אין שרשור התחדשויות לשבוע?!

מ ס ט י ק

New member
אין שרשור התחדשויות לשבוע?! ../images/Emo240.gif

בעקבות השרשור על נייל סטודיו בת"א החלטתי גם אני לגשת לסניף, פגשתי שם את אילנה שהיא אישה מקסימה ביותר!! התלבטתי אם לקנות OPI או שלא, התלבטתי בין הצבעים ואז נכנסה אילנה ומסתבר שהצבע שהתלבטתי אם לקנות היה עליה, החלטתי ללכת עליו.. אילנה מצידה החליטה לעשות לי מניקור זריז (אני חייבת לציין שאף פעם לא עשיתי מניקור וזה היה נחמד ביותר) היא שייפה את הציפורניים ואת פני הציפורניים, שמה בסיס, לק, מייבש, טיפות ייבוש (שממש התלהבתי מהם אגב) וגם מרחה שמן לריכוך העור שמסביב לציפורן.. ממש הרגשתי סוג של נסיכה
וככה יצאתי מהחנות מרוצה ומאושרת אחרי מניקור וכמובן עם 3 רכישות חדשות: OPI My chihuahua bites, color club ultra violet ו- OPI Avoplex Cuticle Oil To Go אני בטוחה שאני אבקר שם שוב ואני ממליצה ביותר על הסניף בת"א, זה ממש 10 דקות מקסימום הליכה מעזריאלי והחברה שם באמת נחמדים ועוזרים.

1Unicorn1

New member
תתחדשי!

נשמע כמו קניה ממש שווה
אפשר לשאול כמה עלה לך כל אחד מהפריטים?

תולי01

New member
תתחדשי ! ../images/Emo24.gif

גם אצלי היו כמה התחדשויות אחרי כמה ימים מחוץ לבית, אני אעדכן בהמשך

טלישקה

New member
אוי תתחדשי, גם אני קניתי היום

את ה- Ultra violet כמובן של color club וגם את ה- Lava Lamp כתום (ורוד) זוהר ואת Pyschedelic Scene צהוב ביצה וקיבלתי מחברה בארה"ב 3 לקים של SEPHORA by OPI כתום קורלי Special request, טורקיז שימירי Mermaid to Order וסגול בורדו (מג'נטה) שימרי |Meet for Drinks.

מ ס ט י ק

New member
תתחדשי גם את!

אני ממש רוצה לקים של ספורה בי אופי! כנראה שזה יקרה רק שאני אטוס לארה"ב...

1Unicorn1

New member
גם אני התחדשתי

אבל ליתר דיוק קניתי ועוד לא קיבלתי את ההזמנה
הזמנתי את הלקים של זויה: KYLIE הנחשק וSUVI

Ultra marine

New member
תתחדשו כולן ../images/Emo20.gif

אני סיימתי עם הרכישות שלי להחודש (גם ככה היו מספיק בחודש שעבר..) מה שאומר שאני צריכה להתחדש דרככן
איפה הסווצ'ים בכדי שאפשר יהיה להנות כמו שצריך?

מ ס ט י ק

New member
OPI באיזור 60, קולור קלאב בערך 30

והמרכך עלה באיזור 60 גם. הקולור קלאב יחסית זולים, לדעתי עדיף לקנות קולור קלאב מנייל סטודיו ולא להזמין כי בכמויות בודדות ההפרשים במחיר קטנים יחסית.

Ultra marine

New member
אני חושבת שאם כבר את רוצה "כמות" (6 לקים)

כן משתלם יותר להזמין.. דרך 8ty8 זה יצא לך 16 ש"ח ללק כולל משלוח...

foggy night

New member
תתחדשי

אני חושבת שכתבתי כבר, בתחילת השבוע, מה קניתי שם. קניתי בסניף החיפאי, בואי נגיד שהמוכרת הייתה "בסדר". אם אני לא מקצועית זה אומר שמגיע לי פרצוף של מה-את-עושה-כאן. התעלמתי באלגנטיות. נרכשו 3 לקים של קולור קלאב - אולטרא ויולט, פסיכודאליק משהו (הכתום הבהיר מאוד) ו- טנג'רין סקרים. לא הספיק לי אז קניתי באותו יום בסופר פארם את הירוק של אורלי, פורסט משהו, ועוד איזה כתום של קרליין כי לא קניתי מספיק כתומים באותו יום....
ואז רציתי להגיד די! אני לא קונה יותר! אבל בשבוע הבא אני טסה לברצלונה. זה לא הזמן להפסיק לקנות.

למעלה