!!! אילו חיים!!! נו, מילא... שיהיה לך יום קסום איש :))

naknik

New member
לצלול ?!? ככה קוראים לזה היום ?

הי הי הי .. :) (אגב הי הי זה כמו LOL ) זה מכל ההודעה שלך .. :) הלוואי והייתי יכול להשאר עוד קצת , תמיד חסר לי קצת זמן ביממה וצריך לקום עוד כמה שעות ולעשות עוד כמה דברים פעם כשהיה לי המון זמן חיכיתי לרגע בוא תהיה לי תעסוקה כי השתעממתי ועכשיו כשיש לי המון מה לעשות ומנסים להספיק לעשות את הכל , לא בדיוק הכל יוצא ... תהפוכות החיים :) לפחות אין רגע משעמם ...:) ושניכן , את ועצמך .. :) לא היחידות שתהיו שם ... כנראה שאני ואולי גם עצמי וננסה לשכנע גם את אנחנו לבוא גם אז עד הערב ... :) ביי והמשך יום מהנה :)) נקניק

קרני

New member
והעץ מתרחב לו...

וגם המילים... כי אם התעסוקה מתרבה... יש הררררררבה המווווווווון מלללללללא סיפורים... ו... כן, ראיתי שקפצת לשתי שניות לצ`ט... באמת נחמד מצידך... :)) סתאאאםםםם אין כאן נימה צינית, או יותר נכון כבר אין... ממש שמחתי לראות שבאת!!! לצערי הייתי בטלפון... הסברתי לחברים, שהחליטו שהם צריכים להגיע אליי דווקא אז הביתה, כיצד להגיע אליי... מצטערת על חוסר תשומת הלב... דווקא רציתי להחליף איתך מילים נרחבות יותר... :)))) אז... משערת שההודעה הזאת מסתיימת ב... יום טוב? נשתמע? טוב נו... @ @ J U

naknik

New member
גם אני לא הייתי בסדר

באתי , בקושי אמרתי מילה (או שניים) ואז הלכתי בלי להגיד שלום .. כמו שכבר אמרתי במקום אחר אני מצטער .. :( זה לא יקרה שוב , (אני מבטיח) ואגב טלפון, לפני כמה ימים יצא לי לענות לטלפון בדיוק כשאני מנסח בראש את ההודעה לפורום והמילים הראשונות שיצאו לי כשעניתי לטלפון היו המילים שחשבתי עליהם להודעה .. זה היה מוזר , ולא הכי נעים .. אבל עצרתי את עצמי בזמן ..:) אני די נהנה כאן (רוב הזמן .. ) אף על פי כל הסיפורים הכואבים (אגב גם לי יש איזה אחד .., אבל נראה לי הוא מתגמד לעומת כל מה שהולך פה .. ) והיום ? היום היה טוב , הספק מעל המצופה (לא אותו מצופה .. :)) )ונשתמע , ברור שנשתמע :) ביי ביי לילה וכל טוב וגם קצת חלומות לקינוח .. שיהיו טובים .. :) נקניק אגב השורשים של העץ שלנו מעמיקים .. :))

קרני

New member
זה היה מאה אחוז... :p

אתה היית בסדר גמור, וכאן אני מפנה אותך לבמה המרכזית שם כתובה הודעה, חדשה יחסית על חווית הצ`ט שלי... וכן, השורשים הולכים ומעמיקים באדמה... :)) מי היה חושב שיהיה כאן בכלל עץ?! לך תדע... העתיד מלא הפתעות... וגם ``ההפתעה`` בדבר הסיפור המסתורי שלך, שמדי פעם מגיח ומבצבץ בגישושים אחר אדמה יציבה להניח בו רגליו... הסיפור שלך לא מתגמד לעומת אחרים, הוא מתעצם כשזה נוגע אלייך... אישית, וכאן אני נכנסת לפילוספיה רבת יומין, ראה אוזהרת..., אני חושבת שכ ל אפיזודה בחייו של אדם היא אפיזודה משמעותית לו, ללא כל השוואה לאדם אחר. חוויות שעוברות עליי הן משמעותיות מאוד לגביי, גם אם הן נתפסות כמזעריות בחיי האחר או לעומת חיי האחר. ההשפעה שיש להן עליי, היא השפעה מספיק עצומה כדי לגמד חוויות של אנשים אחרים... הממממ.... נראה לי שהסתבכתי בהסבר... קריאה שנייה... תיקונים... טוב, זה הכי טוב שיכלתי להביא את עצמי לידי ביטוי... הבנת משהו?! ואין כאן שום נסיון להעליב את הבנת הנקרא שלך... כשרון הכתיבה שלי כאן עומד על מוקש... :))) ו... כן, שמחה שהתשמענו... כן ירבו ההשתמעויות של השימועים שהשתמענו בשמיעה (לא ממש אוזנית, אבל נגיד ש...) יום קסום איש @ @ J U

naknik

New member
הבנתי.... משהו ... :cool:

הבנתי , נראה לי ... אבל אני יודע למה את מתכוונת .. אני גם חושב ככה ואגב זה לא סיפור אחד , יש הרבה סיפורים יש עצובים ויש שמחים , את השמחים אני חולק עם כולם את העצובים בינתיים עם עצמי ואנחנו ... :) ויש גם סיפורים שלא עומדים בתקן של עצובים/שמחים ויש גם סיפור מסגרת ... על בחור בשם *** שהגיע לפה לפני זמן מה ... :)) (לא נראה לי שזה יעניין מישהו .. ) בפעם הבאה עוזניית הנגב ... OK ? בעצם לא משנה .. אבל שוב תודה שיהיה לך רק טוב והרבה נקניק

קרני

New member
שלום אדון ינשוף...

