אין שרשור התחדשויות לשבוע?!

טלישקה

New member
קנינו כמעט אותו הדבר...

המוכרת היתה שם רק בשביל להעביר את הויזה, לא יותר מזה.

סקרמנטה

New member
תתחדשנה כולכן ../images/Emo141.gif

נראה לי שאפשר כבר לכנות את השרשורים האלה polishopping... (poly+) polish+shopping

המלצת לקים

היי כולם
רציתי להמליץ לכם על 3 לקים שאנ חורשת עליהם לקיץ ולדעתי הם פשוט מעולים. בכלל, הלקים של קרליין מעולים גם במריחה וגם העמידות שלהם
הלק הראשון ESSIE- CANTALOUPE קורל ורדרד קרמי, והמריחה שלו ממש טובה תמונה בלי פלאש

ושני לקים של קרליין

שוב, מריחה ממש קלה! הלק האדום-כתמתם בוהק מס' 367 ולק ורוד עם נצנצים שלא יצאו בתמונה אבל בשמש רואים אותם והוא באמת לא סתם 'לק ורוד בייבי' מס' 372

צונית

New member
זהו, נשבר גב הגמל ../images/Emo6.gif

אני חייבת לשים את ידי על הלק הכתום הזה של קרליין! אין פה שרשור כמעט שלא עולה לק כזה והמשמעת העצמית שלי לא מספיק חזקה כדי להתנגד יותר
הלקים מהממים! תודה על ההמלצה
במיוחד הESSIE, איזה לק קייצי מושלם...

Ultra marine

New member
עכשיו את מדברת?

גברת שנתניה כ"כ קרובה לה? יום חמישי עשיתי "ממסר" (מילה שבזה הרגע המצאתי או שיניתי את המשמעות החשמלית שלה) ונפרדתי מ 4 לקים (ביניהם אחד הכתומים של קרליין) וגם 2 אייליינרים שמעצבנים אותי.. אגב, בסופר פארם בביג יש 1+1 עליהם. יוצא 34 ש"ח לזוג.

צונית

New member
מה?? למה מסרת אותו?!

הוא ממש החמיא לך!! ראיתי בבלוג
יפה שאת לא משאירה אצלך לקים שאת לא רוצה... לי יש בעיית אגירה רצינית (בכל דבר אגב, תמיד אני חושבת שיום אחד אחד אני אצטרך אז כדאי שיהיה
) ואני די בטוחה שאני לא משתמשת לפחות משליש מהלקים שלי...

Ultra marine

New member
את יודעת שאני לא טיפוס של קרם...

לא ראיתי את עצמי הולכת איתו, גם לא על הרגליים אז העברתי הלאה... אני כל פעם מעבירה כשזה "לא זה" סתם תופס לי מקום ומקשה עלי לעבור על הבקבוקים ולהחליט מה אני רוצה לשים
אני מתה למתקן כזה ללקים שקוף אבל בחזרה לקמצנות, 200 ש"ח על זה?? 200??

צונית

New member
איזה מתקן?

סטנד פלסטיק כזה שמעמדים על שולחן או תולים על הקיר?

Ultra marine

New member
זה שתולים על הקיר...

אני מנסה לחשוב אם יש מקבילה "משרדית" לדבר הזה שאפשר לקנות בפחות. דאם אני קמצנית!

danra

New member
חיפשתי אבל

לא מצאתי תמונות שמשוות אבל הבנתי מהסקירות שהלק יותר נוטה לורוד מהטארט דקו ויותר עמוק מהואן דגו. ה- cantaloupe נשמע מענין ונראה מהמם, אבל לא בטוחה שאם יש לי את שני האחרים כדאי שאקנה גם אותו. נראה...

lilo4

New member
לגבי הטארט דקו-

ראיתי סווטצ'ים שלו שהוא נראה וורוד מאוד מאוד בהיר עם נטייה לגוון דיי "קר" שכזה, ואז ראיתי המון סווטצ'ים שהוא נוטה יותר לכיוון הכתום ולגוון יותר "חם"... מה האמת, אם כבר מדברים על הלק?

למעלה