אין רגע דל
האם מתחיל הבאלגן?

כוח במקום בירבורים של

אונברסיטיה...זה בדיוק מה שאתה עושה כאן.

"אני ממש לא רוצה שנדמה להם"
ספר את זה לחברה שלי בצאט בפייס מנתיבות, שממש רועדת ובוכה לי בצאט.
ספר את זה לחברים בבאר שבע וכו.

במלחמה כמו במלחמה. רק כוח. כל כך פשוט לא צריך לחשוב כך כך הרבה ולשבור את המוח לשוא.

Berethor

New member
כאילו שיש לך בררה

אם האויב היה מעוניין בשלום הוא לא היה תוקף, זה או ללחם או למות, מה אתה חושב שאדם חכם יעדיף.

Bliss89

New member
פתרון סופי של ממש אין

אבל דווקא יש פתרון. אם ישראל הייתה מגיבה על כל ירי ולא מחכה 3 שנים להגיב היה פה שקט מזמן.
להפיל את חמאס אי אפשר וגם זה לא יעזור כי יבואו גרועים ממנו אבל מה שכן צריך שהוא יבין שאין דבר כזה
שייפלו פה טילים, לא קיים, זה כמו לחנך ילד. אם אתה נותן לילד שלך כשהוא בוכה וצורח את מה שהוא
רוצה רק כדי להשתיק אותו אתה מעודד את ההתנהגות הזאת, לעומת זאת אם אתה שומר על קור רוח
ולא מוותר לו אף פעם בסופו של דבר הוא יבין שכל הבכי והצרחות שלו לא ישיגו לו כלום, רק צריך
להיות עקבי.

ברוך הבא בליס89 לפורומנו הקטן

בדיעבד תמיד יודעים מה צריך לעשות הרבה יותר טוב... הלוואי והכל היה פשוט כל כך. זבנג וגמרנו. לצערי זה לא עובד ככה.

Berethor

New member
גרוע יותר מהחמאס, לא נראה לי

מה יכול להיות גרוע יותר ממחבלים, זה שמוברק נפל יבאו גרועים יותר, כנ"ל אם אסד יפול, אבל החמאס זה אירגון טרור לכל דבר ועניין, ובחירתו ברוב גדול מוכיחה שיש הרבה מחבלים ותומכי טרור בשטח האויב. כמעט ואין שם חפים מפשע.

Berethor

New member
לא יכול להיות לזה סוף, זה מלחמה אין סופית

מה שכן יכול להיות זה לתת להם חזק בראש שיביא שקט להרבה זמן, הדבר היחיד שהיה שם לזה סוף לחלוטין זה אם האויב היה מגורש או מחוסל, אבל לא נראה לי שזה יקרה. יותר סביר שהם אלו שהרגו אותנו, למה הצד שלנו זה הצד שפוחד להגיב, הצד שלהם תוקף חופשי. אם לא היו מחכים כל כך הרבה זמן עם התגובה, הם לא היו תופסים כל כך הרבה ביטחון, האויב לא יפסיק לבדוק את כושר ההרתעה של ישראל, ולעשות טרור.

Berethor

New member

הבעיה שהצד שלנו מהסס לפגוע בעוד שהאויב לא. בין כה וכו האויב ישקר ויוציא אותנו אגרסיבים אז למה לא לכנס בהם באמת?!

את מאמינה לי שמרוב טמטום עייפות

ולחץ לא שמתי לב לשרשור הזה?
מנפלאות הגאונות, אין מה לומר.

תשתדלי לא לעייף את עצמך יותר מדיי

ברצינות. כל אחד זקוק קצת למנוחה. היום הרגשתי שאני על סף קריסה, אז ביקשתי שהקטנים לא יבואו אליי היום, וככה יכולתי לנוח קצת... לפעמים צריך לעצור הכל ולנוח.
בכל אופן, כשהתותחים רועמים, שותקות המוזות. גם ככה אין לנו הרבה מה להגיד אלא לקוות שזה יסתיים בסופו של דבר בלי נפגעים.

http://www.youtube.com/watch?v=u6bOCUOPN0w&feature=g-high-rec

למעלה