- חכה ואל תעוף! רוצים סיפור... - באמת? אתם רוצים סיפור? היינו שמחים לסיפור אבל אנחנו (אני ועצמי...) יודעים שאתה ועצמכם מאוד סגורים, וזה בסדר... כי בטח כשאתם כותבים לאחרים, אתם חושבים בעצמכם על עצמכם... ושבטח יום אחד תכתבו לנו סיפור מסגרת, עצוב, שמח או כל סיפור אחר, ו... חוץ מזה שאנחנו חושבים שאתה ועצמכם לא צריכים לחשוב שלא עשיתם מספיק בצ`ט של יום שישי כי... אף לא עשה מספיק... וחוץ מזה... אנחנו חושבים שכדאי שתהיה קצת יותר בטוח בעצמך... אנחנו חושבים שכייף שאתה כאן! שכייף שאתה מצחיקן וחשבן ומתחכמן וחכמן... ו... אנחנו חושבים שכדאי שהיא תדבר בשם עצמה... #$%#%&% נקניקושון... לא הבנתי את עניין עוזניית הנגב... מין חוסר ידע יסודי שכזה... דורשת הסברים על מנת להרחיב את אופקיי הצרים גם כך... ו... שולחת לך חיוך ענקי ומרוח, רק בתנאי שלא תגיד לי תודה בחזרה- זה עניין כזה של חוסר נימוס ובדרישות מינימאליות... המממממ..... זהו! שתקתי! חיוכים... שלך, קרני.

naknik

New member
כמעט כמו בחיים ...

לא שונה כל כך ... חוץ מהעובדה שלא רואים אותי פה .. :) בעצם כן שונה אבל גם די דומה (ואני חשבתי שפיתחתי לי אישיות שונה .. (-; ) נראה לי שאני אפטר את אני עצמי ואנחנו הם די לא מועילים לאחרונה .. :)) הדבר היחיד שהם עושים זה לבלבל אותי (לא לקחת ברצינות בבקשה .. ) סיפורים עוד אספר כשהם יהפכו מבלילה של מחשבות למשהו יותר קונקרטי. מי זו היא שצריכה לדבר בשם עצמה ?!? אני לא חושב שאני מכיר אחת כזאת ... עוזניית הנגב , סתם עוד ציפור ישראלית גדולה .. לא היה לה שום קשר לשום דבר (חוץ מהינשוף אבל זה בגלל שהם קרובי משפחה .. בעלי כנף .. :) ) הקשר היחידי שלה לפה היה משחק מילים שכנראה לא כל כך היה שחיק .. :) קרנ, שוב מרוח לי חיוך על הפרצוף ... אז רק בגלל שביקשת אני לא אומר את המילה ההיא... :) כל טוב ורק אושר אהה כן , קצת פלפל לתיבול .. :)) נקניק

קרני

New member
התחכמות שהלכה דווקא לא רע...

לדעתי היא רצה... בעניין עוזניית הנגב והינשוף... תשמע, יש דברים וגו`... :)) תודה על ההעשרה בכל אופן... בנוגע לסיפורים... כשתנסה להוציא את הבלילה של המחשבות החוצה, תוסיף לה קצת פרג, סוכר, מים, 4 ביצים, קמח תופח, ג`לטין וחלב, תערבב תערבב שים בתנור לשעה וקצת ופתאום תצא לך עוגה... תייפה אותה קצת בקרם (וניל ממולץ) ובכמה דובדבנים חיים (לא ממותקים!!!) ו... כה אמרה זו ששרפה פופקורן לפני יומיים!!! וכוונותיי נסתרות... לא כמו דרכי האל... :)) והן מובאות בפנייך רק אם ברצונך לכתוב באמת... נסה לכתוב, מה שלא יהיה... שים על השולחן. קרא את זה, תקן את זה, הוסף, שנה... כעבור כמה ימים קרא שוב... תקן, שנה, ערבב... והרי לך תפארת של סיפור!!! ופתאום, ללא כל התרעה מוקדמת אני מרגישה שנכנסה לכאן מעין נימה שיכולה להתפרש כנימת התנשאות... כלך ולך!!! כלך ולך!!! איפה היינו? אה, כן בחיוכים... אם אגיד לך שכל השיניים (הדי צהובות שלי ומלאות הסתימות למיניהן) חשופות עכשיו ערום וערייה לפני העולם כולו, זה יגיד לך משהו?!?!? חיוכים איש יקר!!! דרך אגב, אני חושבת שהעץ הזה מלא פירות, ושאולי נעבור לעץ אחר שזקוק לתמיכתינו המוסרית, מוראלית, פיוטית וערכית... מה אתה אומר?! רעיונות יתקבלו בברכה. היי, אפשר גם למייל. אם תחליט: [email protected] ואם לא נראה לך רעיון תמוה זה, תפתיע! :))) אז... יום טוב איש חיוכים שלי @ @ J U

קרני

New member
וואוו...

קראתי את דברי הידע שלך בשקיקה.... תודה על שישבת כמה סתירות רווחות אצלי... זו תחילתה של ידידות מופלאה.... ;-)))

למעלה